Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sezebo είπε

φιλε ειμαι σαλονικιος και εδω κανουν περιπου 3.30 , 3,50 αν βαλεις αλοιφή, αλλα τρως ενα

τι 5 ευρω και ψυχολογικα ορια μου λες? καλα θα κανουν στην αθηνα να αυξησουν το μεγεθος

Μην μπερδεύεσαι άλλο σουβλάκι άλλο καλαμάκι

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tounion είπε

Μην μπερδεύεσαι άλλο σουβλάκι άλλο καλαμάκι

για το πιτογυρο δε λεμε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή ένα σουβλάκι έχει όσο μια 500γρ μοσχαρίσια σπαλομπριζολα ?

ας μην ξαναφαω σουβλάκι :) 

mpri.jpg

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως βορεια ελλαδα δεν μας ακουμπαει ιδιαιτερα ο γυρος εχει πιασει εδω και χρονια το 3ευρω+ οποτε (διπλες ποσοτητες βεβαια) δεν παιζει να κανουν αυξηση 30% για κανενα λογο ποιος θα παρει γυρο 4 ευρω ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Η αληθεια ειναι πως βορεια ελλαδα δεν μας ακουμπαει ιδιαιτερα ο γυρος εχει πιασει εδω και χρονια το 3ευρω+ οποτε (διπλες ποσοτητες βεβαια) δεν παιζει να κανουν αυξηση 30% για κανενα λογο ποιος θα παρει γυρο 4 ευρω ?

μα γιαυτο λεω ας αλλαξουν τις ποσοτητες και στην αθηνα...γιατι ετσι οπως πανε θα δινουν 3 ευρω για να φανε 2 μπουκιες

Δημοσ.

Επειδή το έχετε χρόνια στα 3ευρώ όπως είπες,  έρχεται και για σας η ώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, sezebo said:

μα γιαυτο λεω ας αλλαξουν τις ποσοτητες και στην αθηνα...γιατι ετσι οπως πανε θα δινουν 3 ευρω για να φανε 2 μπουκιες

Υποτίθεται ότι αύξησαν τις τιμές επειδή αυξήθηκε η τιμή του χοιρινού. Τι νόημα θα έχει να αυξήσουν την ποσότητα, θα είναι σαν να ακυρώνει την αύξηση τιμής που έκαναν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Υποτίθεται ότι αύξησαν τις τιμές επειδή αυξήθηκε η τιμή του χοιρινού. Τι νόημα θα έχει να αυξήσουν την ποσότητα, θα είναι σαν να ακυρώνει την αύξηση τιμής που έκαναν...

δε με καταλαβες, εννοω να παει η τιμη οπως ειναι σε κρητη λαρισσα και θεσσαλονικη, δηλαδη 3.2 περιπου με μπολικο κρεας που με ενα χωρταινεις. αυτοι παλι θα κερδισουν να εισαι σιγουρος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gmts είπε

Επειδή το έχετε χρόνια στα 3ευρώ όπως είπες,  έρχεται και για σας η ώρα.

καλα εγω δεν τρελαινομαι κιολας οποτε δεν με ακουμπαει αλλα πρακτικα δεν το βλεπω να γινεται αν πας στα 4 ευρω πλεον γινεται επικυνδυνο να χασουν πελατεια οταν μπορω με 5 ευρω να παρω μπεργκεραρα με πατατες σος (ισος και αναψυκτικο σε καποιο ντιλ), οταν με 10 ευρω περνουμε δυο ατομα και γαμω την πιτσα , σιγα μην παρω ενα πιτογυρο θα χασουν τους πελατες που επαιρναν ενα φθηνο γευμα (δεν ανοικω σε αυτους).Ας το κανουν αν θελουν αλλα για αυτους θα ειναι πολυ κακη κινηση θεωρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Καθόλου "προφανές" αυτό που λες εκτός πια αν μιλάς μόνο για τον εαυτό σου.

Δυστυχώς αυτό που θα μπορούσε να είναι καταναλωτικό εργαλείο (για να μην πω "όπλο") δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Κι επειδή το έχω αναφέρει ξανά σε άλλα θέματα, πολλές φορές οι απαντήσεις που θα πάρεις είναι σαν να μιλάς για κάτι εξωπραγματικό.

Είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα σε κάτι το οποίο δεν είναι καν απαραίτητο (παραδοσιακό και νόστιμο ναι, αλλά όχι απαραίτητο με την έννοια ότι μπορούμε να απέχουμε για Χ χρονικό διάστημα).

Φυσικά και μιλάω για τον εαυτό μου :)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, grinder_ είπε

Α, και μην περιμένετε καμία αλλαγή με την επικείμενη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 24% σε 13%.

Αυτό έλειπε, για χαζούς τους πέρασες; Σιγά μην κατέβουν ποτέ οι τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως απο εκει που παιρνω δεν ειδα διαφορά μέχρι πριν απο λίγες ημέρες. ευκαιρια να ξανα πάρα να κάνω και το τεστ τιμης!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, spectaculator είπε

Το Μετσοβίτικο.

Ρέντης ε ; 

Δεν πάω συχνά από τη γειτονιά σου, θα το δοκιμάσω όμως σε πρώτη ευκαιρία :)

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, beatshooter said:

Το θέμα είναι άλλο, παρόλο που έγιναν αυτές οι ληστρικές αυξήσεις η κατανάλωση θα μειωθεί; Μάλλον όχι λέω...

Τι στοίχημα βάζεις ότι μετά την επιστροφή του ΦΠΑ στα επίπεδα του 2014, δεν πρόκειται και πάλι να δούμε μειώσεις στις τιμές? :D

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...