Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού ρε παιδιά θα μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση από Δευτέρα. Θα τρώμε φθηνά πάλι :P

Βέβαια τα παλικάρια πάλι είχαν ενημερώσει ότι αφού την προηγούμενη αύξηση ΦΠΑ την είχαν απορροφήσει :lol: τώρα δεν παίζει να μειωθούν οι τιμές. Ήρθαν για να μείνουν (ήδη μας μοιράζουν τους νέους τιμοκατάλογους στα γραμματοκιβώτια).

Τί σου είναι αυτό το γουρουνάκι (χοιρινό); "Παρέσυρε" μαζί του από κοτόπουλο μέχρι πατάτα.

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Btw αυτές οι τιμές αν είναι προ ΦΠΑ παίζει να θεωρούνται και τσιμπημένες... 

λολ σιγα μη πληρωνουν φπά ολοι αυτοι οι λιγδιαριδες

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Btw αυτές οι τιμές αν είναι προ ΦΠΑ παίζει να θεωρούνται και τσιμπημένες... 

Ακριβώς.
Αλλά και πάλι, γι αυτό είχαμε πει ότι η υποτιθέμενη αύξηση στο χοιρινό θα ήταν της τάξης του 0,50€ στο κιλό.
Δηλαδή για τα 100γρ. γύρου η αύξηση είναι αμελητέα.

4 ώρες πριν, l337 είπε

Μας έπεισες.

Για ποιο πράγμα ακριβώς να σε πείσει;
Όταν λιανική το χοιρινό πωλείται ~3€ και το κοτόπουλο ~2€, πόσο ακριβώς νομίζεις ότι κοστίζει ο γύρος που είναι τίγκα στα ξίγκια;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Για ποιο πράγμα ακριβώς να σε πείσει;
Όταν λιανική το χοιρινό πωλείται ~3€ και το κοτόπουλο ~2€, πόσο ακριβώς νομίζεις ότι κοστίζει ο γύρος που είναι τίγκα στα ξίγκια;

Αρχικά, εξαρτάται τον γύρο. Οι περισσότερο πιθανόν τόσο ή και λιγότερο. Και άλλοι (ελάχιστοι) σίγουρα ακριβότερα. Το "μας έπεισες" πηγαίνει σε κάποιον αλεξιπτωτιστή που έκανε εγγραφή και μπήκε απλά να μας δείξει την φωτογραφία του κειμένου που έφτιαξε στο word.
ΥΓ: Το 2€ στήθος κοτόπουλου είναι 100% εκτός πραγματικότητας αν και μάλλον και οι δύο συμφωνούμε πως μόνο στήθος δεν είναι αυτό που πουλάνε.

Επεξ/σία από l337
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Αρχικά, εξαρτάται τον γύρο. Οι περισσότερο πιθανόν τόσο ή και λιγότερο. Το "μας έπεισες" πηγαίνει σε κάποιον αλεξιπτωτιστή που έκανε εγγραφή και μπήκε απλά να μας δείξει την φωτογραφία του κειμένου που έφτιαξε στο word.

Αφού λοιπόν συμφωνείς ότι κοστίζει "τόσο ή και λιγότερο" γιατί κάνεις ανούσιες υποθέσεις περί word που δεν προσφέρουν κάτι;
Πές μας καθαρά την γνώμη σου, γιατί εγώ κατάλαβα πως διαφωνείς με το τιμολόγιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, *nenya* είπε

Big Bad Wolf: η μικρή μερίδα ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ πήγε από 5,90€ στα 6,40€.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Κλαμπ σάντουιτς και σαλάτες μόνο πλέον από κει...ή τίποτα.

ανοιξε ενα προσφατα στη Καλλιθεα και ειναι ο,τι πιο αθλιο εχω φαει. ειναι απο αυτες τις αλυσιδες που μετρανε και τη μια πατατα που βαζουν μεσα. τα τυλιχτα μικροσκοπικα και τα πηγαν απο 2.40, στα 2.70. οι δε μεριδες κατι μικρα κουτακια με χωρισματα που ειναι λες και φτυνει μεσα ενα ρομποτ ακριβως τοσο οσο με ακριβεια γραμμαριου. να δουμε ποσο θα κρατησουν με τετοια μυαλα

Επεξ/σία από duende
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, l337 είπε

Αρχικά, εξαρτάται τον γύρο. Οι περισσότερο πιθανόν τόσο ή και λιγότερο. Και άλλοι (ελάχιστοι) σίγουρα ακριβότερα. Το "μας έπεισες" πηγαίνει σε κάποιον αλεξιπτωτιστή που έκανε εγγραφή και μπήκε απλά να μας δείξει την φωτογραφία του κειμένου που έφτιαξε στο word.
ΥΓ: Το 2€ στήθος κοτόπουλου είναι 100% εκτός πραγματικότητας αν και μάλλον και οι δύο συμφωνούμε πως μόνο στήθος δεν είναι αυτό που πουλάνε.

Κανένα κείμενο δεν έφτιαξα.. η φωτο είναι όσο περίμενα να μου τα φτιάξει. Την έχω και ολόκληρη αλλά έχει προσωπικά δεδομένα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Πές μας καθαρά την γνώμη σου, γιατί εγώ κατάλαβα πως διαφωνείς με το τιμολόγιο.

Την είπα στο προηγούμενο μου post καθαρά.

Δημοσ.
47 minutes ago, duende said:

ανοιξε ενα προσφατα στη Καλλιθεα και ειναι ο,τι πιο αθλιο εχω φαει. ειναι απο αυτες τις αλυσιδες που μετρανε και τη μια πατατα που βαζουν μεσα. τα τυλιχτα μικροσκοπικα και τα πηγαν απο 2.40, στα 2.70. οι δε μεριδες κατι μικρα κουτακια με χωρισματα που ειναι λες και φτυνει μεσα ενα ρομποτ ακριβως τοσο οσο με ακριβεια γραμμαριου. να δουμε ποσο θα κρατησουν με τετοια μυαλα

Πηπως αυτα που γραφεις παιζουν απο μαγαζι σε μαγαζι; Γιατι πχ χθες που πηραμε κατι μερίδες στη δουλεια δεν ειχαν ουτε χωρισματα στα κουτια ουτε μετρημένες πατατες. Ηταν κομπλε. (Απο καταστημα Πεδιου του Αρεως.)

(Για τα τυλιχτα τους δεν ξερω, δεν έχω παρει.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/5/2019 στις 10:09 ΜΜ, sezebo είπε

πιο σουβλακι ρε μαγκα?? το πιτογυρο πες να καταλαβαινομαστε 

Ο Ζυγος δεν έχει γύρο. Έχει μονο σαντουιτς σουβλακι, σουτζουκακι, λουκανικο, πανσετα και σουβλακι κοτοπουλο, τις τιμες στα υπόλοιπα δεν τις προσεξα, για αυτο ανεφερα μόνο για σουβλακι και σουτζουκακι.

Πήγα και στο "δευτερο" μαγαζι που συχναζω και είχε πάει τον γύρο απο 3 ευρω σε 3,20 ευρω.

Επεξ/σία από tsioulak
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Πηπως αυτα που γραφεις παιζουν απο μαγαζι σε μαγαζι; Γιατι πχ χθες που πηραμε κατι μερίδες στη δουλεια δεν ειχαν ουτε χωρισματα στα κουτια ουτε μετρημένες πατατες. Ηταν κομπλε. (Απο καταστημα Πεδιου του Αρεως.)

(Για τα τυλιχτα τους δεν ξερω, δεν έχω παρει.)

Στην Αλεξάνδρας που έχω δοκιμάσει, δεν μου άρεσε καθόλου το κρέας και γενικά ολο το πιτογυρο. Αφού είναι αλυσίδα θα έχουν ίδιους προμηθευτές.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, duende είπε

Πανε τρενο και δεν καταλαβαινω το λογο. Οντως ειναι κατω του μετριου. 

Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 10:29 ΜΜ, phanispal είπε

Καλά, μιας κι έχω και τα δύο, είδα και την εφαρμογή του Polo και πόσο έχει αντέξει η βαφή του υφάσματος.

οχι εγω θελω πολο. θελω να δωσω 100ε αλλιως ειναι μαπα 

Δημοσ.

το γειτονικο μου σουβλατζιδικο στο κερατσινι παντως, απο 2.30 που ειχε πριν καμια 10ρια μερες,χθες το ειχε στο 2.60 και τον γυρο και το καλαμακι. Ιδια τιμη με το κοτοπουλο :P (για τυλιχτα λεω παντα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...