Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Mata7 είπε Ε σε αυτόν πήγα!! Καλά που δεν πήγες!!Ο τύπος είναι απατεώνας. Αλλά λέει και μετά λέει ότι δεν τα έχει πει. Πρέπει ότι σου λέει να τον βάζεις να το υπογράφει. Είμαι στο τσακ να πάω στην προστασία του καταναλωτή. Μου έχει κάνει πολλά.... Μολια διαβασα αυτά που εγραψες κατ ευθειαν αυτος πηγα στο μυαλο μου ...Ανεβαίνοντας την Αθηνων δεξια .Ρωτα ένα δικηγορο τι μπορει να κανεις .
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 @Joshua21 κι όμως φίλε μου . Το ξέρω ότι δεν έχω αγοράσει τίποτα.θα γίνει η μεταβίβαση μόλις ξεχρεωσω το τελευταίο γραμμάτιο.τωρα αν το συμβόλαιο που έχω υπογράψει και που πήγαμε στην αστυνομία να το υπογράψουμε δεν ισχύει τι να πω. Ακριβώς αυτόν λέω Γιάννη. Άσε καλά που δεν έμπλεξες. Τέλος πάντων! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Mata7 είπε τωρα αν το συμβόλαιο που έχω υπογράψει και που πήγαμε στην αστυνομία να το υπογράψουμε δεν ισχύει τι να πω. Αυτό μόνο δικηγόρος μπορεί να στο πει, και μόνο εφόσον το διαβάσει.
vagos789 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, Mata7 είπε στις 12 του Απρίλη με πήρε τηλ και μου είπε ότι τον πήραν από την alphabank και του είπαν ότι δεν έγινε η μεταφορά του ποσού καθώς το όνομα του παραλήπτη δεν είναι ακριβώς αυτό που είναι στο λογαριασμό του Μπαινοντας στο ebanking βλεπεις α) αν εχει γινει μεταφορα και β) σε ποιον, περαν πασης αμφιβολιας. Αν ειχε γινει λαθος στο ονομα τα χρηματα δεν θα ειχαν μπει στον λογαριασμο του ποτε,και η εντολη δεν θα εκτελουνταν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Mata7 είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου! Εχεις προσωπικο μηνυμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μιλησα με τον/την TS με προσωπικο μυνημα και ειναι ο ιδιος που ειχα παει πριν 2-3 χρονια Ευτυχως δεν εκατσα Τετοιου ειδους αγοραπωλησια κανενας αλλος μαντρας δεν μου ειχε προτεινει .
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Τελικά τον πήρα ξανά τηλεφωνο σήμερα και μου απάντησε ότι του είχαν μπει κανονικά τα λεφτά. Βέβαια δεν με πήρε καν τηλέφωνο να μου το πει ...αλλά τέλος πάντων.ευχαριστω για όλα παίδες!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Mata7 είπε Τελικά τον πήρα ξανά τηλεφωνο σήμερα και μου απάντησε ότι του είχαν μπει κανονικά τα λεφτά. Βέβαια δεν με πήρε καν τηλέφωνο να μου το πει ...αλλά τέλος πάντων.ευχαριστω για όλα παίδες!!! Μακαρι να μην εχεις αλλο προβλημα με αυτη την ιδιαιτερου τυπου αγοραπωλησια. Οπως εγραψα ειχα παει κι εγω σ αυτον οπως και σε αλλους εμπορους αλλα κανεις δεν μου ειπε για τετοια "συνεργασια" . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
Klausx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά δεν μας είπε ο @Mata7 αν του γύρισε το αυτοκίνητο Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από Klausx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα