Προς το περιεχόμενο

Περί αξιοπιστίας Renault.

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ποίο πιστεύω μου ρε μεγάλε, μας δουλεύεις? 

Δηλαδή με το ζόρι ότι έχεις δίκιο και όσοι δεν συμφωνούν είναι λάθος? 

Στο ένα λινκ που έχεις βάλει έχει 4 μάρκες που είναι στην πρώτη θέση ενώ στο άλλο τα ίδια αυτοκίνητα είναι στις τελευταίες θέσεις! 

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι είναι μουφα! 

Σου λείπει και αυτό το λίγο? 

Πουθενα δεν αναφερα την αποψη μου.Παρεθεσα μια ερευνα που εχει γινει σε 3 διαφορετικες χωρες που δεν μπηκες καν να στον κοπο να διαβασεις  αλλα χαρακτηριζεις μουφα χωρις να εξηγεις τον λογο.Το γιατι συμβαινει αυτο ,με αυτο το λιγο που μου λειπει,φανταζομαι οτι εταιριες εχουν πολλα εργοστασια κατασκευης σε διαφορες χωρες και προμηθευουν τον κοσμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Μην αγχώνεσαι.. Από όσους γράφουν εδώ 

1. Το 50% δεν έχει ιδιόκτητο αυτοκίνητο 

2.το 40% έχει αλλά είναι 20 χρονών και το έχει πάρει μεταχειρισμένο ενώ είχε γράψει ήδη 200.000 χλμ 

3. Το υπόλοιπο 10% που τολμάει να αγοράσει καινούργιο ή να πάρει κάτι εκτός Japan ή Κορέας πρέπει να μαστιγώνετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, amagawd είπε

3. Το υπόλοιπο 10% που τολμάει να αγοράσει καινούργιο ή να πάρει κάτι εκτός Japan ή Κορέας πρέπει να μαστιγώνετε

Δεν γνωρίζουν κάτι άλλο εδώ μέσα.. οπότε ανοίγει θέμα κάποιος για νέο αυτοκίνητο τα ίδια και τα ίδια προτείνουν.. 4 5 αυτοκίνητα έως εκει. 

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 1

26 λεπτά πριν, amagawd είπε

Μην αγχώνεσαι.. Από όσους γράφουν εδώ 

1. Το 50% δεν έχει ιδιόκτητο αυτοκίνητο 

2.το 40% έχει αλλά είναι 20 χρονών και το έχει πάρει μεταχειρισμένο ενώ είχε γράψει ήδη 200.000 χλμ 

Είναι και ένα - μικρό ευτυχώς - ποσοστό που απλά μπαίνει για να βγάλει τη χολή του.

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είναι και ένα - μικρό ευτυχώς - ποσοστό που απλά μπαίνει για να βγάλει τη χολή του.

Το μεγαλύτερο ποσοστό σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο αυτό με τρομάζει πολλές φορές.

Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν διαφορετικά μοντέλα και συνήθως μεγάλα αυτοκίνητα. Δεν αγοράζουν mini και μικρομεσαία οι αμερικάνοι. Οποτε λογικό είναι να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Αντιθέτως η έρευνα σε UK και Germany είναι πολύ κοντά γιατί έχουν παρόμοια μοντέλα.

Στις 11/5/2019 στις 11:03 ΜΜ, The_Judas είπε

Στις ΗΠΑ κυκλοφορούν διαφορετικά μοντέλα και συνήθως μεγάλα αυτοκίνητα. Δεν αγοράζουν mini και μικρομεσαία οι αμερικάνοι. Οποτε λογικό είναι να υπάρχουν διαφοροποιήσεις.

Αντιθέτως η έρευνα σε UK και Germany είναι πολύ κοντά γιατί έχουν παρόμοια μοντέλα.

Συμφωνω για την αμερικη,αλλα ειναι ενα μετρο συγκρισης αυτο.Η ερευνα παντως ειναι απο την ιδια εταιρια με οτι αυτο συνεπαγεται.

• 1 χρόνο αργότερα...
Στις 5/5/2019 στις 11:21 ΜΜ, Επισκέπτης είπε

Όπως? έχεις κάποια έρευνα που αναφέρεται σε αυτό?

Για ποια Ρενώ μιλάτε ρε παιδιά ??? Για τα προ 20ετιας ???

Στις 5/5/2019 στις 10:52 ΜΜ, mix@lis είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το νέο Clio που νομίζω θα κυκλοφορήσει τέλη του 19 αρχές του 20.Πραγματικά είναι πανέμορφο και λεώ να κάνω την κίνηση, ωστόσο είμαι λίγο επιφυλακτικός!

Χωρίς διάθεση διαφήμισης ή δυσφήμισης, θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία της Renault.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη οτι βγάζουν πολλά προβλήματα αλλά απο την άλλη έχω διαβάσει οτι έχει δώσει κινητήρες (και συνεχίζει) σε Opel, Dacia και σε Mercedes! Προχθές μάλιστα κάπου έπεσε το μάτι μου οτι θα δώσει κινητήρες και στη Nissan.

Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα.Αξιζουν τα Renault ή όχι?

Πάρτο φίλε με κλειστά μάτια...Το έχω από το 2013, και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα...Σήμερα έχει 100.000 χιλιόμετρα...Σκέπτομαι να πάρω την καινούργια έκδοση...Η Ρενώ που το κρατάει ανταλλαγή 7.500 ευρώ...Μην ακούς κανέναν...Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, που ξεχνάς να πας στο βενζινάδικο...

• 2 μήνες μετά...
Στις 7/5/2019 στις 12:21 ΠΜ, MixMasteR είπε

Και εγω φιλε στην ιδια κατασταση ειμαι.

πριν κανα μηνα πηγα σε καταστημα της Renault για να παρω μια προσφορα χωρις να γνωριζουν γονεις,φιλοι οτι πηγα εκει.

μου εδωσε μια ωραια προσφορα βενζινης 1.2 στα 95 αλογα την πιο πλουσια εκδοση με ολα τα εξτρα χωρις οροφη λογω το οτι επρεπε να περιμενω 5-6 μηνες για να ερθει. Αν θυμαμαι καλα 15.000€ με το κλειδι στο χερι μου ειχε πει και λεω μια χαρα φουλ εκδοση αμαξι σε καλη τιμη με 5 χρονια εγγυηση κτλπ.

Οταν εκανα κουβεντα με τους φιλους κ γονεις, με κραξανα επειδη πηγα στην Renault. Ακριβως οσα γραψανε τα παιδια πιο πριν απο πανω.

Αντιθενα ομως εχω κατι γνωστους που εχουν ενοικιαζομενα αυτοκινητα για το καλοκαιρι και μου ειπαν ακριβως τα αντιθετα σε θεμα ποιοτητας κ βλαβων. φανταστειτε τωρα καλοκαιρι ποσες φορες διναν σε διαφορετικα ατομα αυτα τα αμαξια.

Οποτε και εγω αυτες τις μερες ειμαι σε σκεψεις να παω στην Renault ή οχι ?

Φιλοι μου καλησπερα,μετα απο πολυ πολυ ερευνα εχοντας πριν αρκετα απο Ευρωπαικα ,FIAT(απογοητευση)Citroen 3 το συνολο,(καλα αλλα πολυδαπανα και ακριβα ανταλακτικα,Ford Modeo(kαλο αλλα εκαιγε,με τελη 450E,αποφασισα να παω σε RENAULT CAPTUR.Σκεφτομουν για Μερσεντες η Νισσαν αλλα ολα ειχαν κινητηρα ρενω.Ετσι λοιπον περσυ τετοιο καιρο αγορασα καινουριο Renault Captur 900 cc.βενζινα 90ΑΛΟΓΑ.Πολυ ικανοποιημενος οδηγικα,πλουσιο,με χιλια αξεσουαρ,και πανω απ ολα δωρο ασφαλιση ,κομπλε,οδηκη 3 χρονια,συναγερμο ...μπλα..μπλα...μπλα!Ανεβηκα μια ορεινη Ναυπακτια,μια Αραχωβα,μια Μετσοβο με τεσσερα ατομα και δεν κολησε πουθενα.

Βεβαια δεν ειμαι των υψηλων απαιτησεων αλλα με 50 εβρο κανεις τον γυρο της Ελλαδας.

Στις 5/5/2019 στις 10:52 ΜΜ, mix@lis είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το νέο Clio που νομίζω θα κυκλοφορήσει τέλη του 19 αρχές του 20.Πραγματικά είναι πανέμορφο και λεώ να κάνω την κίνηση, ωστόσο είμαι λίγο επιφυλακτικός!

Χωρίς διάθεση διαφήμισης ή δυσφήμισης, θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία της Renault.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη οτι βγάζουν πολλά προβλήματα αλλά απο την άλλη έχω διαβάσει οτι έχει δώσει κινητήρες (και συνεχίζει) σε Opel, Dacia και σε Mercedes! Προχθές μάλιστα κάπου έπεσε το μάτι μου οτι θα δώσει κινητήρες και στη Nissan.

Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα.Αξιζουν τα Renault ή όχι?

Αγαπητε φιλε,καλησπερα,μετα απο πολυ ερευνα,κατεληξα να αγορασω τοCaptur 900cc βενζινα καινουριο.

Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο,α)για τους χωρους,β)οδηγικη συμπεριφορα,Γ)οικονομια,δ)πολυτελεια...και ποσα ακομα!!Προηγουμενως ειχα απο ολες τις μαρκες,Φιατ,Σιτροεν(3),Κια πικαντο(ακομα το εχω για την οικογενεια,ψωνια κλπ,Κ Φορντ Μοντεο ,καλο αλλα πολυεξοδοαπο καυσιμα, πανακριβα τελη 450Ε,και συνεργεια.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,ευκολοοδηγιτο,και η οικογενεια το συνηθησε,πιο ευκολα απο το Pikanto.Καιει οσο καιει το 300cc SYM skooter μου.

H προθεση μου ηταν κατι απο Τουοτα,Νισσαν,Μερσεντες,αλλα το πρωτο πανακριβο 9και δεν προσφερε και τιποτα),τα αλλα με κινητηρα RENAULT.

Τελος πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη με την φινετσα την χαρη και ολες τις εγγυησεις της Renault.

1 ώρα πριν, Konstantinosxatzi είπε

Φιλοι μου καλησπερα,μετα απο πολυ πολυ ερευνα εχοντας πριν αρκετα απο Ευρωπαικα ,FIAT(απογοητευση)Citroen 3 το συνολο,(καλα αλλα πολυδαπανα και ακριβα ανταλακτικα,Ford Modeo(kαλο αλλα εκαιγε,με τελη 450E,αποφασισα να παω σε RENAULT CAPTUR.Σκεφτομουν για Μερσεντες η Νισσαν αλλα ολα ειχαν κινητηρα ρενω.Ετσι λοιπον περσυ τετοιο καιρο αγορασα καινουριο Renault Captur 900 cc.βενζινα 90ΑΛΟΓΑ.Πολυ ικανοποιημενος οδηγικα,πλουσιο,με χιλια αξεσουαρ,και πανω απ ολα δωρο ασφαλιση ,κομπλε,οδηκη 3 χρονια,συναγερμο ...μπλα..μπλα...μπλα!Ανεβηκα μια ορεινη Ναυπακτια,μια Αραχωβα,μια Μετσοβο με τεσσερα ατομα και δεν κολησε πουθενα.

Βεβαια δεν ειμαι των υψηλων απαιτησεων αλλα με 50 εβρο κανεις τον γυρο της Ελλαδας.

Αγαπητε φιλε,καλησπερα,μετα απο πολυ ερευνα,κατεληξα να αγορασω τοCaptur 900cc βενζινα καινουριο.

Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο,α)για τους χωρους,β)οδηγικη συμπεριφορα,Γ)οικονομια,δ)πολυτελεια...και ποσα ακομα!!Προηγουμενως ειχα απο ολες τις μαρκες,Φιατ,Σιτροεν(3),Κια πικαντο(ακομα το εχω για την οικογενεια,ψωνια κλπ,Κ Φορντ Μοντεο ,καλο αλλα πολυεξοδοαπο καυσιμα, πανακριβα τελη 450Ε,και συνεργεια.Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,ευκολοοδηγιτο,και η οικογενεια το συνηθησε,πιο ευκολα απο το Pikanto.Καιει οσο καιει το 300cc SYM skooter μου.

H προθεση μου ηταν κατι απο Τουοτα,Νισσαν,Μερσεντες,αλλα το πρωτο πανακριβο 9και δεν προσφερε και τιποτα),τα αλλα με κινητηρα RENAULT.

Τελος πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη με την φινετσα την χαρη και ολες τις εγγυησεις της Renault.

Ποιο μερσεντες (το οποίο ήθελες) είχε κινητήρα Renault, και που είναι το κακό έτσι ώστε να σε εμποδίσει στην αγορά του; 

55 λεπτά πριν, totalius είπε

Η A class νομιζω εχει κινητήρες Renault .

Όλοι οι diesel 1.5 και βενζίνης 1.3 είναι της Renault σε όλα τα μοντέλα της Mercedes.

• Like 2

Στις 7/5/2019 στις 1:49 ΜΜ, karateka είπε

Έχω το Captur 1.5 diesel από Ιανουάριο 2013.  Έχω κάνει 165000km και δεν είχα καμία απολύτως βλάβη.  Κινούμαι κυρίως 80% σε ανοιχτό δρόμο και 20% πόλη.  Tα service του είναι €85 λάδια-φίλτρο λαδιού κάθε 200000km, €200 κάθε 40000km λάδια-φίλτρα λαδιού/αέρος/πετρελαίου/καμπίνας,  €450 κάθε 160000km λάδια-φίλτρα λαδιού/αέρος/πετρελαίου/καμπίνας-ιμάντες-υγρά φρένων.

Επανέρχομαι με νέα στοιχεία, καθώς έφτασα αισίως τα €215000km, χωρίς καμία βλάβη και σημαντική φθορά, ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κρεμαγιέρα σε καμία 30-40000km μόνο καθώς νιώθω ένα θόρυβο όταν στρίβω δεξιά και είναι κατηφορικά.

1 ώρα πριν, karateka είπε

Επανέρχομαι με νέα στοιχεία, καθώς έφτασα αισίως τα €215000km, χωρίς καμία βλάβη και σημαντική φθορά, ίσως να χρειαστεί να αλλάξω κρεμαγιέρα σε καμία 30-40000km μόνο καθώς νιώθω ένα θόρυβο όταν στρίβω δεξιά και είναι κατηφορικά.

@KonstantinosxatziΆρα το θέλουμε αυτό το αξιόπιστο μοτέρ σε μερσεντες ή υπάρχει πρόβλημα; 

52 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

@KonstantinosxatziΆρα το θέλουμε αυτό το αξιόπιστο μοτέρ σε μερσεντες ή υπάρχει πρόβλημα; 

Εννοείται.  Δεν το επέλεξε τυχαία η Mercedes-Benz.  Υπήρχε περίπτωση να διακινδυνεύσει το όνομά της;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...