billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Νταξει ρε συ, αμα ειναι το ιδιο παω πασο. Αν εξαιρεσουμε την 30-40% extra επεξεργαστικη ισχυ του R5 σε σχεση με τον 9400, την αναβαθμισημοτητα στην πλατφορμα μεχρι ενας θεος ξερει ποτε, την δυνατοτητα OC του επεξεργαστη, την δυνατοτητα να παρεις mobo που σηκωνει OC με 70€, την δυνατοτητα να κλοκαρις και μνημες στο εν λογω board, την καλουτσικη ψυκτρα για να μην χρειαστεις aftermarket. Τα ιδια πανω κατω, με ελαφρυ προβαδισμα στην Intel Aλλωστε, τι ειναι 30-40%. Σαν να πηγαινεις απο i5 σε i7. Το ιδιο και το αυτο. Δηλαδη τωρα μα τη παναγια, μεταξυ 9400 και 2600 / 2600x, θα πηγαινες σε 9400? Στειλε σε pm αμα ντρεπεσαι να πεις την αληθεια δημοσια Plug n play αποκλειστικά για gaming είναι καλύτερος ο 9400f. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Είσαι casual χρήστης(νουμπάς) όπως τόσοι και τόσοι που ζητάνε βοήθεια εδώ μέσα και θα πας σε 2600 ή 2600Χ; Τι λες ρε συ; Δες εδώ τι παίρνεις με 150€ και απλές μητρικές/ραμ. Z μητρική (για ραμ)βρίσκεις και με 90€ περίπου. Απόκρυψη περιεχομένων Αν σε ενδιαφέρει το oc όπως εμένα τότε δεν πας σε τίποτα από αυτά τα δύο. Αφού βλέπεις τον 2600Χ με oc και 3400 ραμ να μην πετυχαίνει και τίποτα σπουδαίο έναντι του 9400f. Θα πας κατευθείαν σε 8600Κ και πάνω. υ.γ.: Δεν κοροϊδεύεις κανέναν παίρνοντας 2600. Όλα είναι τιμολογημένα με βάση τις επιδόσεις που παίρνει και ενδιαφέρει συγκεκριμένο target group. Θα σταθω στο AC και θα σου πω οτι βλεπω τι ερχεται για τους i5. Οτι ηρθε και για τους last gen i5. Φουρτουνα. Οτι ram και να τους βαλεις, τα 6 threads καταπως φαινεται δεν τραβανε. Ο casual χρηστης ποιος ειναι, αυτος που δεν ενδιαφερεται για το stuttering το οποιο θα φαει στη μαπα με 9400 και 2666 ram σε αρκετα games (bf / fc5 / sotr), συμφωνα με το review που postares απο το hwunboxed? Εγω συνεχιζω να μην σε καταλαβαινω, μα το θεο. Μου βαζεις bench που με ιδιο πανω κατω συνολικο κοστος (mobo + ram + cpu) ειναι πανι με πανι στα games (εκτος απο το AC και WD2 που τρωει φαπες ο 9400), και σε οτιδηποτε αλλο ο 2600 ειναι ~20 εως 40% πανω. Χωρις να αναφερω ολα τα υπολοιπα προτερηματα, γιατι βαριεμαι. Πως ακριβως λοιπον εχουν την ιδια αξια οι 2 επεξεργαστες, ομολογω, δεν μπορω να το καταλαβω. Το ιδιο το review που postaris για να δειξεις το point σου σου λεει οτι ο 2600 "καταστρεφει και κοπαναει κατω" τον 9400. Quote κανω, δεν τα λεω εγω. Δηλαδη αληθεια τωρα.... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Θα σταθω στο AC και θα σου πω οτι βλεπω τι ερχεται για τους i5. Οτι ηρθε και για τους last gen i5. Φουρτουνα. Οτι ram και να τους βαλεις, τα 6 threads καταπως φαινεται δεν τραβανε. Ο casual χρηστης ποιον ειναι, αυτος που δεν ενδιαφερεται για το Τι κάθεστε και ασχολείστε με αυτές τις γενιές επεξεργαστών .... Δεν το καταλαβαίνετε πως ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .... Τα 7 nm είναι πλέον ΕΔΩ .... Τέλος, GAME OVER που λένε .... Ξεκινήστε να μαζεύετε κανένα φράγκο για αλλαγές, αναβαθμίσεις ή νέα συστήματα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Θα σταθω στο AC και θα σου πω οτι βλεπω τι ερχεται για τους i5. Οτι ηρθε και για τους last gen i5. Φουρτουνα. Οτι ram και να τους βαλεις, τα 6 threads καταπως φαινεται δεν τραβανε. Ο casual χρηστης ποιον ειναι, αυτος που δεν ενδιαφερεται για το Μην κόλας σε ένα game. Μ. Ο. Κερδίζει ο 9400f.τοσο απλά. Βγάζεις, κουμπώνεις ram, xmp και τέλος. 158 cpu 80-90 0μια b360 mobo και άλλα 80 για ραμ 3200 ripjaws.ουτε με oc ασχολείσαι ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Plug n play αποκλειστικά για gaming είναι καλύτερος ο 9400f. Δεν υπαρχει plug n play εκτος αμα σαρεσει το stutter (συμφωνα με τα review). Ακομα και 2666mhz ram να παρεις σε νον Ζ μητρικη το bios θα το δεις για να φτιαξεις τις μνημες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, billeiros είπε Plug n play αποκλειστικά για gaming 144hz 1080p είναι καλύτερος ο 9400f. Fixed 4 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Είσαι casual χρήστης(νουμπάς) όπως τόσοι και τόσοι που ζητάνε βοήθεια εδώ μέσα και θα πας σε 2600 ή 2600Χ; Τι λες ρε συ; Δες εδώ τι παίρνεις με 150€ και απλές μητρικές/ραμ. Z μητρική (για ραμ)βρίσκεις και με 90€ περίπου. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν σε ενδιαφέρει το oc όπως εμένα τότε δεν πας σε τίποτα από αυτά τα δύο. Αφού βλέπεις τον 2600Χ με oc και 3400 ραμ να μην πετυχαίνει και τίποτα σπουδαίο έναντι του 9400f. Θα πας κατευθείαν σε 8600Κ και πάνω. υ.γ.: Δεν κοροϊδεύεις κανέναν παίρνοντας 2600. Όλα είναι τιμολογημένα με βάση τις επιδόσεις που παίρνει και ενδιαφέρει συγκεκριμένο target group. Τελευταία φορά που κοίταξα, ο casual gamer θεωρείται αυτός που βαριά βαριά θα πάρει και μια 580 /1060 με μονιτορ 1080@60hz... Ε λοιπόν αυτός το μόνο που έχει να κάνει είναι να σετάρει τις μνήμες με κάποιο έτοιμο xmp προφίλ. Το οποίο θα πρέπει να γίνει ότι και να αγοράσει..... Ούτε εξωτικές μνήμες χρειάζεται , ούτε troubleshooting, γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Δεν υπαρχει plug n play εκτος αμα σαρεσει το stutter (συμφωνα με τα review). Ακομα και 2666mhz ram να παρεις σε νον Ζ μητρικη το bios θα το δεις για να φτιαξεις τις μνημες. Xmp on. Tο ανέφερα. Όλοι οι άνθρωποι δεν ξέρουν να ασχολούνται όπως εμείς. Αυτός που θα πάρει στο γιο του ένα πισι δεν θα κάτσει με τις ώρες να ψάχνεται. Πρώτον για τι δεν το κατέχει και δεύτερον επειδή δε θελει. Άρα ο 2600 του είναι άχρηστος... Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από billeiros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Μην κόλας σε ένα game. Μ. Ο. Κερδίζει ο 9400f.τοσο απλά. Βγάζεις, κουμπώνεις ram, xmp και τέλος. 158 cpu 80-90 0μια b360 mobo και άλλα 80 για ραμ 3200 ripjaws.ουτε με oc ασχολείσαι ούτε τίποτα. Το review το ειδες? H διαφορα τους ειναι 3fps στα 155...Μια b360 δεν παει τις μνημες στα 3200 btw. Μόλις τώρα, billeiros είπε Xmp on. Tο ανέφερα. Όλοι οι άνθρωποι δεν ξέρουν να ασχολούνται όπως εμείς. Αυτός που θα πάρει στο γιο του ένα πισι δεν θα κάτσει με τις ώρες να ψάχνεται. Πρώτον για τι δεν το κατέχει και δεύτερον επειδή δε θελει. Άρα ο 2600 του είναι άχρηστος... O μεσος ανθρωπος θα παρει στο γιο του 2080ti για να βγαλει 6 παραπανω fps average απο οτι σε stock 2600. Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Το review το ειδες? H διαφορα τους ειναι 3fps στα 155...Μια b360 δεν παει τις μνημες στα 3200 btw. Έχει κ z370 με 20 ευρώ παραπάνω. Εννοείται ότι προτείνω 2600. Αλλά και ο 9400f out of the box ιδια και καλύτερη εμπειρία προσφέρει. Να λέμε την αλήθεια. Οι αριθμοί στα reviews μιλάνε από μόνοι τους. Δεν ασχολούνται όλοι με productivity κλπ 6 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Το review το ειδες? H διαφορα τους ειναι 3fps στα 155...Μια b360 δεν παει τις μνημες στα 3200 btw. O μεσος ανθρωπος θα παρει στο γιο του 2080ti για να βγαλει 6 παραπανω fps average απο οτι σε stock 2600. Οκ. Ποιος μίλησε για 2080ti? Και τα 2 3 fps σε 1080p με μια 1660ti(που είναι περισσότερα κανονικά) διαφορά δεν καθιστουν ένα προϊόν καλύτερο από το άλλο?? Εκτός αν θέλεις να τα τσουβαλιασουμε όλα και να βλέπουμε ότι μας συμφέρει χονδρικά. Από αυτή την οπτική λα καλά είναι μωρέ. Θα κάνεις τη δουλειά σου ότι και να πάρεις. Πάρε έναν 1200. Σουπερ Ξεκάθαρα για gaming έχει δυνατότερους πυρήνες ο 9400f και αποδίδει καλύτερα στη συντριπτική πλειοψηφία παιχνιδιών. Αν θες τα έξτρα thread κα την αναβαθμισιμοτητα πας σε ryzen.αλλα κ με μια καλούτσικη z370 πας αργότερα σε έναν 9700. Αυτή είναι η αληθεια. Είχα amd 12 χρόνια. Και ryzen. Τώρα βλέπω κ τους ιντελ. Είμαι αντικειμενικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Έχει κ z370 με 20 ευρώ παραπάνω. Εννοείται ότι προτείνω 2600. Αλλά και ο 9400f out of the box ιδια και καλύτερη εμπειρία προσφέρει. Να λέμε την αλήθεια. Οι αριθμοί στα reviews μιλάνε από μόνοι τους. Δεν ασχολούνται όλοι με productivity κλπ Mα οι αριθμοι στα reviews μας λενε 3 fps στα 155..και αυτη η διαφορα προερχεται απο παιχνιδια που ο ενας βγαζει 223 και ο αλλος 230 (apex / fortnite / rainbow 6). Στα βαρια games που ζητανε CPU δεν παιρνει ανασες ο 9400ς (bf / sotr / ac) Δεν χρειαζεται να ασχολεισαι με productivity για να χρησιμοποιησεις την 30% παραπανω ισχυ. Για παραδειγμα ο 8700k μου στα 4.7ghz εχει συνεχως 6-10% usage γιατι τρεχω twitch / youtube / ταινια στο 2ο μονιτορ (+cam / icue / hwinfo κλπα). Στον 9400 αυτο το 6-10% μεταφραζεται σε 12-17%. To oποιο θα εχει αντικτυπο στις gaming επιδοσεις. Τα αποστειρωμενα benches δεν λενε τιποτα. Και δεν μιλαμε για τιποτα τρελες χρησεις. Ακομα και 2ο monitor οταν δεν εχω τρεχω απο κατω μουσικη απο το youtube η ακουω καποιον streamer. Απλα καθημερινα πραγματα. Ε ο 2600 εχει αερα να τα κανει αυτα, και θυσιαζεις τι, 3 fps στα 155. Για ποιο λογο να παρεις στα ιδια χρηματα τον αλλον που δεν μπορει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Περαν απο το οτι οι Ripjaws πλεον δεν κυκλοφορουν πλεον, δεν ξερω Τι εννοείς δεν κυκλοφορούν; Ό,τι έμεινε στοκ δίνουν στα σκρουτζομάγαζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Ποιος μίλησε για 2080ti? Και τα 2 3 fps σε 1080p με μια 1660ti(που είναι περισσότερα κανονικά) διαφορά δεν καθιστουν ένα προϊόν καλύτερο από το άλλο?? Εκτός αν θέλεις να τα τσουβαλιασουμε όλα και να βλέπουμε ότι μας συμφέρει χονδρικά. Από αυτή την οπτική λα καλά είναι μωρέ. Θα κάνεις τη δουλειά σου ότι και να πάρεις. Πάρε έναν 1200. Σουπερ Ξεκάθαρα για gaming έχει δυνατότερους πυρήνες ο 9400f και αποδίδει καλύτερα στη συντριπτική πλειοψηφία παιχνιδιών. Αν θες τα έξτρα thread κα την αναβαθμισιμοτητα πας σε ryzen.αλλα κ με μια καλούτσικη z370 πας αργότερα σε έναν 9700. Αυτή είναι η αληθεια. Είχα amd 12 χρόνια. Και ryzen. Τώρα βλέπω κ τους ιντελ. Είμαι αντικειμενικος Το benchmark μιλησε για 2080ti. Τα 3fps στα 155 σε 1080p με 2080ti δεν μεταφραζονται σε 3fps με 1660ti, μεταφραζονται σε 0. Ξαναρωταω εγω, το bench το ειδες η τζαμπα συζηταμε? Ρε παιδι μου ξεκαθαρα ξεξεκαθαρα εγω τα bench που μου ποσταρατε κοιταω. Στο bench αυτο λοιπον δεν βλεπω να αποδιδει καλυτερα στη συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων. 18 παιχνιδια ετρεξαν, ειναι 2% μπροστα σε αποστειρωμενο συστημα, το οποιο 2% προερχεται απο τα games που και οι 2 βγαζουν 200+. Ανουσιο προβαδισμα δηλαδη. Τεσπα το κουρασαμε, οποιος θεωρει καλυτερη επιλογη τον 9400 με γουστα, ας τον προτεινει. Εγω τον θεωρω σκουπιδι και για την δικια μου μετρια χρηση (που να ημουνα και hardcore) απλα δεν κανει. Οποιος θελει υποκαταστατο κονσολας ναι οκ, κομπλε θα ειναι, απλα δεν καταλαβαινω το λογο που θα το κανει καποιος αυτο. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Mα οι αριθμοι στα reviews μας λενε 3 fps στα 155..και αυτη η διαφορα προερχεται απο παιχνιδια που ο ενας βγαζει 223 και ο αλλος 230 (apex / fortnite / rainbow 6). Στα βαρια games που ζητανε CPU δεν παιρνει ανασες ο 9400ς (bf / sotr / ac) Δεν χρειαζεται να ασχολεισαι με productivity για να χρησιμοποιησεις την 30% παραπανω ισχυ. Για παραδειγμα ο 8700k μου στα 4.7ghz εχει συνεχως 6-10% usage γιατι τρεχω twitch / youtube / ταινια στο 2ο μονιτορ (+cam / icue / hwinfo κλπα). Στον 9400 αυτο το 6-10% μεταφραζεται σε 12-17%. To oποιο θα εχει αντικτυπο στις gaming επιδοσεις. Τα αποστειρωμενα benches δεν λενε τιποτα. Και δεν μιλαμε για τιποτα τρελες χρησεις. Ακομα και 2ο monitor οταν δεν εχω τρεχω απο κατω μουσικη απο το youtube η ακουω καποιον streamer. Απλα καθημερινα πραγματα. Ε ο 2600 εχει αερα να τα κανει αυτα, και θυσιαζεις τι, 3 fps στα 155. Για ποιο λογο να παρεις στα ιδια χρηματα τον αλλον που δεν μπορει? Μίλησα καθαρά για gaming κ επιμένεις σε multi threading σενάρια. Και ο 9400f 6πυρηνος είναι. Δεν είναι κανέναν σαπακι. Μια χαρά κάνει αυτά που είπες.οχι όπως ο ryzen αλλά θα ανταποκριθεί. Μίλησα ξεκάθαρα πως είναι plug n play ο 9400f.ειναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που ζητάει και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο 2600.σε Gaming επιμένω είναι καλύτερος πέρα από 2 3 games μόνο. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ryzenlake Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Μίλησα καθαρά για gaming κ επιμένεις σε multi threading σενάρια. Και ο 9400f 6πυρηνος είναι. Δεν είναι κανέναν σαπακι. Μια χαρά κάνει αυτά που είπες.οχι όπως ο ryzen αλλά θα ανταποκριθεί. Μίλησα ξεκάθαρα πως είναι plug n play ο 9400f.ειναι πολύ τίμιος για τα λεφτά που ζητάει και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο 2600.σε Gaming επιμένω είναι καλύτερος πέρα από 2 3 games μόνο. Αυτα Ποια multithreading σεναρια ρε συ, το discord η το twitch ειναι multithreading σεναρια? Εδω οι κονσολες τα κανουν αυτα!! Δηλαδη θα παρεις PC που αποδιδει καλυτερα στα games (2% καλυτερα με 2080ti στα 1080p παρακαλω) αρκει να μην κανεις το λαθος και ανοιξεις τον browser ξερω γω. Νταξει, περι ορεξεως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Ποια multithreading σεναρια ρε συ, το discord η το twitch ειναι multithreading σεναρια? Εδω οι κονσολες τα κανουν αυτα!! Δηλαδη θα παρεις PC που αποδιδει καλυτερα στα games (2% καλυτερα με 2080ti στα 1080p παρακαλω) αρκει να μην κανεις το λαθος και ανοιξεις τον browser ξερω γω. Νταξει, περι ορεξεως. Εγώ και με τον 9700κ όταν παίζω απλα παίζω... Δικαίωμα του καθενός είναι πως και τι θα κάνει.απλά σε ρωτάω. Out of the box σε gaming ποιος είναι καλύτερος? P. s εγώ και με 2060 έχω δει πολύ μεγαλύτερες διάφορες στο yt. Της τάξεως των 10 fps και πάνω μάλιστα σε λίγα games Δες αυτο Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από billeiros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα