Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια απο τα ιδια . στο κλασικο που τρωω στο χαιδαρι το ανεβασαν 40 λεπτα..αλλα παρατηρησα οτι περαν αυτου , μειωσαν και την ποσοτητα στο κρεας , αλλα απλα τωρα εκει που πηγαινα 7-8 φορες τον μηνα ,θα πηγαινω μια και αν... ακομα δεν εχω κοιταξει τα τριγυρω μου , αλλα αποτι μου ειπαν σε ολα σχεδον ανεβηκε η τιμη. δεν πειραζει μονο εμεις δεν θα χασουμε με την πονηρια που διακρινει τον ελληνα.

• Like 1
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ενας συγκεκριμένος κλάδος συντονισμένα αυξάνει την τιμή ενός συγκεκριμένου προϊόντος με τη χ-ψ δικαιολογία, τι λέγεται αυτό που κάνουν; Προσυνεννόηση τιμής για ακύρωση του φτηνότερου ανταγωνισμού. Ή αλλιώς καρτέλ. Αλλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δεν κινείται φύλλο. Σε μερικές ημέρες πάρτε και δώρο το ΦΠΑ από 23 στο 13% (εκεί που ήταν πριν χρόνια δηλαδή πριν το αυξήσουν οι τωρινοί προοδευτικοί αντιμνημονιακοί, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία) ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΕΚΕΙ γιατί λέει... τα γουρούνια της Κίνας κολλήσανε χολέρα ή τι άλλο..

• Like 6
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Τώρα γιατί μου την σπας ούτε η γυναίκα μου να ήσουν 😣 

Απόκρυψη περιεχομένων

Πλακα κάνω 😁

Πλακα πλακα απορησα οταν το διαβασα αρχικα. Εχω να παραγγειλω εκτος e-food χρονια (σιχαινομαι να μιλαω στο τηλ) και σκαλωσα μεχρι να καταλαβω πως γινεται να μην ξερεις απο πριν ποσο εχουν.  😅😂🤣😥😂😂😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Όταν ενας συγκεκριμένος κλάδος συντονισμένα αυξάνει την τιμή ενός συγκεκριμένου προϊόντος με τη χ-ψ δικαιολογία, τι λέγεται αυτό που κάνουν; Προσυνεννόηση τιμής για ακύρωση του φτηνότερου ανταγωνισμού. Ή αλλιώς καρτέλ. Αλλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας δεν κινείται φύλλο. Σε μερικές ημέρες πάρτε και δώρο το ΦΠΑ από 23 στο 13% (εκεί που ήταν πριν χρόνια δηλαδή πριν το αυξήσουν οι τωρινοί προοδευτικοί αντιμνημονιακοί, αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία) ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΕΚΕΙ γιατί λέει... τα γουρούνια της Κίνας κολλήσανε χολέρα ή τι άλλο..

Αν θέλεις να ψάξεις για την ελεύθερη αγορά μπορείς να ρίξεις μία ματιά τι έγινε το '30 στην Αμερική και πώς ξεπεράστηκε.

Δημοσ.

το προβλημα μας δεν ειναι τα 15€ που θελουν 2 ατομα για να φανε παραγγελια αργοπορημενη αλλα τι θα αγορασουμε με αυτα τα 15€.

οποτε 1-2 φορες το μηνα κι αν...με 15€ φτιαχνω σπιτικα σουβλακια κι ας εχει 2ωρο μαγειρεμα μεσα στο 48ωρο του ΣΚ.

• Like 2
Δημοσ.

Η κοροϊδία... Όπως λένε και πιο πάνω... Βρήκαν ευκαιρία να ανεβάσουν χοιρινά, μοσχαρια, κοτόπουλα, αρνια... θα πάρουν και 10% μείωση στο ΦΠΑ...   Και θα έχουν παντελόνι επιπλέον 20% κέρδος οι μαγαζατορες και μόνο αύξηση για τον καταναλωτή... 

Προσωπικά 2 φορές το μήνα παραγγελνα σουβλάκια... Δεν έχω θέμα να γίνουν 2 το δίμηνο ή και πιο σπάνια 

• Like 2
Δημοσ.

Αγοράζετε μόνο από αυτούς που δεν έκαναν αύξηση ή μειώστε γενικά τις παραγγελίες σας. Και πείστε και τον περίγυρο σας να κάνει το ίδιο. Αυτό πρέπει να είναι το λιθαράκι σας για την κατάσταση αυτή.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ εκνευρίστηκα πιο πολύ όταν άκουσα έναν εκπρόσωπο σε ραδιόφωνο ότι πρέπει να βοηθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα & τα ελληνικά μαγαζιά και καπάκι απάντησε ότι αύξηση έρχεται επειδή ο γύρος είναι εισαγόμενος... Η πλήρης παράνοια...

Δημοσ.

Με 5€ (++)  που κοστίζουν  δύο τυλιχτά για ένα άτομο, αγοράζεις μισό κιλό κιμά και κάνεις μπιφτέκια να τρως για μέρες.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Με 5€ (++)  που κοστίζουν  δύο τυλιχτά για ένα άτομο, αγοράζεις μισό κιλό κιμά και κάνεις μπιφτέκια να τρως για μέρες.

οι πιτες φτηνες ειναι

αγοραζεις και μια κουτα καλαμακια λαιμου τα πλακε 100γρ/70 τεμαχια  η κουτα στα 30 ευρω και φτιαχνεις σουβλακι να γλυφεις τα δακτυλα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη γειτονιά μου που τα σουβλατζίδικα πάνε σύννεφο δεν έκαναν καμιά αύξηση. 2€ και πολύ καλό.

Επεξ/σία από spectaculator
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Στη γειτονιά μου που τα σουβλατζίδικα πάνε σύνωεφο δεν έκαναν καμιά αύξηση. 2€ και πολύ καλό.

Να υποθεσω οτι δεν μενεις στην Αθηνα ε? 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Περίπου! Είμαι Πειραιά.

Και παλι πολυ παραξενο μου φαινεται! Οχι μονο ειναι φτηνα αλλα ειναι και καλα? Απιστευτο! 

Αθηνα (μενω Βυρωνα) κατω απο 2,20 δεν εβρισκες και πριν την αυξηση και πλεον τα φτηνοτερα εχουν 2,40 και βρηκα αρκετα με 2,90!! <_<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...