thomaspall Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα , όντας καινούριος εδώ με συγχωρείτε εάν δεν είναι το σωστό μέρος για να βάλω την ερώτηση αυτή. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο macbook air A1466 που είναι σε πολύ καλή κατάσταση σχεδόν καινούριο . Intel I5 , μνήμη 8gb , 275 κύκλοι μπαταρίας και 256 gb ssd rom. Η ερώτηση μου είναι αξίζει να πάρεις κάτι του 2014 το 2019 ; Η τιμή του είναι στα 600€. Η χρήση που το θέλω είναι για photoshop editing και γενική χρήση. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από thomaspall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.ebay.ie/itm/Apple-Macbook-Pro-Retina-13-A1502-2014-Intel-Core-i5-4288U-2-6GHz-256GB-8GB/173890998813?hash=item287cb6121d:g:Zt0AAOSw1z9cyria αυτό εννοεις? ΥΓ. Οπα λαθος μου ...εσυ μιλάς για Air....Νομιζω να το ψαξεις λιγο καλυτερα και να πας σε macbook pro... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomaspall Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το θέμα είναι ότι παρόλο που είναι αρκετά παλιά τα macbook pro είναι αδικαιολόγητα ακριβά. Μοντέλα του 11 ή του 12 τα δίνουν 500€+ δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω ένα τέτοιο ποσό για κάτι παλιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, thomaspall είπε Το θέμα είναι ότι παρόλο που είναι αρκετά παλιά τα macbook pro είναι αδικαιολόγητα ακριβά. Μοντέλα του 11 ή του 12 τα δίνουν 500€+ δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω ένα τέτοιο ποσό για κάτι παλιό Σαφώς και δεν αξιζει. Ουτε τα 600 για το macbook air αξιζουν που ρωτησες, οταν με τα ιδια περίπου λεφτα, παιρνεις το αντιστοιχο macbook pro... ΥΓ. Βεβαια το συγκεκριμενο link που σου εβαλα , στελνει σχεδον παντού εκτος από Ελλαδα αλλα ειναι ενδεικτικο της αξιας, των πραγματων. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα