Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Εγώ και με τον 9700κ όταν παίζω απλα παίζω... Δικαίωμα του καθενός είναι πως και τι θα κάνει.απλά σε ρωτάω. Out of the box σε gaming ποιος είναι καλύτερος? Μαρεσει η ερωτηση σου γιατι περιεχει bias. Που να ξερω ρε συ? Ουτε εσυ ξερεις, γιατι δεν υπαρχει πουθενα test που να τους δειχνει out of the box!! Απλα εγω σαν αντικειμενικος λεω δεν ξερω, εσυ λες οτι ο Intel ειναι μπροστα! Αμα εχεις εσυ κανα test στα 2133 ram μετα χαρας να το δω για να παρω και γω θεση. Επισης λεω οτι και μπροστα να ειναι ο Ιntel, θα ειναι 2% (με 2080ti σε 1080p). Αλλα τι σημασια εχει δεν καταλαβαινω. Ποιος θα παρει 2080ti και θα τους τρεχει out of the box... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Μαρεσει η ερωτηση σου γιατι περιεχει bias. Που να ξερω ρε συ? Ουτε εσυ ξερεις, γιατι δεν υπαρχει πουθενα test που να τους δειχνει out of the box!! Απλα εγω σαν αντικειμενικος λεω δεν ξερω, εσυ λες οτι ο Intel ειναι μπροστα! Αμα εχεις εσυ κανα test στα 2133 ram μετα χαρας να το δω για να παρω και γω θεση. Επισης λεω οτι και μπροστα να ειναι ο Ιntel, θα ειναι 2% (με 2080ti σε 1080p). Αλλα τι σημασια εχει δεν καταλαβαινω. Ποιος θα παρει 2080ti και θα τους τρεχει out of the box... Δες το βιντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Δες το βιντεο Στο youtube υπαρχουν 10000 διαφορετικα videos και μπορεις να βρεις videos να δειχνουν αυτο που θες να δεις. Για να κανουμε μια εποικοδομητική συζητηση θα πρεπει να συμφωνησουμε ως προς το ποια ειναι η αυθεντια μας. Εγω θεωρω το hwunboxed το καλυτερο reviewing site. Συμφωνα με αυτο λοιπον, βλεπω 2% διαφορες με 2080ti σε 1080p. Οτι video και να μου βαλεις απο ακυρους στο youtube δεν θα αλλαξει. Αν εσυ δεν θεωρεις το hwunboxed legit τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε, μιας και δεν θα καταληξουμε καπου. Επισης στο video που εβαλες κανεις απο τους 2 δεν ειναι out of the box. Out of the box = 2133 μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Εγώ και με τον 9700κ όταν παίζω απλα παίζω... Δικαίωμα του καθενός είναι πως και τι θα κάνει.απλά σε ρωτάω. Out of the box σε gaming ποιος είναι καλύτερος? P. s εγώ και με 2060 έχω δει πολύ μεγαλύτερες διάφορες στο yt. Της τάξεως των 10 fps και πάνω μάλιστα σε λίγα games Α) εσύ δεν είσαι casual gamer.... το ξανά έγραψα και πιο πάνω, ο 9400 είναι ταμάμ μόνο για 1080 144hz, σε όλα τα υπόλοιπα ο 2600 είναι καλύτερη overall επιλογή. Γιατί ο casual gamer δεν θα ασχοληθεί ούτε να κλείσει ότι τρέχει από πίσω από το game (antivirus κτλ κτλ), και θα έχει 3-4 παραθυράκια ανοιχτά να καυλαντιζει μέχρι να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι... Προσωπικά όταν παίζω στον 8600k ,μια χαρά βαράει 70+ usage στο pubg με τα κλασικά προγράμματα ανοιχτά από πίσω. Δεν έχει θέμα το παιχνίδι αλλά δεν είναι και παιχνίδι που εκμεταλλεύεται πλήρως τους 6 πυρήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Α) εσύ δεν είσαι casual gamer.... το ξανά έγραψα και πιο πάνω, ο 9400 είναι ταμάμ μόνο για 1080 144hz, σε όλα τα υπόλοιπα ο 2600 είναι καλύτερη overall επιλογή. Γιατί ο casual gamer δεν θα ασχοληθεί ούτε να κλείσει ότι τρέχει από πίσω από το game (antivirus κτλ κτλ), και θα έχει 3-4 παραθυράκια ανοιχτά να καυλαντιζει μέχρι να ξεκινήσει πάλι το παιχνίδι... Προσωπικά όταν παίζω στον 8600k ,μια χαρά βαράει 70+ usage στο pubg με τα κλασικά προγράμματα ανοιχτά από πίσω. Δεν έχει θέμα το παιχνίδι αλλά δεν είναι και παιχνίδι που εκμεταλλεύεται πλήρως τους 6 πυρήνες. Το pubg δεν ειναι τιποτα γιατι βαραει ενα core μεχρι θανατου. Βαλε κανα AC origins με αυτα τα 3-4 παραθυρακια απο κατω και καλωσηρθες 90-95% usage. Σε 8700k @ 4.7. Κανε τα μαθηματικα για 8600k και καλως τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Το pubg δεν ειναι τιποτα γιατι βαραει ενα core μεχρι θανατου. Βαλε κανα AC origins με αυτα τα 3-4 παραθυρακια απο κατω και καλωσηρθες 90-95% usage. Σε 8700k @ 4.7. Κανε τα μαθηματικα για 8600k και καλως τους. Το ίδιο λέμε... Προφανώς και τα 6 core έχουν κοντά ποδαρια, ειδικά από τη στιγμή που και η ιντελ έδωσε πυρήνες στο λαό της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Το ίδιο λέμε... Προφανώς και τα 6 core έχουν κοντά ποδαρια, ειδικά από τη στιγμή που και η ιντελ έδωσε πυρήνες στο λαό της Κοιταξε εγω 2600 και 9400 τους θεωρω ισαξιους στο gaming. Προβαδιμα ο 9400 στα games τυπου pubg (cs go / fortnite κλπα), προβαδισμα ο 2600 στα open world (aco / wd2 / bf / div 2 κλπα). Ο 2600 τα καταφερνει περιφημα στα games που ο 9400 ειναι μπροστα, μιας και βγαζει στην ξεφτυλα 150 στο PUBG ας πουμε, ενω ο 9400 απο την αλλη οσο παει θα τα παει και χειροτερα στα παιχνιδια που ο 2600 ειναι μπροστα. Απλα ο 2ος απλα εχει 30% παραπανω επεξεργαστικη ισχυ, καλουτσικο cooler και καλυτερη υποστηριξη στην πλατφορμα. Το θεωρω no brainer. Αλλα οπως ειπα, περι ορεξεως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Θα πάρω μερικά νούμερα από games πριν το ξεστήσω για να δω πόσο κάτω θα είμαι με τον 2600 σε σχέση με τον 2700Χ σε 3440x1440 με την 1080Ti. Στην ανάλυση που παίζεις και με τις μνήμες που έχεις από ελάχιστα ως καθόλου. 😉 Τρέχα ένα SOTTR benchmark να δούμε τι σου δίνουν οι μνήμες (στην Tomahawk). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Στο youtube υπαρχουν 10000 διαφορετικα videos και μπορεις να βρεις videos να δειχνουν αυτο που θες να δεις. Για να κανουμε μια εποικοδομητική συζητηση θα πρεπει να συμφωνησουμε ως προς το ποια ειναι η αυθεντια μας. Εγω θεωρω το hwunboxed το καλυτερο reviewing site. Συμφωνα με αυτο λοιπον, βλεπω 2% διαφορες με 2080ti σε 1080p. Οτι video και να μου βαλεις απο ακυρους στο youtube δεν θα αλλαξει. Αν εσυ δεν θεωρεις το hwunboxed legit τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε, μιας και δεν θα καταληξουμε καπου. Επισης στο video που εβαλες κανεις απο τους 2 δεν ειναι out of the box. Out of the box = 2133 μνημες. Κι εγώ θεωρώ το hw unboxed αξιόπιστο. Αλλά κ τα βιντεακια αυτά δείχνουν overlay τους cpu. Τόσο ψεμματα πια? Δεν ξέρω. Σε ίδιο χρονισμό μνημών πάλι θα υπερεχει ο 9400.εφοσον υπερεχει με υψηλοτερο λογικά και πιο κάτω το ίδιο θα συμβαινει. Ο 9400 είναι ο 9600 με πιο κατω ρολογια αν δεν απατώμαι.και ο 9600 υπερεχει ξεκαθαρα. Δεν πιστεύω να διαφωνούμε σε αυτό. Δεν ειναι κανένα σαπακι κ ο 9400... Εμπιστεύτηκα την amd πάμπολλες φορές. Είχα πάρει τον 9500 λόγω των 4 πυρήνων που έδωσε πρώτη και όλους τους μετέπειτα μέχρι και τον r7 1700.oσο είδατε το future proof άλλο τόσο το είδα κι εγώ. Πάντα τα games χαντακωνονταν. Από τη σειρά 2 έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά και πάλι είναι πισω η amd. Αυτό το λέω επειδή το έχω δει και το λένε παντού πως 15% είναι ξεκάθαρα κάτω σε σενάρια gaming.ακομηνκι αν παιδευτείς κ ανεβάσεις τον 2600 με ψύξεις, γρήγορες ραμ κλπ πάλι υπολείπεται. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΊΓΟ. Ελπίζω με τη σειρά 3 να πάρει κεφάλι. Αυτά και κλείνω εδω. Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Τι εννοείς δεν κυκλοφορούν; Ό,τι έμεινε στοκ δίνουν στα σκρουτζομάγαζα; Ολα κατοπιν παραγγελιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Κεφάλι στο gaming δεν θα πάρει σίγουρα, αυτό που θα γίνει είναι να έρθει πολύ κοντά πλέον σε τίγκα υπερχρονισμένους Intel. Για καλή τους τύχη ξαναλέω, δεν τους βγήκαν τα 10nm στην Intel νωρίτερα, θα είχαμε πανωλεθρία στην Σάντα Κλάρα τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, billeiros είπε Plug n play αποκλειστικά για gaming είναι καλύτερος ο 9400f. Ο 2600Χ γιατί δε θα τον κάνεις OC. Τώρα αν με το plug n play μιλάμε ούτε το XMP να ανοίξεις, προφανώς και ο 9400F είναι καλύτερος γιατί και με 2400 MHz RAM δε θα χάνει την απόδοση που χάνει ένας Ryzen. Γενικότερα στην 'μπάτζετ' κατηγορία υπάρχει και η Ιντελ αλλά μόνο με τον 9400F. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ο 2600Χ γιατί δε θα τον κάνεις OC. Τώρα αν με το plug n play μιλάμε ούτε το XMP να ανοίξεις, προφανώς και ο 9400F είναι καλύτερος γιατί και με 2400 MHz RAM δε θα χάνει την απόδοση που χάνει ένας Ryzen. Γενικότερα στην 'μπάτζετ' κατηγορία υπάρχει και η Ιντελ αλλά μόνο με τον 9400F. Μην παιρνεις ορκο για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Μην παιρνεις ορκο για αυτο. Δεν βρίσκω κάτι πιο κοντινό σα σύγκριση αλλά το θέμα είναι ότι δεν τρέχει και τον Ryzen στα 2666 για να φανεί αν όντως υπάρχει αυτή η διαφορά συγκριτικά με τον i5. Προσωπικά θα προτιμούσα τα 6/12 από τα 6/6 και θα ψαχνόμουν για το πως μπορώ να πάρω το μέγιστο στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μιλάω για ίδιο χρονισμό ραμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα