logistoulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει σε εσάς, το σουβλατζίδικο που τρώω εγώ από δημοτικό (και όχι κάνα τυχαίο πυροτέχνημα που σε λίγα χρόνια κλείνει) 2.2 το έχει και με τη μείωση ΦΠΑ σίγουρα δεν παίζει να αυξήσει Οπότε μια χαρά
telis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Για να δούμε τώρα με την μείωση του ΦΠΑ τι θα κάνουν.... Αν και σίγουρα θα το κάνουν γαργάρα 3 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 12 minutes ago, telis said: Για να δούμε τώρα με την μείωση του ΦΠΑ τι θα κάνουν.... Αν και σίγουρα θα το κάνουν γαργάρα Τπτ, απλά θα πουν ότι την αύξηση που είχε γίνει (13 σε 24%) την απορόφησαν άρα τώρα η επιστροφή στο 13% τους φέρνει στα "ίσια". 1
Edel Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Τρέμω για τις τιμές που θα αντικρίσουμε το καλοκαίρι στα νησιά 1
logistoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Edel είπε Τρέμω για τις τιμές που θα αντικρίσουμε το καλοκαίρι στα νησιά όσες φορές έφαγα σουβλάκι σε νησί ένιωσα ότι έπαιξα με την τύχη μου.. 1
vagos789 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Οι φουρνοι πουλανε σαντουιτς με 3.5€ Σας φαινεται πολυ να κανει το σουβλακι 2.5€ ?
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οι φουρνοι πουλανε σαντουιτς με 3.5€ Σας φαινεται πολυ να κανει το σουβλακι 2.5€ ? Και το μεν, και το δε είναι υψηλές τιμές Εξαρτάται πάντα φυσικά από διάφορους παράγοντες (ποσότητα, ποιότητα, τοποθεσία / μέγεθος μαγαζιού κλπ κλπ κλπ).
logistoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vagos789 είπε Οι φουρνοι πουλανε σαντουιτς με 3.5€ Σας φαινεται πολυ να κανει το σουβλακι 2.5€ ? το σουβλάκι είναι είδος πρώτης ανάγκης, σκέψου πόσο κόσμο ταϊζει καθημερινά Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από logistoulis
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Τυπικά δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, μην τρελαθούμε. Απλά είναι τόσο κοινό που το θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Και το μεν, και το δε είναι υψηλές τιμές Εξαρτάται πάντα φυσικά από διάφορους παράγοντες (ποσότητα, ποιότητα, τοποθεσία / μέγεθος μαγαζιού κλπ κλπ κλπ). Υπερβολές, τι πάει να πει υψηλές τιμές; Σε σχέση με τι; Με τους καφέδες; Με άλλα προϊόντα στον τομέα της εστίασης;
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε Υπερβολές, τι πάει να πει υψηλές τιμές; Σε σχέση με τι; Με τους καφέδες; Με άλλα προϊόντα στον τομέα της εστίασης; Με το προϊόν σαν πρώτη ύλη και τον τρόπο παρασκευής του (πανεύκολος), και σε σύγκριση με άλλες λύσεις έτοιμου φαγητού (π.χ. πίτσα) Καφέδες προσωπικά δεν αγοράζω απέξω σχεδόν ποτέ, οπότε προφανώς και για αυτούς την ίδια γνώμη έχω
logistoulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, phanispal είπε Τυπικά δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, μην τρελαθούμε. Απλά είναι τόσο κοινό που το θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας. τυπικά όχι, πρακτικά ναι εκτός αν σκεφτόμαστε με λογική 1910 ξερωγώ και θεωρούμε εθνικό φαγητό τη φασολάδα και τη σκορδαλιά πλέον εθνικό φαγητό είναι το σουβλάκι, το οποίο ταϊζει φθηνά και καθημερινά αμέτρητο κόσμο είναι ακόμα πιο φθηνό να πας να πάρεις να βράσεις φακιές, αλλά στην πράξη αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα φας πιτόγυρα Επεξ/σία 20 Μαΐου 2019 από logistoulis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 17 minutes ago, logistoulis said: τυπικά όχι, πρακτικά ναι εκτός αν σκεφτόμαστε με λογική 1910 ξερωγώ και θεωρούμε εθνικό φαγητό τη φασολάδα και τη σκορδαλιά πλέον εθνικό φαγητό είναι το σουβλάκι, το οποίο ταϊζει φθηνά και καθημερινά αμέτρητο κόσμο είναι ακόμα πιο φθηνό να πας να πάρεις να βράσεις φακιές, αλλά στην πράξη αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα φας πιτόγυρα Και πάλι δεν το κάνει είδος πρώτης ανάγκης. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Με το προϊόν σαν πρώτη ύλη και τον τρόπο παρασκευής του (πανεύκολος), και σε σύγκριση με άλλες λύσεις έτοιμου φαγητού (π.χ. πίτσα) Καφέδες προσωπικά δεν αγοράζω απέξω σχεδόν ποτέ, οπότε προφανώς και για αυτούς την ίδια γνώμη έχω Διαφωνούμε προφανώς στο θέμα του φαγητού αλλά οκ. Το φαγητό είναι ακριβό τόσο από τη φύση του όσο και από το προσωπικό και εγκαταστάσεις που χρειάζεται για την παρασκευή του. Ειδικά ενώ μιλάμε για Ελλάδα που έχουμε από τα φθηνότερα και ταυτόχρονα ποιοτικότερα fast food της Ευρώπης. Πίτσα φίλε μου για να πάρεις κάτι ποιοτικό και όχι σάπιο θες 10€+ για να πάρεις μια οικογενειακή. Καμία σχέση με τα 6-7€ που θα σου βγουν 2 πιτόγυρα ή καμιά μερίδα. Είναι 30-40% αυξημένο το κόστος για μια πίτσα και είναι σίγουρο ότι δεν θα χορτάσεις με τον ίδιο τρόπο.
AristidisZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε Το φαγητό είναι ακριβό τόσο από τη φύση του όσο και από το προσωπικό και εγκαταστάσεις που χρειάζεται για την παρασκευή του. Μπορείς να μου το αιτιολογήσεις αυτό ; Για ένα κομμάτι κρέας της κακιάς ώρας μιλάμε, όχι για το Funky Gourmet... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις