kolumvitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ένας φίλος μου έχει κάνει ένα μεγαλούτσικο τατρουάζ στην πλάτη του η οποία είναι τριχωτή αλλά την ξυρίζει σε μόνιμη βάση. Όμως στο τατουάζ όσες φορές τον έχω δει στο σημείο έχει σαν στίγματα. Δηλαδή αν ήταν κοκκινοτρίχης και είχε τατουάζ ένα πρόσωπο άνετα θα πίστευε κανείς ότι είχε φακίδες το πρόσωπο. Θέλω και εγώ να κάνω ένα συγκεκριμένο τατουάζ (όχι μεγάλο) στην πλάτη μάλλον αλλά και εγώ είμαι τριχωτός. Είναι άσχημο σε τριχωτό σημείο να έχεις τατού; Και αν κάνεις κερί, μπορεί να επηρεάσει το τατού με τον καιρό;
*Kopanos* Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κάνε λέιζερ ή αμα θες μπορείς να ξυριζεις εσύ τον "φίλο" σου και το αντίθετο. Win-win 😂 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από *Kopanos*
kolumvitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Κάνε λέιζερ ή αμα θες μπορείς να ξυριζεις εσύ τον "φίλο" σου και το αντίθετο. Win-win 😂 χαχα καλο. Έχω κάνει laser δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο Μόλις τώρα, adi32 είπε Γιατί δεν κάνετε κάτι τέτοιο? τα tribal tattoos είναι ξεπερασμένα
basilis_k6 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, kolumvitis είπε χαχα καλο. Έχω κάνει laser δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο τα tribal tattoos είναι ξεπερασμένα εκανες lazer και εχεις ακόμα τρίχες? δηλαδη ολοι αυτοι που έγιναν άτριχοι τελειως και λενε οτι έκαναν λειζερ πήγαν σε κανα military grade 5 λειζερ ξερω γω?
kolumvitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εκανες lazer και εχεις ακόμα τρίχες? δηλαδη ολοι αυτοι που έγιναν άτριχοι τελειως και λενε οτι έκαναν λειζερ πήγαν σε κανα military grade 5 λειζερ ξερω γω? 6 συνεδρίες έκανα (φωτόλυση), πέθανα στον πόνο, έχω και μαύρες τρίχες παρότι ανοιχτόχρωμος αλλά τίποτα. Ίσως να ναι λιγότερες από όσες ήταν αλλά είναι πολλές δεν είναι χνούδι ή λίγες.
bill999r Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Η φωτόλυση δεν είναι λέιζερ... Είναι απάτη.... Μόνο τα ιατρικά λέιζερ έχουν επιτυχία που γίνονται σε ιατρεία. Βέβαια απ' όσο ξέρω από την γυναίκα μου κ την αδελφή μου κ αυτό πονάει κ θέλει επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα που σιγά σιγά αραιώνουν. Αλλά πάντα θα χρειάζεται κάπου κάπου μια επανάληψη. Νομίζω τι κερί είναι ότι πρέπει για σένα κ δεν επηρεάζει κ το τατού
ParhsG Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, bill999r είπε Η φωτόλυση δεν είναι λέιζερ... Είναι απάτη.... Μόνο τα ιατρικά λέιζερ έχουν επιτυχία που γίνονται σε ιατρεία. Βέβαια απ' όσο ξέρω από την γυναίκα μου κ την αδελφή μου κ αυτό πονάει κ θέλει επανάληψη ανά τακτά χρονικά διαστήματα που σιγά σιγά αραιώνουν. Αλλά πάντα θα χρειάζεται κάπου κάπου μια επανάληψη. Νομίζω τι κερί είναι ότι πρέπει για σένα κ δεν επηρεάζει κ το τατού Απορω με τοση πληροφορηση που υπαρχει πλεον να παει κοσμος γθα φωτολυση...
kolumvitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, ParhsG είπε Απορω με τοση πληροφορηση που υπαρχει πλεον να παει κοσμος γθα φωτολυση... πάνε χρόνια που το έκανα, κοντά 10 ξερω γω. Δεν έχω ψάξει το κόστος laser vs κερί. Αν μου βγει παρπαλήσιο θα πάω laser Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από kolumvitis
bill999r Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, ParhsG είπε Απορω με τοση πληροφορηση που υπαρχει πλεον να παει κοσμος γθα φωτολυση... Η δύναμη της διαφήμισης.... Πάντως κακά τα ψέματα, τα προηγούμενα χρόνια,που δεν υπήρχε ίντερνετ σε τέτοιο βαθμό, δεν ήταν δύσκολο να την πατήσει κάποιος. Σήμερα όμως οφείλεις να το ψάξεις... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από bill999r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα