Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 εχω μια παλια κεραια θελει αλλαγμα θελω να αλλαξω και το καλοδιο εννοειται. διαβασα αλλα δεν εβγαλα ακρη μενω μοσχατο θελω να μου πειτε.τι κεραια να αγορασο και τι αλλο θα χρειαστω γιατι στο σπιτι θα παιζουν τρεις τηλεωρασεις ευχαριστω πολυ, καθε βοηθεια σας πολυτιμη. διοτι λιγο ασχετος με το θεμα αυτο
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 να κλειδοθει το θεμα και πως κανω διαγραφη λογαριασμου απο το φορουμ
stakyr1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 8:01 ΜΜ, giannis72 είπε εχω μια παλια κεραια θελει αλλαγμα θελω να αλλαξω και το καλοδιο εννοειται. διαβασα αλλα δεν εβγαλα ακρη μενω μοσχατο θελω να μου πειτε.τι κεραια να αγορασο και τι αλλο θα χρειαστω γιατι στο σπιτι θα παιζουν τρεις τηλεωρασεις ευχαριστω πολυ, καθε βοηθεια σας πολυτιμη. διοτι λιγο ασχετος με το θεμα αυτο Καλές κεραίες είναι οι televes. Πάρε μια τέτοια. Δες το μέγεθος της παλιάς και πάρε μια αντίστοιχη. Παίρνεις και ενα καλώδιο τηλεόρασης και ένα splitter για να δώσεις στις 3 τηλεοράσεις, 3 καλώδια. Αν εχεις κεντρική εγκατάσταση κάπου, για να τρέχουν τα καλώδια από τους τοίχους, δεν θες splitter, το συνδέεις κατ ευθείαν εκεί. Μόνο πριν βγάλεις την παλιά κεραία δες που κοιτάει για να προσανατολίσεις την καινούρια εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα