Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας φιλος εχει ενα Terios του 1999 και θελει να παρει ενα νεοτερο καπου του 2010

Εχω μπει σε ενα του 2007 και το θεωρω  καλο για SUV πολης.

Θα εχει προβλημα με ανταλλακτικο ?

Η αντιπροσωπεια εχει κλεισει για Ελλαδα ?

Ειδα οτι και vitara εχει σε καλες τιμες .

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το 1989 η εταιρεία AGRIPAN AE ήταν ο αποκλειστικός εισαγωγέας, διανομέας των Ιαπωνικών αυτοκινήτων Daihatsu.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η εταιρεία πέτυχε την καθιέρωση της μάρκας στην ελληνική αγορά κατακτώντας αξιοζήλευτα μερίδια και την πρώτη θέση στις πωλήσεις αυτοκινήτων Daihatsu στην Ευρώπη. Ο συνολικός αριθμός των πελατών αυτοκινήτων Daihatsu τα οποία διέθεσε η Agripan και το δίκτυο της ξεπέρασε  τις 55000. Την επιτυχημένη πορεία των Daihatsu  στην χώρα μας διέκοψε η απόφαση της αυτοκινητοβιομηχανίας  να διακόψει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της στην Ευρώπη την 31η Ιανουαρίου, 2013.

Η AGRIPAN AE, με την υπευθυνότητα που την διακρίνει, εξασφάλισε την παροχή ανταλλακτικών και service στους πελάτες της  για  6 + 6 χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει τις ολοκληρωμένες της υπηρεσίες από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της, στην οδό Ορφέως 111, στην Αθήνα (ΡΟΥΦ) και μέσω του εξουσιοδοτημένου της δικτύου.

https://www.daihatsu.gr/models

Επεξ/σία από Nickokin
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ενας φιλος εχει ενα Terios του 1999 και θελει να παρει ενα νεοτερο καπου του 2010

Ευχαριστω.

Πάντως εάν κάνει πολλά χιλιόμετρα ετησίως και θέλει υγραέριο, θέλει λεπτομερή χαρτογράφηση το συγκεκριμένο Terios

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πάντως εάν κάνει πολλά χιλιόμετρα ετησίως και θέλει υγραέριο, θέλει λεπτομερή χαρτογράφηση το συγκεκριμένο Terios

Σιγουρα αλλα σε δευετρη φαση αναλογα και την καταναλωση που θα εχει .

Terios ή Vitara ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που ο κατασκευαστής να έχεις σταματήσει την πώληση του στην ΕΥΡΩΠΗ!

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που ο κατασκευαστής να έχεις σταματήσει την πώληση του στην ΕΥΡΩΠΗ!

Το vitara εξακολουθει να βγαινει απο οτι ειδα

https://auto.suzuki.gr/model/vitara?gclid=CjwKCAjwk7rmBRAaEiwAhDGhxPdVUuiRRfSAlqIF3UZsEYm4zkpSdkTRqxmD2qlEPs9Va8GTHnZ5mBoCGQwQAvD_BwE 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.

Με τα ανταλακτικά σε τέριος δεν πιστεύω να έχεις θέμα ακόμα και μετά από 12 χρόνια καθότι γίνονται εισαγωγές από την Ιαπωνία σε ανταλλακτικά όταν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Υγραέριο, αν το αμάξι κάνει και ταξίδια, καλό είναι να μην βάλει. Επίσημη θέση της εταιρείας είναι ότι δεν ενδείκνυται η τοποθέτηση και η  χρήση υγραερίου την οποία γνώμη συμμερίζεται και ο τεχνικός επιθεωρητής της Agripan όταν είχα ρωτήσει. Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου προτείνω ένα συνεργείο- εξουσιοδοτημένο που μου είχαν προτείνει από την αντιπροσωπεία και σε εμένα αν ενδιαφερόμουν για τοποθέτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα αυτα ειναι σκληρα αυτοκινητα με προσανατολισμο εκτος πολης,to terios δεν ηταν SUV αλλα offroad οχημα οπως το jimny.

Ελλειψη ανταλλακτικων δεν αντιμετωπιζουν σημερα,βεβαια οσοι τα εχουν βαζουν μεταχειρισμενα και οχι καινουρια

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, plasTOST είπε

Με τα ανταλακτικά σε τέριος δεν πιστεύω να έχεις θέμα ακόμα και μετά από 12 χρόνια καθότι γίνονται εισαγωγές από την Ιαπωνία σε ανταλλακτικά όταν δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Υγραέριο, αν το αμάξι κάνει και ταξίδια, καλό είναι να μην βάλει. Επίσημη θέση της εταιρείας είναι ότι δεν ενδείκνυται η τοποθέτηση και η  χρήση υγραερίου την οποία γνώμη συμμερίζεται και ο τεχνικός επιθεωρητής της Agripan όταν είχα ρωτήσει. Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου προτείνω ένα συνεργείο- εξουσιοδοτημένο που μου είχαν προτείνει από την αντιπροσωπεία και σε εμένα αν ενδιαφερόμουν για τοποθέτηση.

Σε ευχαριστω.Αν καταληξει τελικα ο συναδελφος θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...