gdriver Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, FilipposMD είπε Μακάρι, γιατί είναι εξαιρετικό άθλημα, αλλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στον μέσο Έλληνα φίλαθλο. Πρέπει να κάνεις ησυχία, να σέβεσαι και να χειροκροτείς και τους δυο παίκτες, δεν έχει μανούρα (συνήθως) για τη διαιτησία... Εδώ χάνεις στον πόντο και πρέπει μετά από 5 λεπτά να πάρεις το μικρόφωνο και να λες τι σπουδαίος παίκτης είναι ο αντίπαλός σου. Σίγουρα όμως θα φέρει παιδιά στα courts, το οποίο θα είναι πολύ θετικό. ναι σίγουρα , δεν είναι της σκουπιδοκουλτούρας του οπαδισμού, ποδοσφαίρου-μπάσκετ αλλά και σε αυτό βοηθάει στο ότι δεν παίζουν σωματεία αλλά πρόσωπα, νομίζω όμως πως μπορούμε να το αφουγκραστούμε. Όπως το έχουμε αποδεκτεί στον κλασσικό αθλητισμό, που δε γιουχάρουμε ποτέ μεμονωμένους αθλητές-προσωπικότητες , με εξαίρεση ένα δύο στους ολυμπιακούς του 2004 και φυσικά τους ολυμπιακούς στη βραζιλία με αρκετά γιουχαρίσματα.
NickTheQuick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, gdriver είπε με εξαίρεση ένα δύο στους ολυμπιακούς του 2004 1. Αυτό που έγινε στον τελικό στα 200μ ήταν πραγματική ντροπή. Λες και φταίγανε οι άλλοι που ο Κεντέρης έπαιζε κρυφτούλι με τη WADA. 2. Γιουχάρανε το διαιτητή που σταμάτησε τον τελικό του Νικολαΐδη στο TKD ενώ ο δικός μας παραπάταγε από τη ζαλάδα 3. Είχε μπει κάπου ο Τσουκαλάς με κάτι δικούς του και απλώσανε σημαίες του Ολυμπιακού 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 hours ago, FilipposMD said: Μακάρι, γιατί είναι εξαιρετικό άθλημα, αλλά δε νομίζω ότι ταιριάζει στον μέσο Έλληνα φίλαθλο. Πρέπει να κάνεις ησυχία, να σέβεσαι και να χειροκροτείς και τους δυο παίκτες, δεν έχει μανούρα (συνήθως) για τη διαιτησία... Εδώ χάνεις στον πόντο και πρέπει μετά από 5 λεπτά να πάρεις το μικρόφωνο και να λες τι σπουδαίος παίκτης είναι ο αντίπαλός σου. Σίγουρα όμως θα φέρει παιδιά στα courts, το οποίο θα είναι πολύ θετικό. 1 hour ago, gdriver said: ναι σίγουρα , δεν είναι της σκουπιδοκουλτούρας του οπαδισμού, ποδοσφαίρου-μπάσκετ αλλά και σε αυτό βοηθάει στο ότι δεν παίζουν σωματεία αλλά πρόσωπα, νομίζω όμως πως μπορούμε να το αφουγκραστούμε. Όπως το έχουμε αποδεκτεί στον κλασσικό αθλητισμό, που δε γιουχάρουμε ποτέ μεμονωμένους αθλητές-προσωπικότητες , με εξαίρεση ένα δύο στους ολυμπιακούς του 2004 και φυσικά τους ολυμπιακούς στη βραζιλία με αρκετά γιουχαρίσματα. Tsitsipas Hools > ALL https://www.facebook.com/tsitsipashools/
gdriver Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, ThReSh είπε Tsitsipas Hools > ALL https://www.facebook.com/tsitsipashools/ ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα ή νέο ιστορικό χαμηλό για μας.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 On 20/11/2019 at 07:48, gdriver said: ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα ή νέο ιστορικό χαμηλό για μας. Έχω ρίξει τρελό γέλιο με δαύτους από πέρσι. Φυσικά και κάνουν πλάκα. Μετά την Αυστραλία, στην εκπομπή του Fight Club που ήταν καλεσμένοι, τους άκουσα πρώτη φορά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 ΘΥΡΑ 17.5 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ
totalius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Έχει κανεις εμπειρία από Eurosport player ? Σκέφτομαι να το βάλω για ένα μήνα για να δω το AO.
JOHN ONLY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Κάποιο ελεύθερο γήπεδο στην Αθήνα υπάρχει για όποιον θέλει να κάνει πράξη😝 όσα βλέπει από Τσιτσιπα, Σακκαρη;
elio_1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, totalius είπε us open πού βλέπουμε; eurosport player
totalius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Πάνω που ήταν να κάνω συνδρομή εχθές άλλαξαν την ώρα του Τσιτσιπα για τις 2:30 οποτε είπα άστο για αργότερα . Κ πήγε κ αποκλείστηκε σα να μη πω τι . Δλδ δε ξέρω πραγματικά τι πρέπει να γίνει για να βρει ένα κανονικό προπονητή αυτό το παιδί κ να μη περιμένει μόνο από το ταλέντο του . 1
dollyyy19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Ο ντομινικ πουλησε το παιχνιδι.τουλαχιστον να εχανε απο τον γκαστον χτες,που εκανε παπαδες ο κοντος.....
skiabox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Σε τρομερή κατάσταση ο Τσιτσιπάς. Πολυ ενδιαφέρον το σημερινό ματς με τον Τζόκοβιτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα