stelios18120 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Speculoos είπε Στάνταρ. 😂 Γιατί όχι; 🤔
greengr21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ποιος τα μαμαει τα σουβλάκια τέτοια εποχή τώρα έχουμε αγκινάρες άγριες με λεμόνι αλάτι και ρακί μεζές επίσημος, να λείπανε και οι κλανιες καλά θα ήταν 😋 3 1 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, greengr21 είπε Ποιος τα μαμαει τα σουβλάκια τέτοια εποχή τώρα έχουμε αγκινάρες άγριες με λεμόνι αλάτι και ρακί μεζές επίσημος, να λείπανε και οι κλανιες καλά θα ήταν 😋 Οχι απλά αγκινάρες, αλλά αγκινάρες τοπιναμπούρ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greengr21 είπε Αηδία σκέτη είναι όλα αυτά τα προψημένα κρέατα, μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο... Δεν είναι έτσι. Τα κατεψυγμένα κρεατοσκευάσματα είναι πιο ασφαλή και πιο ποιοτικά με ετικέτα (συστατικά, θερμίδες, ημερομηνία παραγωγής). Προτιμώ το καταψυγμένο προϊόν από την επώνυμη εταιρία, παρά το γυράδικο της γειτονιάς που άνετα μπορεί να σου πασάρει άγνωστης προελεύσεως κρέατα. Και μάλιστα χθεσινό γύρο ξαναζεσταμένο, και τηγανητές πατάτες σε οξειδωμένο λάδι. Βέβαια τώρα που καλοκαιριάζει η φέτα και το καρπούζι είναι μονόδρομος... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 On 09/05/2019 at 09:16, AristidisZ said: Δεν ισχύει ρε συ Πουλίνε για όλο το κόσμο αυτό... Κρίνοντας από τον εαυτό μου, παρόλο που (δόξα τω Θεώ) δεν θα μου δημιουργούσε κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα να δίνω 15% παραπάνω το μήνα για σουβλάκια (δηλαδή π.χ. τα 30 ευρώ που χαλάω να γίνουν 35) δε θα τους τα χαρίσω ΟΚ, όταν είμαι με φιλαράκια και βλέπουμε μπάλλα θα τα δώσουμε τα 2-3 παραπάνω ευρώ για τη παραγγελία, όμως αν δω ότι πάνε να με πιάσουν λακαμά, θα τους κόψω π.χ. τη Παρασκευή που αράζουμε με τη γυναίκα να δούμε καμιά ταινία και παραγγέλνουμε... Τώρα οι junkies του delivery, πιθανόν να μη νιώσουν, δεκτό για αυτο ειπα για το 90 τις 100 και οχι για το 100 τις 100.παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες. μακαρι να γινει αλλαγη.ειδα οτι καποιοι εγραψαν οτι ειδαν να εχει μειωθει η κινηση.απο την μια το βρισκω φυσιολογικο γιατι πολλοι αντεδρασαν.το βασικο ειναι ποσο θα συνεχιστει. πολλες φορες δεν ειναι τα 20 λεπτα παραπανω αλλα ειναι το γαμοτο. μιλωντας προσωπικα για μενα να πω οτι standard θα το γυρισω σε pizza πλεον εκτος αν βρω καποιον να εχει κρατησει την ιδια τιμη ή να μην το εχει παει πανω απο 2.40. 2.80 και κατι τετοια που ακουσα δεν παιζει. το ιδιο εκανα και με καφε. να παω πχ στο μαρουσι να δωσω 4 ευρω για καφε για να βλεπω το σταθμο του ηλεκτρικου διπλα δεν το κανω.εχουν φαει μεγαλο ποδι οι δηθεν ουαου καφετεριες και πλεον coffee island,coffee lab,everest, coffee berry και τετοιο στυλ. σορρυ αλλα 3,5 ευρω για καφε εδωσα στην δανια που παιρνουν 2-3 φορες το μισθο μας. μέχρι και στην παρνηθα στο καταφυγιο να πας για καφε δεν εχει 4 ευρω και ειμαι στην φυση και εχω την απιστευτη θεα. On 09/05/2019 at 10:09, haris_216 said: Κι όμως ισχύει αυτό που λέει ο poulinos. Και όχι μόνο στα καταναλωτικά θέματα. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε τη δύναμη της οργανωμένης αντίδρασης. Για να "καταφέρναμε" για μία βδομάδα (ξέρω ότι θα τρομάξουν πολλοί) οργανωμένα να μην "χτυπήσουμε" σουβλάκι και σου λέω εγώ αν περνάει μήνυμα. Και λέω τη λέξη "οργανωμένα" έτσι ώστε να γίνει μετά από σχετική ενημέρωση στην αγορά κι έτσι ο κάθε "επιχειρηματίας" να πιάσει το μήνυμα και όχι να αποδώσει την όποια μείωση των εισπράξεων στην κρίση. Ορίστε, έρχεται eurovision (ή και σε μέρες με ματσάκια στην τηλεόραση). Πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να κόψουν τα πιτόγυρα; και να γινει κατι θα γινει σε μειωμενο βαθμο κλασσικα για καμια βδομαδα και μετα σαν να μην εχει γινει τιποτα.οπως και με καφε.οι καφετεριες εχουν φτασει 3,5 και 4 ευρω τον καφε αλλα full δουλεια. On 09/05/2019 at 12:04, greengr21 said: Σε Α4 κολλημένη σε σουβλατζιδικο ειδα αύξηση λόγω κόστους αγοράς προϊόντων καμία αναφορά για χοιρινό ξέρουν τι κάνουν τα παιδιά μη φοβάσαι. Χίλιες φορές να πάρω μοσχαρίσιο (γευστικότατο) χάμπουργκερ με πατάτες με 6ευρω πάρα να πληρώνω τους πονηρουλιδες. και η αφασια ειναι οτι πολλες φορες τα μεγαλα και ωραια σουβλακια τα βρισκεις σε κανονικη τιμη ενω ο αλλος που εχει την μινιατουρα την εχει φτασει 2.80. 19 hours ago, Strategos said: Ζωγράφου, Χολαργό από ότι βρήκα-ρώτησα όλα τα μαγαζιά ανεβάσανε τις τιμές ~30 λεπτά. Κανονικό καρτέλ, καθαρά λόγο κέρδους αφού οι τιμές ανέβηκαν παντού... Θέλω να πιστεύω ότι με το -10% ΦΠΑ θα τις επιστρέψουν πίσω... Από εκεί και πέρα το μποϊκοτάζ θα φτιάξει τις τιμές. Ουτε καν.μακαρι αλλα ουτε καν. 2 1
Aurumnus Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Strategos είπε Ζωγράφου, Χολαργό από ότι βρήκα-ρώτησα όλα τα μαγαζιά ανεβάσανε τις τιμές ~30 λεπτά. Κανονικό καρτέλ, καθαρά λόγο κέρδους αφού οι τιμές ανέβηκαν παντού... Θέλω να πιστεύω ότι με το -10% ΦΠΑ θα τις επιστρέψουν πίσω... Από εκεί και πέρα το μποϊκοτάζ θα φτιάξει τις τιμές. Η ταυτόχρονη, ισόποση αύξηση στο κοτόπουλο αποδεικνύει ότι ότι μας λένε π@παριές. Ο κορόιδο Ελληνάρας θα είναι κορόιδο Ελληνάρας και θα πληρώνει ακόμα και αν του το πάνε στα 5€ το ένα. Κανένα μπουκοτάζ δεν πρόκειται να γίνει. Και εδώ είναι η απόδειξη. Στις 5/5/2019 στις 10:16 ΜΜ, stelios18120 είπε Έριξα παραγγελία σήμερα το μεσημέρι Είχε 2.20€ και το πήγε 2.40€ Στα δύο σουβλάκια +0.40€ οπότε κλαιν. Ακόμα παραμένει φθηνοτερο και πιο χορταστικό από διάφορες άλλες επιλογές Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Aurumnus 1
NT1G Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κλαιν το ένα, κλαιν το άλλο, λεφτά υπάρχουν άλλωστε. ¯\_(ツ)_/¯
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Πάντα λεφτά υπάρχουν για καποιους και για συγκεκριμένα προϊόντα. Αυτο δε σημαίνει οτι πρέπει να τους κριτικάρουμε με ατάκες περι καταναλωτικής συνείδησης κλπ. Αν δεν έχεις χρήματα για κατι, δεν το παίρνεις. Κι αν δε γουστάρεις να τα δώσεις, πάλι δεν το παίρνεις. Δεν περιμένεις απο τον άλλον , που δεν έχει θεμα, να κάνει τη δουλειά για σένα. 2
polaki Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 7:50 ΜΜ, Μάκαρος είπε Στην περιοχη μου παντως αρκετα σουβλατζιδικα ανεβασαν την τιμη στο σουβλακι (τυλιχτο) και στο χοιρινο αλλα και στο κοτοπουλο. Αλλοι το πηγαν 2.70, αλλοι 2.80. Ολοι αυτοι θα δουν την πελατεια τους να πεφτει δραματικα πιστευω. Δυστυχώς δεν θα πέσει ούτε στο ελάχιστο. Αυτοί είμαστε σαν λαός, θα το δεις.
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 57 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Η ταυτόχρονη, ισόποση αύξηση στο κοτόπουλο αποδεικνύει ότι ότι μας λένε π@παριές. Ο κορόιδο Ελληνάρας θα είναι κορόιδο Ελληνάρας και θα πληρώνει ακόμα και αν του το πάνε στα 5€ το ένα. Κανένα μπουκοτάζ δεν πρόκειται να γίνει. Και εδώ είναι η απόδειξη. Δηλαδή με το 0.20€ + στο σουβλακι θα πέσεις έξω ε; Η βενζίνη που είναι καθημερινος βασανισμός και είναι στα ύψη δεν λέμε κάτι; Όχι πως δεν έχω θέμα με την αύξηση αλλά την θεωρώ σε μερικά σουβλατζίδικα ελάχιστη (δεν μιλάω για κάτι λαμόγια που από 2€ το πηγαν πχ 2.80€) 1
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δηλαδή με το 0.20€ + στο σουβλακι θα πέσεις έξω ε; Η βενζίνη που είναι καθημερινος βασανισμός και είναι στα ύψη δεν λέμε κάτι; Όχι πως δεν έχω θέμα με την αύξηση αλλά την θεωρώ σε μερικά σουβλατζίδικα ελάχιστη (δεν μιλάω για κάτι λαμόγια που από 2€ το πηγαν πχ 2.80€) Ο καθένας αντιμετωπίζει τις όποιες καταστάσεις σύμφωνα με το σκεπτικό που έχει (και πολύ καλά κάνει) αλλά μη συγκρίνεις τη βενζίνη με τα σουβλάκια, είναι εντελώς άτοπο
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Ο καθένας αντιμετωπίζει τις όποιες καταστάσεις σύμφωνα με το σκεπτικό που έχει (και πολύ καλά κάνει) αλλά μη συγκρίνεις τη βενζίνη με τα σουβλάκια, είναι εντελώς άτοπο Ναι τα συγκρίνω επειδή κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Δεν μας πείραξαν άπειρα αλλά που μας έχουν κάνει και ξαφνικά με την αύξηση στα σουβλάκια ξεχνάμε τα πάντα και κοιτάμε αυτό. Τι να πω...
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι τα συγκρίνω επειδή κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Κακώς τα συγκρίνεις, γιατί στη βενζίνη, στα κινητά και στη ΔΕΗ δε μπορείς να αντιδράσεις όταν σε ενοχλεί η εναρμονισμένη τακτική αύξησης τιμών Στο καφεδάκι όμως και στην τυρόπιτα έχεις επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 minutes ago, AristidisZ said: Κακώς τα συγκρίνεις, γιατί στη βενζίνη, στα κινητά και στη ΔΕΗ δε μπορείς να αντιδράσεις όταν σε ενοχλεί η εναρμονισμένη τακτική αύξησης τιμών Στο καφεδάκι όμως και στην τυρόπιτα έχεις επιλογές Το πρόβλημα είναι οι φόροι στα καύσιμα, εκεί μια χαρά μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις