liakinen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Αν δεν επηρεαστεί από την κούραση των 3:30 ωρών έχει πιθανότητες η Μαρία απέναντι στην Pliskova. Στα μεταξύ τους παιχνίδια το παλεύει. 1
onelonelystar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 έχει και μια μέρα ξεκούραση, λογικά δεν θα την επηρρεάσει στη φυσική της κατάσταση. Το μυαλό να έχει καθαρό. 1
totalius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πάντως τοσο χάλια κοινό σαν αυτο στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω αν υπαρχει πουθενά αλλου . Έβλεπα εχθές τη Φερναντεζ με τη Σβιτολινα . Οκ ολοι συμπαθούμε τη πιτσιρικα κ θελουμε να προχωρήσει . Αλλα έβγαζε κ η Ουκρανή ωραίους πόντους κ δεν χειροκροτούσαν καν . Παίρνουν το μέρος ενός παίχτη κ τον άλλο δεν τον επιβραευουν με το πιο απλό ένα χειροκρότημα για τη προσπάθεια . Αν πάει κ καμία τουαλέτα θα το γιουχάρουν κιολας οπως με το Τσιτσιπα . Στο Τσιτσιπας Αλκαραζ κάνανε το ιδιο .Αποθέωση για τον μικρο ουτε χειροκρότημα σε ωραίους πόντους του Τσιτσιπα .Toilet break κ οι δυο γιούχα μονο στο δικο μας που επέστρεψε ένα λεπτό αργοτερα Βέβαια εχθές έριχναν κατάρες στο Twitter στον Αλκαραζ γιατι εγκατέλειψε τραυματίας ,τους χάλασε τη βραδιά κ πλήρωσαν τσάμπα το εισιτήριο . 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, totalius είπε Πάντως τοσο χάλια κοινό σαν αυτο στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω αν υπαρχει πουθενά αλλου . Νομιζω το χειροτερο κοινο πρεπει να το εχει το AUS Open..
totalius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στην Αυστραλία κανουν φασαρία αλλα σέβονται τους παίχτες περισσότερο πιστεύω
onelonelystar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Και ημιτελικό η Σάκκαρη στο US open!
liakinen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι τεράστια η ευκαιρία για να πάει τελικό και εκεί όλα μπορούν να γίνουν. Ελπίζω μόνο να μην πέσει στην παγίδα του έλα μωρέ καλά φτάσαμε ως εδώ που έχουν πολλοί Έλληνες αθλητές.
onelonelystar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 είχε φτάσει και ημιτελικό στο Roland Garros , οπότε σίγουρα θέλει και το 1 βήμα παραπάνω.
liakinen Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, onelonelystar είπε είχε φτάσει και ημιτελικό στο Roland Garros , οπότε σίγουρα θέλει και το 1 βήμα παραπάνω. Ναι OK αλλά το έχουν οι Έλληνες αθλητές να ξεφουσκώνουν απότομα και χωρίς λόγο κάποιες φορές. Στον ημιτελικό εγώ την έχω για φαβορί πάντως.
Speculoos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Πάντως οι fans και τα media θέλουν να δουν τελικό Fernandez-Raducanu.
StamTheMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραιος ο ημιτελικος,αν και ειδα πολλα λαθη και απο τις 2. Ειχα πονταρει στη μικρη,ειχε μερικα σκαμπανεβασματα,εδωσε πολλους ποντους απο λαθη,αλλα στο τελος το παλεψε. Τραγικο το τελευταιο game,οσο και να ηθελα να νικησει η μικρη ξενερωσα που ολοι οι ποντοι ηταν απο fault,με κερασακι το τελευταιο out. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από StamTheMan
StamTheMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Ο τελικος μαλλον θα ειναι με τη Μαρια,αλλα πηγε αργα για να τη δουμε και αυτη 😕
Speculoos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Speculoos είπε Πάντως οι fans και τα media θέλουν να δουν τελικό Fernandez-Raducanu. Και τελικά δικαιώθηκαν 🙂 Καλώς ή κακώς η νέα τάση που προμοτάρεται αγρίως τα τελευταία 2-3 χρόνια στο γυναικείο τένις είναι οι πρωταγωνίστριες να είναι του στυλ "φρέσκες φατσούλες μέχρι 22 ετών" και αφού το στόρυ με την Οσάκα δούλεψε για όσο δούλεψε ήρθε καιρός να βρεθούν οι επόμενες γελαστές κοπέλες.
onelonelystar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Αναφορά σε κείμενο «Δεν χειρίστηκα σωστά τον δεύτερο ημιτελικό μου. Είχα μερικές κακές αναμνήσεις από τον προηγούμενο και δε νομίζω ότι το χειρίστηκα σωστά. Αυτά δήλωσε. όπως είπα ο ημιτελικός στο Παρίσι απλά έφυγε μέσα από τα χέρια της... πρέπει να παλέψει λίγο περισσότερο με την ψυχολογία στο παιχνίδι της, το 1-6 είναι ατιμωτικό...
totalius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Η Ραντουκανου δεν ειχε χάσει ουτε ένα σετ στο usopen . Μπηκε η δίκη μας με χάλια σέρβις απο την αρχη έχασε κ 7 break point στα πρώτα 4 games κ αντίο ψυχολογία . Αυτο που εκανε πολυ σωστα η πιτσιρίκα ειναι να επιτίθεται αμεσως μετα το 2ο σέρβις της Σακαρη . Έβγαλε κ μερικές ωραίες άμυνες ειχε νορμαλ σέρβις κ το πήρε εύκολα . Στο τελικό δίνω 60% στη Καναδή γιατι πιστεύω ειναι πιο ολοκληρωμένη παίχτρια . Αυτες οι δύο πάντως δεν ξέρω αν αντέξουν κ ποσο τη πιεση αλλα υπόσχονται πολλους τελικούς μεταξύ τους στο μέλλον .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα