stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Κακώς τα συγκρίνεις, γιατί στη βενζίνη, στα κινητά και στη ΔΕΗ δε μπορείς να αντιδράσεις όταν σε ενοχλεί η εναρμονισμένη τακτική αύξησης τιμών Στο καφεδάκι όμως και στην τυρόπιτα έχεις επιλογές Μπορείς να αντιδράσεις στους υπέρογκους φόρους που βάζουν και κανονικά έχει 0.60€ το λίτρο και φτάνει στα 1.60€ και βάλε επειδή θέλουν 1€ και περισσότερο στο λίτρο.
lnwolfgr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ενας άλλος κατεργαράκος, άφησε την τιμή των πιτών άθικτη, αλλά τώρα χρεώνει την σως 30 λεπτά!! (τζατζίκι σως μουστάρδας κ.τ.λ). Να δω τι άλλο θα σκεφτούν 😮
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, ThReSh είπε Το πρόβλημα είναι οι φόροι στα καύσιμα, εκεί μια χαρά μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος. 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μπορείς να αντιδράσεις στους υπέρογκους φόρους που βάζουν και κανονικά έχει 0.60€ το λίτρο και φτάνει στα 1.60€ και βάλε επειδή θέλουν 1€ και περισσότερο στο λίτρο. Αν η φτωχή μου μνήμη δε με απατά, αυξήσεις στον ΕΦΚ των καυσίμων έχουν βάλει και οι 3 τελευταίες κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα (από το 2010 μέχρι σήμερα) Εκτός εάν εννοείτε κάτι άλλο το οποίο εγώ δε καταλαβαίνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 minute ago, AristidisZ said: Αν η φτωχή μου μνήμη δε με απατά, αυξήσεις στον ΕΦΚ των καυσίμων έχουν βάλει και οι 3 τελευταίες κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα (από το 2010 μέχρι σήμερα) Εκτός εάν εννοείτε κάτι άλλο το οποίο εγώ δε καταλαβαίνω... Προσωπικά εννοώ ότι το σουβλάκι είναι το λιγότερο-1st world problem, στο πολύ πιο σημαντικό θέμα των καυσίμων δεν κάνουμε τπτ, ενώ θα μπορούσαμε... 2
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Προσωπικά εννοώ ότι το σουβλάκι είναι το λιγότερο-1st world problem, στο πολύ πιο σημαντικό θέμα των καυσίμων δεν κάνουμε τπτ, ενώ θα μπορούσαμε... Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ακριβώς να κάνουμε ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Θα το πάω στο πολιτικό/κομματικό το θέμα, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν προβλέπεται.
Infinitas Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έχω μια πιτσαρία εδώ στην γειτονιά που δίνει 3 6άρες πίτσες 10 ευρώ, παίρνω μιά φορά και έχω καβάτζα (πίτσα ψυγείο rulez). Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να πάρω σουβλάκια.
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Θα το πάω στο πολιτικό/κομματικό το θέμα, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν προβλέπεται. 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν η φτωχή μου μνήμη δε με απατά, αυξήσεις στον ΕΦΚ των καυσίμων έχουν βάλει και οι 3 τελευταίες κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα (από το 2010 μέχρι σήμερα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Προφανώς εννοώ άλλες επιλογές. 😛
Aurumnus Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δεν είναι το πρόβλημα τα σουβλάκια ή η βενζίνη ή οτιδήποτε άλλο. Είναι η γενικότερη νοοτροπία, αντίληψη και αντιμετώπιση της όλης κατάστασης. Το σουβλάκι και η βενζίνη δεν έφτασαν στην τιμή που έχουν σήμερα σε μια μέρα. Λίγο λίγο, σιγά σιγά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Και έπεται συνέχεια... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 minutes ago, Infinitas said: Έχω μια πιτσαρία εδώ στην γειτονιά που δίνει 3 6άρες πίτσες 10 ευρώ, παίρνω μιά φορά και έχω καβάτζα (πίτσα ψυγείο rulez). Δεν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να πάρω σουβλάκια. Σίγουρα δίνω benefit of the doubt που λένε κι οι Αμερικάνοι, αλλά οι πιθανότητες να είναι πίτσες της προκοπής με τέτοια τιμή είναι αρκετά μειωμένες. 😛 2
Infinitas Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καλά Dominos δεν είναι, αλλά τρώγονται μια χαρά και έχουν περάσει το shit test του επόμενου πρωινού επανειλημμένα. 😂
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους και με όρεξη και λεφτά πάντα για σουβλάκια, Μια ερώτηση/πρόταση: Μήπως θα εξυπηρετούσε ένα νέο thread/συζήτηση, με θέμα "Το φθηνότερο σουβλάκι (τυλιχτό πιτόγυρο εννοώ) περιοχής μας", π.χ. έστω αρχικά για το κέντρο της Αθήνας; Προ ολίγων χρόνων, (2013-2014), σε επαρχιακή μεγαλούπολη, είχε αξιοπρεπές (ποιοτικά και ποσοτικά) τέτοιο, με 1€, μάλιστα όχι ένα μαγαζί, αλλά 2-3. Στην Αθήνα, εγώ το φθηνότερο (μέχρι πριν 3-4 μήνες) που είχα βρει ήταν ένα στο Παγκράτι, με τιμή 1.80€. Σιγά μην δεν υπήρχε ήδη τέτοιο καυτό θέμα στο φόρουμ μας : (Απλά για κάποιον λόγο είναι πλέον κλειστό για απαντήσεις). Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Locke_John
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Locke_John said: Μήπως θα εξυπηρετούσε ένα νέο thread/συζήτηση, με θέμα "Το φθηνότερο σουβλάκι (τυλιχτό πιτόγυρο εννοώ) περιοχής μας", π.χ. έστω αρχικά για το κέντρο της Αθήνας; Αν βαριέται κάποιος πχ να checkάρει τιμές (και αξιολογήσεις) σε e-food/delivera/κτλπ που έχουν μεγάλη "ποικιλία" επιλογών, σίγουρα θα βαριέται ακόμα πιο πολύ το να διαβάζει όλα τα posts ενός topic με την ελπίδα ότι θα πετύχει την περιοχή του και ότι θα έχει γράψει άλλος "όλα" τα σουβλατζίδικα για σύγκριση... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από ThReSh 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Παιδιά μακριά από το φθηνό-φθηνό. Πρέπει να είσαι τρελός για να προκαλείς τόσο την ασθένεια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις