Mata7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Παιδιά καλησπέρα, Στις 10 του Απρίλη μέσω ebanking της eurobank πλήρωσα ένα γραμμάτιο γι ένα αυτοκίνητο που έχω πάρει από ένα μαντρα ο οποίος έχει alphabank.Ενω το πληρώνω κάθε μήνα κανονικά, στις 12 του Απρίλη με πήρε τηλ και μου είπε ότι τον πήραν από την alphabank και του είπαν ότι δεν έγινε η μεταφορά του ποσού καθώς το όνομα του παραλήπτη δεν είναι ακριβώς αυτό που είναι στο λογαριασμό του (παρεμπιπτόντωςεδώ και 10 μήνες που βάζω τα λεφτά βάζω το ίδιο όνομα).μου λέει λοιπόν ο τύπος ότι θα μου επιστραφούν τα λεφτά και να του τα ξαναβάλω.εχει πέρασει σχεδόν ένας μήνας και τα λεφτά δεν μου έχουν επιστραφεί. Εντωμεταξύ η τράπεζα μου λέει ότι η μεταφορά έχει γίνει κανονικά.Πηρα πριν μια βδομάδα τον μαντρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν του έχουν έρθει λεφτά. Τι πιστεύετε ότι έχει γίνει;; Του λέω να πάρει την τράπεζα του τηλ (alphabank)και μου λέει θα την πάρει και να μην ανησυχώ. Τον έχω πάρει ήδη δύο φορές τηλ και μου δίνει συνέχεια την ίδια απάντηση. Σε πόσες μέρες αν δεν γίνει σωστά η μεταφορά χρημάτων επιστρέφονται πισω; Γνωρίζει κανεις;; Χίλια ευχαριστώ ρε παιδιά
christos4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αυτό θα στο πει η τράπεζα σου με μεγάλη σιγουριά. Βέβαια αφού αυτοί λένε ότι έγινε η μεταφορά, και τόσους μήνες γινόταν κανονικα στο ίδιο όνομα, μήπως πάει να παίξει καμία απάτη ο τύπος; πχ να σου πει ξανακάνει την πληρωμή αφού εσύ θα τα πάρεις πίσω έτσι και αλλιώς, και να έχει μια δόση κέρδος.. Είναι τελευταία δόση ή έχεις καιρό ακόμα; ζητά από την τράπεζα σου να σου δώσει κάποια βεβαίωση ότι έχει γίνει η μεταφορά να είσαι καλυμμένος
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Aν έχεις την απόδειξη από την μεταφορά δε σε νοιάζει. Πρόβλημα δικό του. Τα λεφτά έτσι κι αλλιώς δεν μεταφέρονται βάση ονόματος αλλά μέσω αρ. λογ. ή IBAN. Το σύστημα βλέπει έναν αριθμό που μεταφέρει χρήματα σε έναν άλλο αριθμό. Κάτι άλλο συμβαίνει
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δεν γινεται ξαφνικα να μην πηγαν τα χρηματα αφου επι μηνες ηταν οκ . Κατι άλλο συμβαινει . Με το αποδεικτικο ότι πηγαν πηγαινε και βρες τον .
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Έχω ακόμα ένα χρόνο να πληρώνω τα Γραμματία αλλά επειδή ο τύπος γενικά απ ότι έχω καταλάβει είναι φουλ απατεώνας παίζει να θέλει να μου φάει λεφτά!! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Mata7 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Έχω ακόμα ένα χρόνο να πληρώνω τα Γραμματία αλλά επειδή ο τύπος γενικά απ ότι έχω καταλάβει είναι φουλ απατεώνας παίζει να θέλει να μου φάει λεφτά!! Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!! Αν σου εχει κανει παρακρατηση κυριοτητας να παρακαλας να είναι καλα από υγεια γιατι αλοιως εμπελεξες . Καποιοι ιδιωτικο συμφωνητικο και τιμολογιο πωλησης υπαρχει ? Ο μαντρας ηταν ισιωτικη επιχειρηση ή εταιρεια ? Σε τι ονομα έμπαιναν τα χρηματα ? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Το αμάξι είναι στο όνομα του μέχρι να ξεπληρωσω τα γραμματια. Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο που λέει ότι όταν σε ένα χρόνο τα ξεπληρωσω θα γίνει η μεταβίβαση.Ειναι εταιρία ΕΕ.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Mata7 είπε Το αμάξι είναι στο όνομα του μέχρι να ξεπληρωσω τα γραμματια. Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο που λέει ότι όταν σε ένα χρόνο τα ξεπληρωσω θα γίνει η μεταβίβαση.Ειναι εταιρία ΕΕ. Δηλαδή το τεκμήριο του αυτοκινήτου το επιβαρύνεται αυτός? Αυτός το δηλώνει στη φορολογική του δήλωση, όχι εσύ? Τα τέλη κυκλοφορίας βγαίνουν στο δικό του όνομα? Ή μήπως ήθελες να γράψεις ότι απλά στο έχει πουλήσει με παρακράτηση κυριότητας? Όσο για το τελευταίο γραμμάτιο, από τη στιγμή που η τράπεζα σου σου λέει πως το έμβασμα έχει ολοκληρωθεί δεν έχεις κανένα θέμα. Απλά ζήτησε τους κάποιο χαρτί που να το επιβεβαιώνει ώστε να το έχεις στα χέρια σου για κάθε ενδεχόμενο.
HateMe Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Να πάτε μαζί στην τράπεζα χεράκι χεράκι λέω εγώ. Αν αρνηθεί, ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει.
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ναι είναι στο όνομα του !τα τέλη στο όνομα του,αυτός το δηλώνει στην εφορία .θα πάει στο όνομα μου μόλις ξεπληρωσω το τελευταίο γραμμάτιο. @HateMeτι μπορεί να συμβαίνει δηλαδη;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πολύ φοβάμαι ότι εμπελξες.....Δεν εχεις κατι επισημο να αποδικνυει ότι είναι δικο σου αν το συμβολαιο δεν είναι από συμβολαιογραφο . ΟΙ καταθεσεις είναι στο ονομα της ΕΕ ή το δικο του ? Η αδεια κυκλοφοριας σε ποιο ονομα είναι ? Η ασφαλεια προφανως στο ονομα του ? ΕΕ σημαινει εταιρεια περιορισμένης ευθύνης. Ενας μετοχος είναι ομορυθμος και συμμετεχει με το συνολο και της προσωπικης του περιουσιας και οι υπολοιποι μονο για το ποσο εισφορας στην εταιρεια .Αν δεν εχει αλλαξει κατι . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Οι καταθέσεις είναι στο όνομα της ΕΕ. Η ασφάλεια είναι στο όνομα της ΕΕ,η άδεια το ίδιο. Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο υπογράψαμε ένα συμβόλαιο πήγαμε στην αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής.θελεις να πεις ότι όλα αυτά αν δεν είναι από συμβολαιογράφο μπορεί και να μην ισχύουν;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mata7 είπε Οι καταθέσεις είναι στο όνομα της ΕΕ. Η ασφάλεια είναι στο όνομα της ΕΕ,η άδεια το ίδιο. Όταν πήγα να πάρω το αυτοκίνητο υπογράψαμε ένα συμβόλαιο πήγαμε στην αστυνομία για το γνήσιο της υπογραφής.θελεις να πεις ότι όλα αυτά αν δεν είναι από συμβολαιογράφο μπορεί και να μην ισχύουν;;; Όλα αυτά είναι καλα ...Μακαρι να μην εχεις πρόβλημα .Κατι τετοιο μου ειχαν προτεινει πριν 3 χρονια από μαντρα στο Χαιδαρι στη Λ.Αθηνων που εψαχνα αυτοκινητο για την κορη μου αλλα εφυγα...Κατι δεν μου αρεσε. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
Mata7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Ε σε αυτόν πήγα!! Καλά που δεν πήγες!!Ο τύπος είναι απατεώνας. Αλλά λέει και μετά λέει ότι δεν τα έχει πει. Πρέπει ότι σου λέει να τον βάζεις να το υπογράφει. Είμαι στο τσακ να πάω στην προστασία του καταναλωτή. Μου έχει κάνει πολλά....
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, Mata7 είπε Ναι είναι στο όνομα του !τα τέλη στο όνομα του,αυτός το δηλώνει στην εφορία . Δεν έχουν καμία λογική αυτά που γράφεις, κανένας λογικός άνθρωπος δεν δίνει το αυτοκίνητο του χωρίς μεταβίβαση, ειδικά αν είναι επαγγελματίας. Αν όντως η άδεια γράφει το δικό του όνομα, τότε δεν έχεις αγοράσει απολύτως τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα