Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Το έγραψαν αρκετά άτομα βρήκαν χώρο οι κερδοσκόποι να βγάλουν μερικά ευρω παραπάνω.

Άν είναι έτσι όπως το λές καταρχάς λόγω προβλήματος σε χοιρινό/Κίνα θα πρέπει όλα τα σχετικά παράγωγα - προιόντα να ανέβουν. Δηλαδή σε ένα εστιατόριο η τιμή της χοιρινής μπριζόλας, του φιλέτου κλπ κλπ θα πρέπει να ανέβει εφόσον υπάρχει τέτοιο θέμα με το χοιρινό καταρχάς. Σε δεύτερη φάση μιας και είναι και κερδοσκόποι θα πρέπει να "φορέσουν" το φέσι και στα αντίστοιχα προιόντα κρέατος (και μή) σε μια ταβέρνα, σε ένα εστιατόριο και παέι λέγοντας. Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο και δεν είναι λογικό άν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα (χοιρίνο/Κίνα) να επηρεάζει μόνο το σουβλάκι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Έχετε τελειώσει και οι 2 το σχολείο; Ειλικρινής απορία...

Κι εσυ που πηγες σχολειο 2 λεξεις εμαθες.Θρασυτητα και αγενεια.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Λευτεριά στα χοιρινά !  :P 3,50 εδώ ελπίζω τουλάχιστο να είναι κρέας και να τρώγεται  

περιοχη;;

Δημοσ.

Εγώ σήμερα έπαθα πλάκα. Πήγα να παραγγείλω σουβλάκια και είδα αυξήσεις 0,30€ σε σχέση με τον Απρίλιο. Αυτό δεν έγινε σε όλα τα μαγαζιά αλλά μόνο σε αυτό που έκανα παραγγελία. Φυσικά έφαγε άκυρο και παράγγειλα από αλλού. Για την ιστορία περιοχή είναι Περιστέρι και οι τιμές ήταν για το καλαμάκι κοτόπουλο από 1,70€ στα 2€ και το τυλιχτό γύρος χοιρινό από 2,40€ στα 2,70€. Πριν από 2 χρόνια έπαιρνες τυλιχτό με 2€ και τώρα τόσο κοστίζει το καλαμάκι κοτόπουλο. Έλεος! 

• Like 1
Δημοσ.

Μας έκαναν καλό εν τέλει. Εκεί που παίρναμε 2-3 φορές γύρους απ' έξω, πλέον παίρνουμε μια η καμία το μήνα. Κ εδώ Βέροια ο γύρος πήγε, στο μαγαζί που ψωνίζω, στα 2,50€ το κοτόπουλο. Αλλά τουλάχιστον παραμένει ποιοτικός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ πήγα να παραγγείλω από εκεί που παραγγέλνω συνήθως και είδα όλα τα τα τυλιχτά στα 2,70 από 2,40 και τις μερίδες από 7,90 στα 8,30. Παρόμοια άνοδο είδα και σε άλλο μαγαζί, όμως ευτυχώς διαπίστωσα ότι κάποια καταστήματα δεν αύξησαν τις τιμές και έτσι παρήγγειλα από ένα άλλο πολύ καλό που είχα παραγγείλει και παλαιότερα. Είναι φανερό πως βρήκαν ευκαιρία για να βγάλουν κανα φράγκο παραπάνω αφού αύξησαν τις τιμές σε όλα όπως και στο κοτόπουλο. Δεν γίνεται να πληρώνω πίτσα με 8-9 ευρώ τούμπανη και να πληρώνω δυο πιτόγυρα 5,40. Απλώς θα κόψω τα σουβλάκια, μέχρι τότε θα παίρνω από μαγαζιά που δεν αύξησαν τις τιμές τους. 

Επεξ/σία από Sethiros
  • Like 3
Δημοσ.

Με βάλατε σε σκέψεις να παραγγείλω σουβλακια να δω αν ανέβηκε η τιμή. Όχι δεν είμαι πειναλας για το καλό του θρεντ θα το κάνω 😋

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Με βάλατε σε σκέψεις να παραγγείλω σουβλακια να δω αν ανέβηκε η τιμή. Όχι δεν είμαι πειναλας για το καλό του θρεντ θα το κάνω 😋

κατεβασε το e-food και θα δεις τι γινεται στην περιοχη σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εδω νομίζω πως υπάρχει το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ελληνα που σου λέει του αφού ανέβηκε ένα ποσοστό το χοιρινό λόγο Κίνας ας τα ανεβάσουμε όλα Κοτόπουλα, αρνιά,μοσχάρια... σκαντζόχοιρους τα πάντα ολα ! μην μείνουν παραπονεμένα...μη σας πως οτι σε λίγο θα δούμε να ανεβάζουν και τους κολοκυθοκεφτέδες και τα μπιφτέκια λαχανικών ! :ph34r:

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lifanred100 είπε

κατεβασε το e-food και θα δεις τι γινεται στην περιοχη σου.

Τώρα γιατί μου την σπας ούτε η γυναίκα μου να ήσουν 😣 

Spoiler

Πλακα κάνω 😁

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Μόνο εδω νομίζω πως υπάρχει το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ελληνα που σου λέει του αφού ανέβηκε ένα ποσοστό το χοιρινό λόγο Κίνας ας τα ανεβάσουμε όλα Κοτόπουλα, μοσχάρια σκαντζόχοιρους τα πάντα ολα μην μείνουν παραπονεμένα,μη σας πως οτι σε λίγο θα δούμε να ανεβάζουν και τις σαλάτες ! :ph34r:

Πασχα ειχαμε, Αγιες μερες, οποτε μπορει να βαφτισαν το κοτοπουλο σε χοιρινο, εξου και η αυξηση της τιμης και σε αυτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκαν 3 4 επιχειρηματίες αλυσιδων που ετσι και αλλιως ειχαν τιμες στο θεο στα μαγαζια τους(χωρις ιδιαιτερο λογο) και μιλησαν για αυξηση...

πηρε το θεμα διαστασεις και οι διπλανοι εκαναν αυξησεις αλλα αυτοι παρεμειναν στις ιδιες τιμες... ;) true story...

Γραψτε στο rating του μαγαζιου για την αυξηση σε ολα τα ειδη να δουμε τι θα γινει ;)

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...