geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, beverlover είπε αυτο φοβαμαι για το ποκο, αν μου βρειτε παντως σ8+ μεχρι 260 που ειπα πιο πανω το παιρνω χθες😂 Στο Marketplace του Facebook έχει πάρα πολλά και σε άριστη κατάσταση μερικά. Ψάξε και θα βρεις.
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, geodrako είπε Στο Marketplace του Facebook έχει πάρα πολλά και σε άριστη κατάσταση μερικά. Ψάξε και θα βρεις. σ8 απλα παιζουν στα 260, αξιζει το απλο; 1
geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Εγώ το απλό έχω. Και μάλιστα το αγόρασα καινούριο πριν 1 μήνα, για να καταλάβεις 4 λεπτά πριν, beverlover είπε σ8 απλα παιζουν στα 260, αξιζει το απλο; Δεν υπάρχει πιο τέλειο Design σε τηλέφωνο..
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, geodrako είπε Εγώ το απλό έχω. Και μάλιστα το αγόρασα καινούριο πριν 1 μήνα, για να καταλάβεις και εισαι ευχαριστημενος; επισης ποιο αντροιντ φοραει τωρα αν δε παρει πιο καινουργιο; 1
geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 ΤΟ καινούριο έχει. Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, geodrako είπε ΤΟ καινούριο έχει. Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! εστειλα μηνυμα στον τυπο, 260 το δινει, καλα ειναι; γιατι δεν εχω δει ποσο παιζει σκρουτζ τωρα
geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Απο 350 ξεκινάει. Πολύ καλά είναι εφόσον είναι σε καλή κατάσταση.
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, geodrako είπε Απο 350 ξεκινάει. Πολύ καλά είναι εφόσον είναι σε καλή κατάσταση. λεει οτι ειναι αγρατζουνιστο με θηκη σπιγκεν με παρελκομενα κτλ, ειναι και μεγαλυτερος οποτε λογικα προσεγμενο θα ναι
geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, beverlover είπε λεει οτι ειναι αγρατζουνιστο με θηκη σπιγκεν με παρελκομενα κτλ, ειναι και μεγαλυτερος οποτε λογικα προσεγμενο θα ναι Go for it ! ! ! !
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, geodrako είπε Go for it ! ! ! ! θα ενημερωσω οταν εχω νεα
geodrako Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, beverlover είπε θα ενημερωσω οταν εχω νεα Αμέ! Με το καλό! 1
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2019 στις 12:00 ΠΜ, beverlover είπε τα κινητά και συνήθως δε τα κρατάω πάνω από μισό χρόνο (έχω κάμποσα χρόνια να το κάνω).. Αρα δηλαδη να αναμενουμε σε λιγους μηνες νεο θεμα για αγορα κινητου ετσι? Ρε παιδια οταν βλεπετε τετοια θεματα τι καθεστε τσαμπα και ασχολειστε?Αφου οτι και να διαλεξει τελικα σε λιγους μηνες θα το διωξει... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Fulgore
beverlover Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Αρα δηλαδη να αναμενουμε σε λιγους μηνες νεο θεμα για αγορα κινητου ετσι? εννοείται, εσύ προσωπικά μου είχες γράψει και σε άλλο θέμα πριν περίπου 5 μήνες πριν πάρω το μι 8, σε θυμάμαι😂😂😂
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, beverlover είπε εννοείται, εσύ προσωπικά μου είχες γράψει και σε άλλο θέμα πριν περίπου 5 μήνες πριν πάρω το μι 8, σε θυμάμαι😂😂😂 Μα γιαυτο ακριβως το λεω.Προσεξε δεν εχω κανενα απολυτως θεμα αν καποιος αλλαζει κινητα ακομα και καθε εβδομαδα ή μηνα,δικαιωμα του. Εκει που εχω θεμα ομως ειναι οταν ανοιγονται καθε τρεις και λιγο θεματα για αγορα νεου κινητου απο το ιδιο ατομο. Υπαρχει μαλιστα και στους κανονισμους(αν δεν εχουν αλλαξει) που λεει οτι δεν πρεπει να ανοιγονται απο το ιδιο ατομο σε συντομο χρονικο διαστημα θεματα ιδιου περιεχομενου. 1
paris_chav Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, beverlover είπε θα ενημερωσω οταν εχω νεα Χαθηκα λιγο. S8 ή S8 plus θα παρεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα