Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μπορούσαμε να γυρίσουμε σε εκείνη την ηλικία , όσοι την είχαμε δει πρώτη προβολή !!!!!

Για να έχουμε φύγει από την Ελλάδα και να την έχουμε ξεχάσει τώρα, αντί να καθόμαστε να μας μαδάει σαν ζώα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KilliK είπε

αν μιλαμε για fantasy με την ευρεια εννοια:

Excalibur, Legend, Beastmaster, Krull, Dragonslayer, Ladyhawke, Dark Crystal, Labyrinth, Return to Oz

flesh + blood, princess bride, και μου αρεσε πολυ και το 10th kingdom ( μινι σειρα) για να ριξω μερικα ακομη

και berserk (1997) και claymore απο anime.

και το short black angel 

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.

οταν χρησιμοποιεις την τεχνη μονο για να βγαλεις χρημα, τοτε το αποτελεσμα ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Ξεμείναμε από φρέσκες ιδέες και ξεθάβουμε δράκους, μάγισσες και γενναίους ήρωες απο το σεντούκι, πασπαλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας  digital post-production.

Τι έχει σειρά μετά, το Krull ;

Reboot του “Labyrinth” με τον Justin Bieber 😜

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν δεν είναι "φρέσκια" η ιδέα ενός ριμέικ παλιάς ταινίας σε σειρά, πάντως και η υπόθεση της ίδιας της ταινίας, θα έλεγα ότι ούτε τότε ήταν ιδιαίτερα φρέσκια! Η ιστορία της... Μωυσούς είναι! 😛

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Προσπαθω να θυμηθω ταινια που εγινε μετα σειρα και επιασε. Ισως το Highlander στα 90's, ολα τα αλλα πηγαν απατα. 

Stargate.....

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Προσπαθω να θυμηθω ταινια που εγινε μετα σειρα και επιασε. Ισως το Highlander στα 90's, ολα τα αλλα πηγαν απατα. 

Buffy the vampire slayer.....

Δημοσ.

Εμένα το Disney+ με έχει ψήσει πολύ, και αν βγάλουν και What If σειρά τότε θα είναι ο οργασμός των comic fans. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και ανέφεραν κάποια κλασικά εργάκια ηρωικής Φαντασίας με τα οποία μεγαλώσαμε,εγώ θα βάλω και το Beastmaster που μου άρεσε αρκετά και δεν μπορώ παρά να αναφέρω και να τονίσω,το αριστουργηματικό Excalibur καθώς και το πιο "ενήλικο" Lady hawk (Το γεράκι και ο Λύκος)και  μου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν αναφέρθηκαν.-_-

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμοι  για την σφαγή των παιδικών μας αναμνήσεων... 

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.

H πρώτη ταινία που είδα στο σινεμά! Ελπίζω να είναι καλή η σειρά

Δημοσ.

Αναμνησεις!! ωραια ταινια για τοτε, την ειχα δει πριν απο δυο χρονια παλι. Συμπαθητικη, 80'ς κλασσικα εφε, δειχνει σιγουρα τα χρονια της. Με μια ανανεωση πιστευω θα αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...