Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oικονομικά σίγουρα δεν ισχύει.  Αλλά αλλιώς είναι να γράψεις το όνομά σου στη λίστα των νικητών και μάλιστα στα 22.  Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Στέφανος δεν πρέπει να "επαναπαυτεί" στη συμμετοχή του στον τελικό αλλά να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τίτλου.

Και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει. 

Εν τω μεταξύ βλέποντας και μόνο τους νικητές του Ρολάν Γκαρός από το 2005 και μετά τρομάζει με τις κατακτήσεις του Ναδάλ.  Οπότε μάλλον καλύτερα που έχασε εχθές ο Ισπανός, αν και με τον Τζόκοβιτς αντίπαλο δε μπορείς να το πεις αυτό.  

spacer.png

Επεξ/σία από idefixius
  • Απαντ. 329
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και φαινομενικά κουρασμένος, σχετικά άνετη νίκη.

Ο Στέφανος βελτιώθηκε πολύ, αλλά του λείπει η εμπειρία σε τέτοια ματς και το  backhand του θέλει δουλειά.

1000 μπράβο πάντως, ο πρώτος Έλληνας σε τελικό Grand Slam.

Από την "νέα" γενιά, σίγουρα ο πιο αξιόλογος παίχτης 

• Like 1
Δημοσ.

εκπληκτικός Τσιτσιπάς καθόλη τη διάρκεια του Roland Garros. Το παιχνίδι του έχει ανέβει level και συνεχώς θα βελτιώνεται καθώς θα παίζει ολο και πιο συχνά με μεγάλους παίκτες. Μπράβο του. Σίγουρα το μέλλον είναι δικό του.

Η Σάκκαρη από την άλλη κατάφερε να χάσει από παίκτρια χειρότερη από αυτήν.. κρίμα γιατί ήταν τεράστια ευκαιρία για αυτήν και δεν ξέρω πόσο σύντομα θα τα ξανακαταφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλό-αναμενόμενη η τρομερή ρελάνς του Τζόκο μετά το 2-0 για όποιον παρακολούθησε τα παιχνίδια του... Rock-solid mentality ο τύπος. Ακούραστος, μηχανάκι κανονικό..Υποχρεωτικά του βγάζεις το καπέλο..

Εξαιρετικός ο Στέφανος, θέμα χρόνου να κερδίσει grand slam αν συνεχίσει έτσι.

Μεγάλο κρίμα η Σάκκαρη να χάσει από διπλό match-point. Διαφωνώ πάντως ότι έχασε από χειρότερη παίκτρια.

Δημοσ.

Η Τσέχα που απέκλεισε τη Σακκαρη δε ξέρω αν ηταν χειρότερη αλλα το μονο σίγουρο ειναι οτι το τέννις  που παίζει δεν βλέπεται . 

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά το γυναικείο τέννις υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με το αντρικό. και δεν μιλάω για ταχύτητα, αλλά και για τεχνική και πολυμορφία χτυπημάτων.

Οι γυναίκες κατά βάση παίζουν baseline βαθιά χτυπήματα. Μού έκανε τρομερή (αρνητική ) εντύπωση, πως ανεβαίνοντας στο φιλέ για σμας, ΑΦΟΥ έσκασε η μπάλα.. ΔΕΝ έκαναν σμας αλλά forehand.....

2 ώρες πριν, eMike είπε

Διαφωνώ πάντως ότι έχασε από χειρότερη παίκτρια.

τεχνικά αλλά και απο πλευρά δύναμης η Σάκκαρη είναι καλύτερη. Απλά η Τσέχα διαχειρίστηκε πολύ καλύτερα το παιχνίδι, την πίεζε με όποιο τρόπο μπορούσε, η Σάκκαρη σκάλωσε και έτσι την κέρδισε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

τεχνικά αλλά και απο πλευρά δύναμης η Σάκκαρη είναι καλύτερη. Απλά η Τσέχα διαχειρίστηκε πολύ καλύτερα το παιχνίδι, την πίεζε με όποιο τρόπο μπορούσε, η Σάκκαρη σκάλωσε και έτσι την κέρδισε.

Δε διαφωνώ. Αλλά από την άλλη, το tennis είναι 50% στο καθαρό/δυνατό μυαλό σε αυτό το επίπεδο. Οπότε στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Κριετσίκοβα ήταν ανώτερη. Εντελώς refuse to loose mentality.

Από μυαλό χάθηκαν και της Μαρίας και του Στέφανου τα ματς.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eMike είπε

Από μυαλό χάθηκαν και της Μαρίας και του Στέφανου τα ματς.

διαφωνώ. Ο Στέφανος έκανε το 110% που μπορούσε να δώσει απέναντι στο #1 που έχει ήδη 18, τώρα 19 grand slam.

Η Σάκκαρη έκανε το 70% από αυτό που μπορούσε (πόσα χαμένα πρώτα σερβίς, που υποτίθεται ήταν και το όπλο της) απέναντι σε μια παίκτρια που δεν είχε περισσότερη εμπειρία από αυτή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

διαφωνώ. Ο Στέφανος έκανε το 110% που μπορούσε να δώσει απέναντι στο #1 που έχει ήδη 18, τώρα 19 grand slam.

Μα αν ισχύει αυτό που λες, τότε αυτομάτως ισχυρίζεσαι ότι πήρε 2 σετ από τύχη/συμπτωματικά, κάτι που προφανώς δεν ισχύει..

Ο ίδιος δήλωσε ότι κλείδωσε το μυαλό του από το 3ο και μετά, δε το λέω εγώ. Αν ήταν στο 110% θα μπορούσε να πάρει ένα στα τρία (έστω) σετ στη συνέχεια.

Το αν τεχνικά είχε τις δυνατότητες να κερδίσει το έδειξε στα 2 πρώτα, έστω απέναντι σε έναν μέτριο έως εκείνη την ώρα Τζόκοβιτς. Τα λάθη του Στέφανου, ειδικά στο 4ο και 5ο σετ είναι ξεκάθαρα mentality.     

Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. ΟΚ δεν είναι κακό να διαφωνούμε.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...