Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινία ήταν απο τις πρώτες αξιόλογες fantasy ταινίες του τότε με επιροές απο D&D. Δεν νομίζω ότι μέχρι τα LOTR είχαμε και τίποτα άλλο της προκοπής εκτός απο willow & conan. Ίσως ξεχνάω κάτι... 

• Like 4
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πριν 4 χρόνια πέρασα τιμής ένεκεν το Willow, Krull και Ladyhawke.
Πρακτικά μόνο το Krull κρατιόταν σχετικά καλά. Τα υπόλοιπα είναι
σαν να βλέπεις Στάθη Ψάλτη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Κρίμα για τα νέα παιδιά.

Γιατί κρίμα; Έχεις ελπίδες ότι έχουν δει ταινίες πριν το 2000 και θα τους κακοφανουν τα remake Η γενικά επανάληψη ιδεών;

Δημοσ.
2 hours ago, MAFAKA said:

Ξεμείναμε από φρέσκες ιδέες και ξεθάβουμε δράκους, μάγισσες και γενναίους ήρωες απο το σεντούκι, πασπαλισμένους με τελευταίας τεχνολογίας  digital post-production.

Τι έχει σειρά μετά, το Krull ;

Ούτε να σκεφτούν να αγγίξουν το Krull!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

Η ταινία ήταν απο τις πρώτες αξιόλογες fantasy ταινίες του τότε με επιροές απο D&D. Δεν νομίζω ότι μέχρι τα LOTR είχαμε και τίποτα άλλο της προκοπής εκτός απο willow & conan. Ίσως ξεχνάω κάτι... 

αν μιλαμε για fantasy με την ευρεια εννοια:

Excalibur, Legend, Beastmaster, Krull, Dragonslayer, Ladyhawke, Dark Crystal, Labyrinth, Return to Oz

2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Προσπαθω να θυμηθω ταινια που εγινε μετα σειρα και επιασε. Ισως το Highlander στα 90's, ολα τα αλλα πηγαν απατα. 

Fargo, Buffy, Hannibal, Clueless, 12 Monkeys, Stargate, Teen Wolf, MASH, Nikita, The Dead Zone, Ash vs Evil Dead

δεν τα λες και απατα..

• Like 2
Δημοσ.

παντως αναμενομενη η κινηση της Disney, τωρα που εχει το IP portofolio της LucasFilm, θα το ξεζουμισει οσο μπορει.

εχει ηδη δυο επιτυχημενα franchises σε διαφορετικα ειδη (SW/scifi, MCU/superhero), της λειπει μονο ενα ακομη για το fantasy, το δικο της LOTR. τωρα θα προσπαθησει με το Willow να χτισει το δικο της fantasy συμπαν. το οποιο Williow ηταν η προσπαθεια του Lucas να φτιαξει το δικο του LOTR τοτε (ειχε σχεδια για τριλογια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, KilliK said:

αν μιλαμε για fantasy με την ευρεια εννοια:

Excalibur, Legend, Beastmaster, Krull, Dragonslayer, Ladyhawke, Dark Crystal, Labyrinth, Return to Oz

Fargo, Buffy, Hannibal, Clueless, 12 Monkeys, Stargate, Teen Wolf, MASH, Nikita, The Dead Zone, Ash vs Evil Dead

δεν τα λες και απατα..

Για το Fargo εχεις δικιο, το ξεχασα εντελως. Απ τις υπολοιπες που γραφεις ομως, αρκετες εφαγαν cancel στην πορεια, αρα νομιζω απετυχε σαν project. Ακομα και το Hannibal δλδ που ηταν πραγματικα διαμαντι, δεν ανανεωθηκε και αναγκαστηκαν να το κλεισουν οπως οπως

Υ.Γ. Βαλε και το Conan στη λιστα

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

Το Dark crystal 1982 θα μπορουσες να το βαλεις σε αυτη τη κατηγορία (τωρα ειδα οτι το παρέθεσε και ο killik!). 

Επεξ/σία από alexis67676767
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Για το Fargo εχεις δικιο, το ξεχασα εντελως. Απ τις υπολοιπες που γραφεις ομως, αρκετες εφαγαν cancel στην πορεια, αρα νομιζω απετυχε σαν project. Ακομα και το Hannibal δλδ που ηταν πραγματικα διαμαντι, δεν ανανεωθηκε και αναγκαστηκαν να το κλεισουν οπως οπως

Υ.Γ. Βαλε και το Conan στη λιστα

διαφωνω με τον ορισμο σου για την αποτυχια μιας σειρας, διοτι υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει μια σειρα να σταματησει. οι παραπανω σειρες που αναφερα εχουν τουλαχιστον τρεις σεζον, οποτε τις κανει τουλαχιστον βιωσιμες, αφου προφανως υπηρχε κοσμος που τις εβλεπε. νοημα θα χε για μια σειρα οτι πατωσε, αν την κοβανε στην πρωτη της σεζον κυριως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

Εκείνη την εποχή μου άρεσε και το Legend (1985) με τον Tom Cruise. (Επίσης σαν πιτσιρικάς τότε ήμουν ξετρελαμένος με το γκομενάκι που πρωταγωνιστούσε εκεί. Mia Sara )

Επεξ/σία από Berserk_GR
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Berserk_GR είπε

Εκείνη την εποχή μου άρεσε και το Legend (1985) με τον Tom Cruise. (Επίσης σαν πιτσιρικάς τότε ήμουν ξετρελαμένος με το γκομενάκι που πρωταγωνιστούσε εκεί. Mia Sara )

φανταζομαι την αντιδραση σου οταν εκανε αυξητικη στηθους το 90. 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bluesattack είπε

Καταλληλοτητα σειρας 16 και κατω .Και αυτο με επιεικια 😆

οπως το LOTR δηλαδη 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...