Dr_73 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Να μπορούσαμε να γυρίσουμε σε εκείνη την ηλικία , όσοι την είχαμε δει πρώτη προβολή !!!!! Για να έχουμε φύγει από την Ελλάδα και να την έχουμε ξεχάσει τώρα, αντί να καθόμαστε να μας μαδάει σαν ζώα.
taksidiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εξαιρετική ταινία...την αγαπώ πραγματικά.μακάρι να επανέρθει με αξιόλογη μορφή και φυσικά καλό cast. 1
rofl Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KilliK είπε αν μιλαμε για fantasy με την ευρεια εννοια: Excalibur, Legend, Beastmaster, Krull, Dragonslayer, Ladyhawke, Dark Crystal, Labyrinth, Return to Oz flesh + blood, princess bride, και μου αρεσε πολυ και το 10th kingdom ( μινι σειρα) για να ριξω μερικα ακομη και berserk (1997) και claymore απο anime. και το short black angel Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από rofl 1
pcos Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 οταν χρησιμοποιεις την τεχνη μονο για να βγαλεις χρημα, τοτε το αποτελεσμα ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο!
nekrik Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, MAFAKA είπε Ξεμείναμε από φρέσκες ιδέες και ξεθάβουμε δράκους, μάγισσες και γενναίους ήρωες απο το σεντούκι, πασπαλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας digital post-production. Τι έχει σειρά μετά, το Krull ; Reboot του “Labyrinth” με τον Justin Bieber 😜 Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από nekrik
nikosjc Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω αν δεν είναι "φρέσκια" η ιδέα ενός ριμέικ παλιάς ταινίας σε σειρά, πάντως και η υπόθεση της ίδιας της ταινίας, θα έλεγα ότι ούτε τότε ήταν ιδιαίτερα φρέσκια! Η ιστορία της... Μωυσούς είναι! 😛
Todoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Kostasspil είπε Προσπαθω να θυμηθω ταινια που εγινε μετα σειρα και επιασε. Ισως το Highlander στα 90's, ολα τα αλλα πηγαν απατα. Stargate..... 2
aypnia Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, Kostasspil είπε Προσπαθω να θυμηθω ταινια που εγινε μετα σειρα και επιασε. Ισως το Highlander στα 90's, ολα τα αλλα πηγαν απατα. Buffy the vampire slayer.....
valkon Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Εμένα το Disney+ με έχει ψήσει πολύ, και αν βγάλουν και What If σειρά τότε θα είναι ο οργασμός των comic fans.
ELMastas Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μια και ανέφεραν κάποια κλασικά εργάκια ηρωικής Φαντασίας με τα οποία μεγαλώσαμε,εγώ θα βάλω και το Beastmaster που μου άρεσε αρκετά και δεν μπορώ παρά να αναφέρω και να τονίσω,το αριστουργηματικό Excalibur καθώς και το πιο "ενήλικο" Lady hawk (Το γεράκι και ο Λύκος)και μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν αναφέρθηκαν. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από ELMastas
Aias Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έτοιμοι για την σφαγή των παιδικών μας αναμνήσεων... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Aias
akisk Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 H πρώτη ταινία που είδα στο σινεμά! Ελπίζω να είναι καλή η σειρά
mezzanine Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Αντε με το καλο να δουμε και το "Howard the Duck" 1
gbras Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Αναμνησεις!! ωραια ταινια για τοτε, την ειχα δει πριν απο δυο χρονια παλι. Συμπαθητικη, 80'ς κλασσικα εφε, δειχνει σιγουρα τα χρονια της. Με μια ανανεωση πιστευω θα αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα