Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dazed είπε

Και παλι πολυ παραξενο μου φαινεται! Οχι μονο ειναι φτηνα αλλα ειναι και καλα? Απιστευτο! 

Αθηνα (μενω Βυρωνα) κατω απο 2,20 δεν εβρισκες και πριν την αυξηση και πλεον τα φτηνοτερα εχουν 2,40 και βρηκα αρκετα με 2,90!! <_<

Αυτός απ' όπου αγοράζω έχει το καλύτερο του Πειραιά. Έχει και χασάπικο και τα κρέατά του είναι ντόπια. Στην ίδια περιοχή ο ακριβότερος είναι 2,5 και ο γύρος του δεν τρώγεται.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Αυτός απ' όπου αγοράζω έχει το καλύτερο του Πειραιά. 

Ποιον λες ; 

Λόγω μπουχτίσματος με το φαγητό αυτές τις μέρες δεν έχω πάρει ακόμα να δω τι παίζει... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ποιον λες ; 

Λόγω μπουχτίσματος με το φαγητό αυτές τις μέρες δεν έχω πάρει ακόμα να δω τι παίζει... 

Το Μετσοβίτικο.

Δημοσ.

Σε προάστιο Αθήνας από 2.20 το πήγαν 2.60 (όχι μόνο γουρούνι, αλλά και κότα μοσχάρι). 

Προς καλύβια μεριά δεν είχαν κοντοσούβλι χοιρινό, αλλά μόνο κατσίκι - πρόβατο, δεν ξέρω αν είναι είναι κάτι τυχαίο ή αν σχετίζεται με αύξηση τιμής χοιρινού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 2,20€ >  2,30€ αρχές του χρόνου, και τώρα > 2,70€ σε όλα ανεξαιρέτως (κοτόπουλο+κεμπάπ) .
50 λεπτάκια σε λιγότερο από 6 μήνες. gg
Καλό λουκέτο, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και δεν πρόκειται να με ξαναδούνε...😁

Α, και μην περιμένετε καμία αλλαγή με την επικείμενη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 24% σε 13%.
Ίσα-ίσα τώρα θα παντελονιάζουν αναλογικά λιγότερα.😛
Όπως έχει δείξει η ιστορία το ΦΠΑ είναι "προαιρετικό" στην χώρα, από μικρούς και μεγάλους.
Το πληρώνουν οι καταναλωτές, αλλά το εάν θα αποδοθεί είναι στην διακριτική ευχέρεια του "επιχειρηματία".

Επεξ/σία από grinder_
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από €2 σε €2.10 στην αρχή του χρόνου και τώρα €2.40 από 1η Μάη.

20% αύξηση σε λιγότερο από εξάμηνο.

Προφανώς θα πεσει μποϋκοτάζ και εύχομαι το ίδιο να πράξουν οι περισσότεροι, γιατί αν περάσει αναίμακτα αυτή η αύξηση θα πάρουν αέρα όλοι, ακόμα και οι καφετζήδες.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, dazed είπε

Και παλι πολυ παραξενο μου φαινεται! Οχι μονο ειναι φτηνα αλλα ειναι και καλα? Απιστευτο! 

Αθηνα (μενω Βυρωνα) κατω απο 2,20 δεν εβρισκες και πριν την αυξηση και πλεον τα φτηνοτερα εχουν 2,40 και βρηκα αρκετα με 2,90!! <_<

Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ στην οδό Φιλολάου 142 κ Ευμένους 34

Εχεις φαει???

7 ώρες πριν, spectaculator είπε

Το Μετσοβίτικο.

ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ οδό Κολοκοτρώνη 1, Άγιος Ιωάννης Ρέντης.   Αυτο λες?

Δημοσ.

Πέρα της γεύσης πλέον για ποιον λόγο να επιλέξεις σουβλάκια;; Με τα ίδια λεφτά πάω σε ένα μαγειρείο, παίρνω μια μερίδα απ ότι θέλω και καθάρισα. Μου κάνει δώρο και κοκακολίτσα μικρή όποτε έχει κέφια :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε σουβλατζίδικο στο Μαρούσι, από 2.40 ,πλέον 2.80. Εννοείται χαμός απο κόσμο σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, gdask είπε

Από €2 σε €2.10 στην αρχή του χρόνου και τώρα €2.40 από 1η Μάη.

20% αύξηση σε λιγότερο από εξάμηνο.

Προφανώς θα πεσει μποϋκοτάζ και εύχομαι το ίδιο να πράξουν οι περισσότεροι, γιατί αν περάσει αναίμακτα αυτή η αύξηση θα πάρουν αέρα όλοι, ακόμα και οι καφετζήδες.

Καθόλου "προφανές" αυτό που λες εκτός πια αν μιλάς μόνο για τον εαυτό σου.

Δυστυχώς αυτό που θα μπορούσε να είναι καταναλωτικό εργαλείο (για να μην πω "όπλο") δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Κι επειδή το έχω αναφέρει ξανά σε άλλα θέματα, πολλές φορές οι απαντήσεις που θα πάρεις είναι σαν να μιλάς για κάτι εξωπραγματικό.

Είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα σε κάτι το οποίο δεν είναι καν απαραίτητο (παραδοσιακό και νόστιμο ναι, αλλά όχι απαραίτητο με την έννοια ότι μπορούμε να απέχουμε για Χ χρονικό διάστημα).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Πέρα της γεύσης πλέον για ποιον λόγο να επιλέξεις σουβλάκια;; Με τα ίδια λεφτά πάω σε ένα μαγειρείο, παίρνω μια μερίδα απ ότι θέλω και καθάρισα. Μου κάνει δώρο και κοκακολίτσα μικρή όποτε έχει κέφια :P

φιλε που μενεις, στα μαγειριά η μεριδα κανει απο 5.5 μεχρι 6.5 εδω που μενω εγω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Καθόλου "προφανές" αυτό που λες εκτός πια αν μιλάς μόνο για τον εαυτό σου.

Δυστυχώς αυτό που θα μπορούσε να είναι καταναλωτικό εργαλείο (για να μην πω "όπλο") δεν έχει λειτουργήσει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Κι επειδή το έχω αναφέρει ξανά σε άλλα θέματα, πολλές φορές οι απαντήσεις που θα πάρεις είναι σαν να μιλάς για κάτι εξωπραγματικό.

Είναι τουλάχιστον θλιβερό να μην μπορούμε να περάσουμε ένα μήνυμα σε κάτι το οποίο δεν είναι καν απαραίτητο (παραδοσιακό και νόστιμο ναι, αλλά όχι απαραίτητο με την έννοια ότι μπορούμε να απέχουμε για Χ χρονικό διάστημα).

Λαχταράει κάποιος να φάει σουβλάκι, βλέπει αύξηση «μόνο» 50 λεπτά. Σκέφτεται κλάιν μάιν, τόσα ρίχνω σε ένα παγκάρι, οπότε το καταβροχθίζει.

Δηλαδή να περνάμε καλά τώρα και αύριο βλέπουμε... Καλωσόρισες μνημόνιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, sezebo είπε

φιλε που μενεις, στα μαγειριά η μεριδα κανει απο 5.5 μεχρι 6.5 εδω που μενω εγω

Μα αυτό λέμε ότι τώρα που έχουν πάει 2,70 & 2,80 το τυλιχτο, για να πάρεις δύο, είναι ίδια τιμή με μια μερίδα...

Το συγκριτικό πλεονέκτημα που είχαν τα σουβλατζίδικα ήταν ότι δεν ξεπερνουσες το ψυχολογικό όριο του 5€ για 2 τυλιχτα... Μάλιστα πολλές φορές για να έρθει η παραγγελία delivery άνω των 5€ έβαζα και μια πατατα...

Τώρα μπορώ να παραγγείλω χωρίς τις πατάτες... Άρα μικρότερη παραγγελία για το σουβλατζίδικο... 

Επίσης, από την στιγμή που υπαρχουν κι άλλες λύσεις στην τιμή αυτή, δεν θα είναι πρώτη επιλογή το σουβλατζίδικο... 

Επεξ/σία από tounion
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tounion είπε

Μα αυτό λέμε ότι τώρα που έχουν πάει 2,70 & 2,80 το τυλιχτούν, για να πάρεις δύο,, είναι τιμή με μια μερίδα...

Το συγκριτικό πλεονέκτημα που είχαν τα σουβλατζίδικα ήταν ότι δεν ξεπερνουσες το ψυχολογικό όριο του 5€ για 2 τυλιχτα... Μάλιστα πολλές φορές για να έρθει η παραγγελία delivery άνω των 5€ έβαζα και μια πατατα... 

Ίσως τους γυρίσει μπούμερανγκ η αυξηση

Τώρα μπορώ να παραγγείλω χωρίς τις πατάτες... Άρα μικρότερη παραγγελία για το σουβλατζίδικο... 

Επίσης, από την στιγμή που υπαρχουν κι άλλες λύσεις στην τιμή αυτή, δεν θα είναι πρώτη επιλογή το σουβλατζίδικο... 

φιλε ειμαι σαλονικιος και εδω κανουν περιπου 3.30 , 3,50 αν βαλεις αλοιφή, αλλα τρως ενα

τι 5 ευρω και ψυχολογικα ορια μου λες? καλα θα κανουν στην αθηνα να αυξησουν το μεγεθος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...