chek2fire Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μια και δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με υδρόψυξη θέλω να μου προτείνετε kit η ακόμα και part για υδρόψυξη σε threadripper 2950 στο νέο pc που φτιάχνω σιγά σιγά. Δλδ εδώ που τα λέμε τα μόνα που έχουν μείνει πλέον είναι η υδρόψυξη Ο επεξεργαστής θα μπει σε μητρική asus extreme alpha και το κουτί είναι το thermaltake 20xt cube με όλους τους ανεμιστήρες με φωτάκια γύρω γύρω. Από τι καταλαβαίνετε η καγκουριά δεν με ενοχλεί ακόμα και να γίνει χριστουγιενιάτιο δέντρο. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 2:56 ΜΜ, chek2fire είπε Μια και δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με υδρόψυξη θέλω να μου προτείνετε kit η ακόμα και part για υδρόψυξη σε threadripper 2950 στο νέο pc που φτιάχνω σιγά σιγά. Δλδ εδώ που τα λέμε τα μόνα που έχουν μείνει πλέον είναι η υδρόψυξη Ο επεξεργαστής θα μπει σε μητρική asus extreme alpha και το κουτί είναι το thermaltake 20xt cube με όλους τους ανεμιστήρες με φωτάκια γύρω γύρω. Από τι καταλαβαίνετε η καγκουριά δεν με ενοχλεί ακόμα και να γίνει χριστουγιενιάτιο δέντρο. thx Καλησπέρα, δες στο θέμα που έχουμε οδηγό για watercooling, θα σε βοηθήσουν τα παιδιά εκεί πιο εύκολα. Είμαι από κινητο και δυσκολεύομαι να βάλω λινκ. Σε αυτό το υποφορουμ είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, δες στο θέμα που έχουμε οδηγό για watercooling, θα σε βοηθήσουν τα παιδιά εκεί πιο εύκολα. Είμαι από κινητο και δυσκολεύομαι να βάλω λινκ. Σε αυτό το υποφορουμ είναι. ok thx θα το κοιτάξω. Ανοιξα αυτό το νήμα για να προτείνει κάποιος σε τι να δώσω βάση ποιο πολύ για εταιρείες που είναι αξιόπιστες και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Και εγώ ψάχνω για έναν 2920Χ. Που είναι το νήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα