beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλησπέρα στη παρέα, πρόσφατα (δυστυχώς) πούλησα το mi 8 γιατί βαρέθηκα το notch (ναι ξέρω ότι μπορούσα να το κρύψω) αλλά το ψηλό μετανιώνω γιατί ήταν κινητάρα κατά τα άλλα, πήρα για λίγο να κάνω τη δουλειά μου ένα mate 10 lite που οκ είναι εξίσου καλό για την κατηγορία του αλλά όπως και να έχει θέλω να το πουλήσω γιατί αυτόματα το συγκρίνω με το mi 8 που είχα, θέλω τα φώτα σας λοιπόν για το επόμενο, όσο ηλίθιο και να σας φανεί κοιτάω ΚΑΙ το poco που αν και έχει από τη μια notch είναι πολύ δέλεαρ για τα χρήματα του, επίσης στα ίδια περίπου χρήματα έχω μπανίσει και το A50 της samsung αλλά εν έτη 2019 η 4αρα ram σε samsung με φοβίζει λίγο, γενικά με ενδιαφέρει να πάρω κάτι που να τρέχει όσο καλύτερα γίνεται (γιατί δε θέλω να δίνω πάλι 400αρια που είχα πάρει το mi 8), επίσης έχω μπανίσει και το Α9 που έχει 6άρα ram αλλά θα ζοριστώ λιγάκι γιατί πάει στα 300 και κάτι ψηλά, το καλύτερο για μένα θα ήταν ένα κινητό που να μη φοβάσαι πότε θα φάει lag αλλά αν γινόταν και χωρίς notch, περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας! Υ.Γ για να σας το κάνω λίγο πιο εύκολο είμαι αρκετά επιπόλαιος με τα κινητά και συνήθως δε τα κρατάω πάνω από μισό χρόνο (έχω κάμποσα χρόνια να το κάνω)..
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Το Mi mix 2s χωρίς notch με τα ίδια χαρακτηριστικά του Mi8 αλλά χωρίς Amoled. 1
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Mi mix 2s χωρίς notch με τα ίδια χαρακτηριστικά του Mi8 αλλά χωρίς Amoled. καλημέρα, πολύ όμορφο αλλά είχα δει κάτι πραγματάκια σε παρουσίαση που με χάλασαν γιατί ήμουν μεταξύ αυτού και του mi 8, έχεις κάποια άποψη για τα samsung με 4 γίγα που αναφέρω πιο πάνω;
geodrako Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, beverlover είπε Καλησπέρα στη παρέα, πρόσφατα (δυστυχώς) πούλησα το mi 8 γιατί βαρέθηκα το notch (ναι ξέρω ότι μπορούσα να το κρύψω) αλλά το ψηλό μετανιώνω γιατί ήταν κινητάρα κατά τα άλλα, πήρα για λίγο να κάνω τη δουλειά μου ένα mate 10 lite που οκ είναι εξίσου καλό για την κατηγορία του αλλά όπως και να έχει θέλω να το πουλήσω γιατί αυτόματα το συγκρίνω με το mi 8 που είχα, θέλω τα φώτα σας λοιπόν για το επόμενο, όσο ηλίθιο και να σας φανεί κοιτάω ΚΑΙ το poco που αν και έχει από τη μια notch είναι πολύ δέλεαρ για τα χρήματα του, επίσης στα ίδια περίπου χρήματα έχω μπανίσει και το A50 της samsung αλλά εν έτη 2019 η 4αρα ram σε samsung με φοβίζει λίγο, γενικά με ενδιαφέρει να πάρω κάτι που να τρέχει όσο καλύτερα γίνεται (γιατί δε θέλω να δίνω πάλι 400αρια που είχα πάρει το mi 8), επίσης έχω μπανίσει και το Α9 που έχει 6άρα ram αλλά θα ζοριστώ λιγάκι γιατί πάει στα 300 και κάτι ψηλά, το καλύτερο για μένα θα ήταν ένα κινητό που να μη φοβάσαι πότε θα φάει lag αλλά αν γινόταν και χωρίς notch, περιμένω τις πολύτιμες απόψεις σας! Υ.Γ για να σας το κάνω λίγο πιο εύκολο είμαι αρκετά επιπόλαιος με τα κινητά και συνήθως δε τα κρατάω πάνω από μισό χρόνο (έχω κάμποσα χρόνια να το κάνω).. Αφοή δηλώνεις επιπόλαιος, τότε πήγαινε τυφλά στο pocophone κατά τη γνώμη μου. Αν και θα πρότεινα να πάρεις μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση) S8+
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, geodrako είπε Αφοή δηλώνεις επιπόλαιος, τότε πήγαινε τυφλά στο pocophone κατά τη γνώμη μου. Αν και θα πρότεινα να πάρεις μεταχειρισμένο (σε καλή κατάσταση) S8+ ηθελα να το πάρω πριν πάρω το mi 8 πέρυσι αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω αυτά τα 4 γίγα στα samsung με φοβίζουν λίγο..
paris_chav Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δεν εχεις να φοβασαι τα 4 γιγα του s8+ αλλά το οτι ειναι μια συσκευη που χρειαζεται προσοχη και θηκη (γυαλινη πλατη) κι εφοσον δηλωνεις επιπολαιος, καλυτερα να την αποφυγεις.
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, paris_chav είπε Δεν εχεις να φοβασαι τα 4 γιγα του s8+ αλλά το οτι ειναι μια συσκευη που χρειαζεται προσοχη και θηκη (γυαλινη πλατη) κι εφοσον δηλωνεις επιπολαιος, καλυτερα να την αποφυγεις. μπορεί να είμαι επιπόλαιος αλλά δεν είμαι τσαπατσούλης, τα προσέχω όλα μου τα κινητά, εξάλλου και το mi 8 που είχα ήταν γυαλί μπρος πίσω! για τα 4 γίγα του Α9 δεν έχουμε καμιά άποψη;;
paris_chav Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, beverlover είπε μπορεί να είμαι επιπόλαιος αλλά δεν είμαι τσαπατσούλης, τα προσέχω όλα μου τα κινητά, εξάλλου και το mi 8 που είχα ήταν γυαλί μπρος πίσω! για τα 4 γίγα του Α9 δεν έχουμε καμιά άποψη;; Με μπέρδεψες. Το Α9 2018 έχει 6 γίγα ραμ (οχι 4 που λες) και snap 660. Γι' αυτό δεν λέμε ; Γενικά καλές κριτικές διαβάζω για αυτό το τηλέφωνο αλλά θα βοηθούσε πάρα πολύ να πάρει θέση κάποιος που το έχει/είχε.
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, paris_chav είπε Με μπέρδεψες. Το Α9 2018 έχει 6 γίγα ραμ (οχι 4 που λες) και snap 660. Γι' αυτό δεν λέμε ; Γενικά καλές κριτικές διαβάζω για αυτό το τηλέφωνο αλλά θα βοηθούσε πάρα πολύ να πάρει θέση κάποιος που το έχει/είχε. το έχω κάψει τις τελευταίες μέρες με τα κινητά και τα reviews χαχαχαχα, ναι λάθος δικό μου, εννοούσα το Α50..
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 παίδες άσχετο αλλά όπως κοιτούσα και άλλα θέματα για αγορές κινητών έπεσα στο μάτι μου από έναν φίλο που πρότεινε σε άλλο παλικάρι το mi 8 lite που με μια γρήγορη ματιά είδα ότι είναι ένα mi 8 χωρίς amoled και με λίγο χαμηλότερο επεξεργαστή αλλά σε πολύ καλή τιμή καθώς βγαίνει και 6/128 αντί του 4.64 και το πιο σημαντικό με μικρό notch, καμιά γνώμη;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, paris_chav είπε Το Α9 2018 λίγο οφτόπικ αλλά γιατί το dual είναι τόσο πολύ πιο φθηνό απ' το single?
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε λίγο οφτόπικ αλλά γιατί το dual είναι τόσο πολύ πιο φθηνό απ' το single? πολλοί έχουμε αυτή την απορία για αρκετά κινητά από skroutz που έχουν τεράστια διαφορά στη τιμή τους λόγο single/dual..
paris_chav Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εχει να κανει με τη διαθεσιμοτητα των κινητων. Τα μαγαζια skroutz ανταγωνιζονται το ενα το αλλο στην χαμηλοτερη τιμη, παιζοντας πολλες φορες και με τα δεκαδικα (πχ ενα μαγαζι πουλαει ενα κινητο 159 ευρω και ερχεται το αλλο και το βαζει 158,80 κτλ). Στην Ευρωπη ερχονται κυριως dual μοντελα. Οταν λοιπον ενα μοντελο dual το εχουν 150 σκρουτζομαγαζα ενω το single 5 ειναι λογικο και αναμενομενο η τιμη του dual να υποχωρησει πολυ πιο γρηγορα στο σκρουτζ λογω ανταγωνισμου.
beverlover Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, paris_chav είπε Εχει να κανει με τη διαθεσιμοτητα των κινητων. Τα μαγαζια skroutz ανταγωνιζονται το ενα το αλλο στην χαμηλοτερη τιμη, παιζοντας πολλες φορες και με τα δεκαδικα (πχ ενα μαγαζι πουλαει ενα κινητο 159 ευρω και ερχεται το αλλο και το βαζει 158,80 κτλ). Στην Ευρωπη ερχονται κυριως dual μοντελα. Οταν λοιπον ενα μοντελο dual το εχουν 150 σκρουτζομαγαζα ενω το single 5 ειναι λογικο και αναμενομενο η τιμη του dual να υποχωρησει πολυ πιο γρηγορα στο σκρουτζ λογω ανταγωνισμου. λύθηκε η απορία οπότε, για την άλλη απορία επί του θέματος έχουμε τίποτα;
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, beverlover είπε καλημέρα, πολύ όμορφο αλλά είχα δει κάτι πραγματάκια σε παρουσίαση που με χάλασαν γιατί ήμουν μεταξύ αυτού και του mi 8, έχεις κάποια άποψη για τα samsung με 4 γίγα που αναφέρω πιο πάνω; Σε αυτή την κατηγορία είμαι λίγο επίφοβος. Από S8 και άνω δεν έχεις θέμα. Επίσης ένα samsung από ότι είδα έχει snap 660 που μπορείς να τον βρεις και σε Xiaomi με λιγότερα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα