Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, ktlk21 είπε έπρεπε να ειχες πάρει golf να δώ τι θα έλεγες...Αλλα μπορεί και να μην ελέγες γτ θασ ε εψαχναν σε καμιά στροφή...αλλα θα ειχε μεταπωλιτικη αξία ο κουβας...που ηταν το πιο ακριβο στην κατηγοριά του και με τον λιγοτερο εξοπλισμό... Ποιο Golf συγκεκριμένα; Χρονολογία,μοντέλο,μοτέρ;
Black Demis Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 10:05 ΜΜ, fastgiorgos είπε Εκτιμώ πως ότι αγοράσεις καινούργιο και το συντηρήσεις σχετικά τυπικά, δεν θα σε προβληματίσει για 5 έως και 10 χρόνια. Μην κοιτάς εδώ Ελλάδα που όλοι έχουν να πούνε κάτι κακό για κάθε αυτοκίνητο, έχουμε στόλο οχημάτων με μέσο χρόνο ζωής αν θυμάμαι σωστά 12 ή 14 έτη, όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι στα μισά και λιγότερο. Έχω και εγώ ένα Peugeot 307 1.6 του 2003, μιλάμε δηλαδή για 16 ετών αυτοκίνητο, πρόσφατα άλλαξα το ψυγείο και θερμοστάτη και πριν σχεδόν ένα χρόνο το δυναμό, πάει να πει δεν είναι αξιόπιστο. Τα υπόλοιπα χρόνια μόνο την τακτική συντήρηση του έκανα. Απλά πρέπει να σκεφτούμε ότι πλέον τα αυτοκίνητα ως καταναλωτικά προϊόντα δεν σχεδιάζονται να κρατήσουν μια ζωή - άσε που δεν βρίσκεις ανταλλακτικά μετά από 10-15 χρόνια - αλλά με βάση το μέσο Ευρωπαίο - όχι Έλληνα - χρήστη που το κρατάει 5-6 χρόνια. Ο επόμενος σου λέει ας πληρώσει και τίποτα χαλάλι, μεταχειρισμένο πήρε. όταν κάνει 15+ χιλιάρικα κάτι δύσκολα θα το αλλάζεις ανα 4 χρόνια στην ελλαδα που ελάχιστα άτομα έχουν μισθό να το κάνουν.. περισσότεροι ίσα που συντηρούνται απλος
ktlk21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, jmmys είπε Ποιο Golf συγκεκριμένα; Χρονολογία,μοντέλο,μοτέρ; golf 3 Και 4 βασικες εκδοσεις...kαι γενικα VW..πολύ ακριβα για αυτο που ειναι..και δεν μιλαμε καν για τα μελλοντικα dieselgate που αποδεικτηκε ποσο ααπατη εταιρεια ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, ktlk21 είπε golf 3 Και 4 βασικες εκδοσεις...kαι γενικα VW..πολύ ακριβα για αυτο που ειναι..και δεν μιλαμε καν για τα μελλοντικα dieselgate που αποδεικτηκε ποσο ααπατη εταιρεια ειναι Τα ειχες όλα αυτά εσύ ο ίδιος;
ktlk21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Οχι...αλλα έκανα ερευνα αγοράς οταν ήθελα να πάρω αμαξι πισω το 2003 που τελικά κατέληξα σε meganeII μονο και μονο για αυτο..VFM...και στην μετεπειτα ενασχοληση μου με τα αυτοκινηστικα forum και συναναστροφης μου με διαφορους ιδιοκτητες διαφορων εταιριων..Αν δεν ειχα κανει ερευνα αγορας το πιο πιθανο να ειχα παρει και εγω golf οπως και ο μεσος Έλληνας τοτε που οτι είναι Γερμανίκο είναι κάλο,χωρις να μας ενδιαφερει τιποτα αλλο..είτε ψυγειο,ειτε κουζινα,ειτε αμαξι..γενικα...
vasilllis Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Σχετικη ερευνα για αμερικη,ζημιες ανα 100 οχηματα https://businesstech.co.za/news/motoring/299586/these-are-the-most-reliable-car-brands-for-2019/ στις πρωτες θεσεις η toytota,μην εκπλαγειτε. αγγλια 2017 https://europe.jdpower.com/business/press-releases/2017-uk-vehicle-dependability-study η renault μακρια απο την κορυφη. γερμανια 2018 https://europe.jdpower.com/business/press-releases/2018-germany-vehicle-dependability-study-vds πρωτη θεση(θα μου πειτε γερμανια ειναι τι θα ελεγε). Αυτο που πραγματικα προκαλει εντυπωση ειναι ο ουραγος και στις 3 ερευνες η fiat... τελικα στην ΄'πιατσα' οι ψιθυροι δεν ακουγονται καλα. Υ.Γ φοβερο design παντως το ατιμο.
djuan1988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Τρομερές έρευνες. Στη μία πρώτη η Volvo, στην άλλη τελευταία. Το ίδιο και BMW, Audi. Γενικά αυτές οι ¨έρευνες" φαίνονται τρομερά αξιόπιστες. 3
panoskatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, vasilllis είπε Σχετικη ερευνα για αμερικη,ζημιες ανα 100 οχηματα https://businesstech.co.za/news/motoring/299586/these-are-the-most-reliable-car-brands-for-2019/ στις πρωτες θεσεις η toytota,μην εκπλαγειτε. αγγλια 2017 https://europe.jdpower.com/business/press-releases/2017-uk-vehicle-dependability-study η renault μακρια απο την κορυφη. γερμανια 2018 https://europe.jdpower.com/business/press-releases/2018-germany-vehicle-dependability-study-vds πρωτη θεση(θα μου πειτε γερμανια ειναι τι θα ελεγε). Αυτο που πραγματικα προκαλει εντυπωση ειναι ο ουραγος και στις 3 ερευνες η fiat... τελικα στην ΄'πιατσα' οι ψιθυροι δεν ακουγονται καλα. Υ.Γ φοβερο design παντως το ατιμο. Όλες αυτές οι έρευνες είναι του κωλου. Δεν υπάρχει καμία εγκυρότητα.
vasilllis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, panoskatos είπε Όλες αυτές οι έρευνες είναι του κωλου. Δεν υπάρχει καμία εγκυρότητα. Eνω οι 7 σελιδες του θεματος παρεχουν κατι εγκυρο και αξιοπιστο?
panoskatos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, vasilllis είπε Eνω οι 7 σελιδες του θεματος παρεχουν κατι εγκυρο και αξιοπιστο? Άλλο ο καθένας να λέει την γνώμη του και τις εμπειρίες του και άλλο να δημοσιεύεται τάχα μια έρευνα που δεν έχει καμία εγκυρότητα. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι τις πιστεύουν.
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι να βγάλουν στη γερμανια ότι τα πανάκριβα σε service του WV group είναι σκ@τα value και μόλις λίγο πιο πάνω σε αξιοπιστία από τα ρενό ; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Η γερμανική έρευνα μου φαίνεται η πιο λογική. Τα πιο πολλά αυτοκίνητα σήμερα είναι κοντά στον μέσο όρο. Είναι σπάνια πλέον τα made in germany και made in japan αυτοκίνητα και υλικά. Η αμερικάνικη δεν μας αφορά, μιλάμε για διαφορετική αγορά και διαφορετικά μοντέλα από την ευρώπη.
vasilllis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 20 ώρες πριν, panoskatos είπε Άλλο ο καθένας να λέει την γνώμη του και τις εμπειρίες του και άλλο να δημοσιεύεται τάχα μια έρευνα που δεν έχει καμία εγκυρότητα. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι τις πιστεύουν. Προφανως για σενα δεν θα υπαρχει καποια εγκυρη ερευνα,τουλαχιστον οχι αν δεν πρεσβευει τα πιστευω σου.Ασε τους βλακες να τις πιστευουν ,απο το να διαβαζουν οτι ακυρο υπαρχει στον πλανητη,καλυτερο το θεωρω.
panoskatos Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, vasilllis είπε Προφανως για σενα δεν θα υπαρχει καποια εγκυρη ερευνα,τουλαχιστον οχι αν δεν πρεσβευει τα πιστευω σου.Ασε τους βλακες να τις πιστευουν ,απο το να διαβαζουν οτι ακυρο υπαρχει στον πλανητη,καλυτερο το θεωρω. Ποίο πιστεύω μου ρε μεγάλε, μας δουλεύεις? Δηλαδή με το ζόρι ότι έχεις δίκιο και όσοι δεν συμφωνούν είναι λάθος? Στο ένα λινκ που έχεις βάλει έχει 4 μάρκες που είναι στην πρώτη θέση ενώ στο άλλο τα ίδια αυτοκίνητα είναι στις τελευταίες θέσεις! Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι είναι μουφα! Σου λείπει και αυτό το λίγο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα