tg29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Καλησπερα παιδια, Εχω αγοράσει ενα σκληρο WD Elements 3TB (οχι portable) και εχω ενα θεματακι απο τοτε που αλλαξα motherboard οσο αναφορα το ανοιξε-κλεισε του σκληρου δισκου. Τον σκληρο τον εχω μονιμως κουμπομενο στο pc και στο ρευμα και οσο καιρο ειχα την παλια motherboard ο σκληρος ανοιγε μονο οταν πατουσα το κουμπακι του απο πισω οπως επισης εκλεινε μονο οταν ξανα πατουσα το κουμπι (ακομα και οταν εκλεινα το pc, ο σκληρος συνεχιζε να λειτουργει) Με λιγα λογια ηταν ο τροπος λειτουργιας που ηθελα ακριβως να εχω. Οταν αλλαξα motherboard ο σκληρος αρχισε να ανοιγει απο μονος του καθε φορα που ανοιγω το pc και κλεινει επισης μονος του οταν κλεινω το pc. Τον σκληρο τον εχω για back-up οποτε δεν τον χρησιμοποιω συχνα και με ενοχλει τωρα που καθε φορα λειτουργει χωρις να τον χρειαζομαι με αποτελσμα να το εχω βγαλει απο την πριζα. Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να το εμποδισω να ανοιγει απο μονος του? Ευχαριστω.
tg29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καμια ιδεα παιδια? 😕 Mε εχει τρελανει, ψαχνω ψαχνω και δεν μπορω να βρω ακρη
Alexandros_D Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το bios σου να αφήνει ανοιχτό το ρεύμα στις usb ακόμα και όταν είναι κλειστό το PC.
tg29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 😮 Σε ευχαριστω φιλε θα το τσεκαρω. Μολις το τσεκαρα και ολες οι θυρες ηταν ηδη στο Enabled. Υπαρχει κατι αλο που μπορω να πειραξω? Γνωριζεις? Ευχαριστω.
tg29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ASUSTeK Z97-P (SOCKET 1150) Βρηκα μια επιλογη στο device manager και την ξετσεκαρα αλλα ουτε αυτο βοηθησε. 😕 Εβαλα και 2 φωτογραφιες απο τις επιλογες που εχω στα bios. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2019 από tg29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα