Προς το περιεχόμενο

Περί αξιοπιστίας Renault.

mix@lis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το νέο Clio που νομίζω θα κυκλοφορήσει τέλη του 19 αρχές του 20.Πραγματικά είναι πανέμορφο και λεώ να κάνω την κίνηση, ωστόσο είμαι λίγο επιφυλακτικός!

Χωρίς διάθεση διαφήμισης ή δυσφήμισης, θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία της Renault.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη οτι βγάζουν πολλά προβλήματα αλλά απο την άλλη έχω διαβάσει οτι έχει δώσει κινητήρες (και συνεχίζει) σε Opel, Dacia και σε Mercedes! Προχθές μάλιστα κάπου έπεσε το μάτι μου οτι θα δώσει κινητήρες και στη Nissan.

Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα.Αξιζουν τα Renault ή όχι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Πάρτο. Καινούριο αμάξι είναι. Αν το προσέχεις και κάνεις και τα σέρβις του τι να βγάλει. Αυτές οι ιστορίες είναι του παρελθόντος (νομίζω)

Γενικά καλο ειναι να μην αγοράζουμε πρώτες εκδόσεις πάντως.

Οσο για τις βλάβες παίζουν πολλά ρόλο μπορει ενα μοντελο να μη βγάλει τιποτα και άλλο να βγάλει πολλά. Εγω ειχα πολλα προβληματα με το renault αλλα δε λέει κάτι. 

• Like 1

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, ParhsG είπε

Γενικά καλο ειναι να μην αγοράζουμε πρώτες εκδόσεις πάντως.

Nαι σωστά το ξέχασα αυτό. Από 2ο εξάμηνο και μετά

11 λεπτά πριν, mix@lis είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω το νέο Clio που νομίζω θα κυκλοφορήσει τέλη του 19 αρχές του 20.Πραγματικά είναι πανέμορφο και λεώ να κάνω την κίνηση, ωστόσο είμαι λίγο επιφυλακτικός!

Χωρίς διάθεση διαφήμισης ή δυσφήμισης, θα ήθελα να κάνουμε μία κουβέντα σχετικά με την αξιοπιστία της Renault.

Στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη οτι βγάζουν πολλά προβλήματα αλλά απο την άλλη έχω διαβάσει οτι έχει δώσει κινητήρες (και συνεχίζει) σε Opel, Dacia και σε Mercedes! Προχθές μάλιστα κάπου έπεσε το μάτι μου οτι θα δώσει κινητήρες και στη Nissan.

Θέτω λοιπόν το εξής ερώτημα.Αξιζουν τα Renault ή όχι?

Όντως τα renault βγάζουν πολλά προβλήματα, αυτά τα προβλήματα όμως αφορούν κυρίως τα ηλεκτρολογικά και όχι τους κινητήρες τους.

Από την άλλη όντως η renault έχει ένα μοτέρ τόσο καλό που τον χρησιμοποιούν 5 διαφορετικές μάρκες, τον 1,5 dCi. Η Nissan είναι ήδη μία από αυτές, τον χρησιμοποιεί σε qasqai και micra.

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όντως τα renault βγάζουν πολλά προβλήματα, αυτά τα προβλήματα όμως αφορούν κυρίως τα ηλεκτρολογικά και όχι τους κινητήρες τους.

Όπως? έχεις κάποια έρευνα που αναφέρεται σε αυτό?

Μόλις τώρα, Xacti είπε

Όπως? έχεις κάποια έρευνα που αναφέρεται σε αυτό?

Με λίγο ψάξιμο θα βρεις δεκάδες έρευνες για την αξιοπιστία ανάμεσα σε διάφορες μάρκες.

Εγώ πάντως δεν είχα υπόψη μου κάποια έρευνα, είχα υπόψη μου τις φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Οι φήμες λένε πως τα renault γενικά έχουν ευπαθή ηλεκτρικά, οι φήμες επίσης λένε ότι ο 1,5 dCi είναι κινητήρας διαμάντι.

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Με λίγο ψάξιμο θα βρεις δεκάδες έρευνες για την αξιοπιστία ανάμεσα σε διάφορες μάρκες.

Εγώ πάντως δεν είχα υπόψη μου κάποια έρευνα, είχα υπόψη μου τις φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Οι φήμες λένε πως τα renault γενικά έχουν ευπαθή ηλεκτρικά, οι φήμες επίσης λένε ότι ο 1,5 dCi είναι κινητήρας διαμάντι.

Δε θέλω να ψάξω εγώ. Εσύ το ανέφερες. Δείξε μου μία τέτοια. Κατά τα λοιπά μιλάνε τα bold για την αξιοπιστία του σχολίου σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Xacti

Εσύ ήσουν αυτός που ανέφερε τη λέξη "έρευνα", όχι εγώ. Αν θες να δεις έρευνα να ψάξεις μόνος σου, αν δεν θες ποτέ μην ψάξεις, εγώ πάντως δεν θα κάτσω να ψάξω για σένα.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

@Xacti

Εσύ ήσουν αυτός που ανέφερε τη λέξη "έρευνα", όχι εγώ. Αν θες να δεις έρευνα να ψάξεις μόνος σου, δεν θα κάτσω να ψάξω εγώ για σένα.

Κρίμα. Οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα έλεγαν ότι θα έψαχνες. Μάλλον έπεσαν έξω οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Μόλις τώρα, Xacti είπε

Κρίμα. Οι φήμες έλεγαν ότι θα έψαχνες. Μάλλον έπεσαν έξω οι φήμες

Το τι ακριβώς έλεγαν οι φήμες που άκουσα εγώ, σίγουρα το ξέρω καλύτερα από σένα.

Επίσης αν συνεχίσεις το τρολάρισμα, απλά θα σε αγνοήσω.

Θα σου πω για το δικό μου...megane2 sedan 12 χρονών πλέον...Αν το βρεις φτηνά αξίζει,αλλιως μην κάνεις τον κόπο με την χάλια μεταπωλητικη αξία που έχουν....Στα 12 χρονια εχω χρησιμοποιησει την οδικη αρκετές  φορες...για  τις ιδιες χαζες κατασκευαστικές βλάβες....παραδειγμα το καπακι του θερμοστατη που βαζει κοκκαλινο η Renault  γιατι κάθε 3-4 χρονια θελει αλλαγη και combo την μιζα που ειναι ακριβως απο κατω ολως τυχαιως...Με τα λαδια-νερα που περνάνε από εκεί στάζει και την βραχυκυκλωνει...3 καπάκια και 3 μίζες...150 ευρώ τα καπάκια και 500 η μίζα γνήσια...Κλέφτες θα γινουν;

Γνώμη μου πάρε κάποιο με την μεγαλύτερη εγγύηση  να έχεις το κεφάλι  σου ήσυχο γιατί με την παγκοσμιοποίηση πλέον,παίρνεις  Nissan και σου βγαίνει  Renault,παίρνεις Opel και σου βγαίνει Peugeot  kok...

• Like 3
  • Thanks 2

Renault - Nissan είναι ίδια εταιρία πλέον μιας κ η πρώτη έχει εξαγοράσει την δεύτερη.

Ορισμένα μοντέλα της Renault έπασχαν σε διάφορους τομείς.

Τα ηλεκτρονικά είναι μια γενικότητα.

Τα καινούργια Renault ( από το 2009) και μετά θεωρούνται κ είναι από τα πιο αξιόπιστα ευρωπαϊκά. 

Για μένα προχωρά άφοβα, στα συν κ η μεγάλη εγγύηση της renault.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...