Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, beverlover είπε

αυτο φοβαμαι για το ποκο, αν μου βρειτε παντως σ8+ μεχρι 260 που ειπα πιο πανω το παιρνω χθες😂

Στο Marketplace του Facebook έχει πάρα πολλά και σε άριστη κατάσταση μερικά. Ψάξε και θα βρεις.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geodrako είπε

Στο Marketplace του Facebook έχει πάρα πολλά και σε άριστη κατάσταση μερικά. Ψάξε και θα βρεις.

σ8 απλα παιζουν στα 260, αξιζει το απλο; 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το απλό έχω. Και μάλιστα το αγόρασα καινούριο πριν 1 μήνα, για να καταλάβεις

4 λεπτά πριν, beverlover είπε

σ8 απλα παιζουν στα 260, αξιζει το απλο; 

Δεν υπάρχει πιο τέλειο Design σε τηλέφωνο..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geodrako είπε

Εγώ το απλό έχω. Και μάλιστα το αγόρασα καινούριο πριν 1 μήνα, για να καταλάβεις

και εισαι ευχαριστημενος; επισης ποιο αντροιντ φοραει τωρα αν δε παρει πιο καινουργιο; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geodrako είπε

ΤΟ καινούριο έχει. Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

εστειλα μηνυμα στον τυπο, 260 το δινει, καλα ειναι; γιατι δεν εχω δει ποσο παιζει σκρουτζ τωρα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geodrako είπε

Απο 350 ξεκινάει. Πολύ καλά είναι εφόσον είναι σε καλή κατάσταση.

λεει οτι ειναι αγρατζουνιστο με θηκη σπιγκεν με παρελκομενα κτλ, ειναι και μεγαλυτερος οποτε λογικα προσεγμενο θα ναι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, beverlover είπε

λεει οτι ειναι αγρατζουνιστο με θηκη σπιγκεν με παρελκομενα κτλ, ειναι και μεγαλυτερος οποτε λογικα προσεγμενο θα ναι

Go for it ! ! ! !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2019 στις 12:00 ΠΜ, beverlover είπε

τα κινητά και συνήθως δε τα κρατάω πάνω από μισό χρόνο (έχω κάμποσα χρόνια να το κάνω)..

Αρα δηλαδη να αναμενουμε σε λιγους μηνες νεο θεμα για αγορα κινητου ετσι? :)

Ρε παιδια οταν βλεπετε τετοια θεματα τι καθεστε τσαμπα και ασχολειστε?Αφου οτι και να διαλεξει τελικα σε λιγους μηνες θα το διωξει...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αρα δηλαδη να αναμενουμε σε λιγους μηνες νεο θεμα για αγορα κινητου ετσι? :)

εννοείται, εσύ προσωπικά μου είχες γράψει και σε άλλο θέμα πριν περίπου 5 μήνες πριν πάρω το μι 8, σε θυμάμαι😂😂😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, beverlover είπε

εννοείται, εσύ προσωπικά μου είχες γράψει και σε άλλο θέμα πριν περίπου 5 μήνες πριν πάρω το μι 8, σε θυμάμαι😂😂😂

Μα γιαυτο ακριβως το λεω.Προσεξε δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αν καποιος αλλαζει κινητα ακομα και καθε εβδομαδα ή μηνα,δικαιωμα του.

Εκει που εχω θεμα ομως ειναι οταν ανοιγονται καθε τρεις και λιγο θεματα για αγορα νεου κινητου απο το ιδιο ατομο.

Υπαρχει μαλιστα και στους κανονισμους(αν δεν εχουν αλλαξει) που λεει οτι δεν πρεπει να ανοιγονται απο το ιδιο ατομο σε συντομο χρονικο διαστημα θεματα ιδιου περιεχομενου.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...