Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέποντας την Radeon vii να είναι ένα 25 με 30% πάνω από την Vega 64 με την ίδια κατανάλωση ,περιμένω κάτι αντίστοιχο και από τον ζεν 2 

Τα 7νμ σου δίνουν +30% επιδόσεις στην ίδια κατανάλωση  

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σήμερα λοιπόν σας έχω το κουτί της X570 Taichi από την ASrock. Όπως φαίνεται οι mobo manufacturers δίνουν φουλ παραγωγή πράγμα που σημαίνει πως ίσως να δούμε σύντομα τις πρώτες Χ570 να χτυπάνε τα ράφια 

5kv6249v9bz21.jpg

Πέραν αυτού, επιβεβαιώνεται αυτό που είχα πει για το Micron E-die. Πραγματικά ο αντικαταστάτης του B-die, με μεγαλύτερο tRFC όπως φαίνεται :P
Still impressive αν σκεφτείτε πως τα 3733MHz με αυτά τα timings τα πέτυχε με Ryzen (σε ITX Μητρική με μόνο 2 slots λογικά) με 1.4V VDIMM.

4pmv87u669z21.png

• Like 7

• Moderators
15 minutes ago, kostas_anes said:

Σήμερα λοιπόν σας έχω το κουτί της X570 Taichi από την ASrock. Όπως φαίνεται οι mobo manufacturers δίνουν φουλ παραγωγή πράγμα που σημαίνει πως ίσως να δούμε σύντομα τις πρώτες Χ570 να χτυπάνε τα ράφια 

5kv6249v9bz21.jpg

Πέραν αυτού, επιβεβαιώνεται αυτό που είχα πει για το Micron E-die. Πραγματικά ο αντικαταστάτης του B-die, με μεγαλύτερο tRFC όπως φαίνεται :P
Still impressive αν σκεφτείτε πως τα 3733MHz με αυτά τα timings τα πέτυχε με Ryzen (σε ITX Μητρική με μόνο 2 slots λογικά) με 1.4V VDIMM.

4pmv87u669z21.png

Μόνο μην αρχίσουν πάλι να βάζουν χρυσό και κίτρινο στις μητρικές... Και να φτιάξουν αυτό το ρημάδι το polychrome RGB software.

Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Μόνο μην αρχίσουν πάλι να βάζουν χρυσό και κίτρινο στις μητρικές... Και να φτιάξουν αυτό το ρημάδι το polychrome RGB software.

Χρυσο και κιτρινο για τα 50χρονια ΑΜD αδελφε! Ελα τωρα που ταιριαζει με εναν special edition 2700X με την τζιφρα απο το Λιζακι ;)

• Sad 1

47 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Βλέποντας την Radeon vii να είναι ένα 25 με 30% πάνω από την Vega 64 με την ίδια κατανάλωση ,περιμένω κάτι αντίστοιχο και από τον ζεν 2 

Τα 7νμ σου δίνουν +30% επιδόσεις στην ίδια κατανάλωση

Δυστυχώς δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα.

Άντε το 8-10% να ήρθε από τη μικρή αύξηση συχνότητας του πυρήνα (1600-->1800).

Το 15+%  προήλθε από το διπλάσιο και βάλε memory bandwidth (το οποίο και αξιοποίησε ευχαρίστως η bandwidth starved GCN αρχιτεκτονική). 484GB/s --> 1TB/s

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Inler είπε

Αν και εκτός θέματος λίγο οι https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14d-16gtz θα παίξουν με Asus X370 Pro στα 3200mhz CL14? 

Bdies είναι.... 99.9% θα παίξουν 

• Like 1

11 λεπτά πριν, Inler είπε

Αν και εκτός θέματος λίγο οι https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14d-16gtz θα παίξουν με Asus X370 Pro στα 3200mhz CL14? 

Γιατί δεν πας στις FlareX? Νομίζω είναι λίγο πιο φθηνές και είναι πάλι b-dies και υποτίθεται AMD Compatible. 

• Like 2

23 λεπτά πριν, Inler είπε

Αυτές έχω με rgb. MAX φτάνουν 3600 CL14 με Asus c6h. Για 24/7 είναι 3466 cl14. 

• Like 1

4 ώρες πριν, kostas_anes είπε

5kv6249v9bz21.jpg

4pmv87u669z21.png

Το θέμα είναι να είναι και stable

24 λεπτά πριν, Philip023 είπε

Γιατί η ASRock τι κακό έχει;

Βασικά πολλά αλλά πετάει εκεί καμία 50αρια power phases και ρίχνει στάχτη στα μάτια 😛

35 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Το θέμα είναι να είναι και stable

Βασικά πολλά αλλά πετάει εκεί καμία 50αρια power phases και ρίχνει στάχτη στα μάτια 😛

Αλήθεια; Γιατί εγώ έχω την ASRock B450M Pro4 σχεδόν 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα...... Τι να πω

2 λεπτά πριν, Philip023 είπε

Αλήθεια; Γιατί εγώ έχω την ASRock B450M Pro4 σχεδόν 1 χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα...... Τι να πω

Δεν μιλάω για τα φθηνά μοντέλα, μια χαρά είναι η δική σου για την τιμή της 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Δεν μιλάω για τα φθηνά μοντέλα, μια χαρά είναι η δική σου για την τιμή της 

Άλλωστε η asus έχει την ASRock από το 2002 μάλλον η asrock θέλει πιο πολύ να καλύψει το "κενό" των budget μητρικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Philip023 είπε

Άλλωστε η asus έχει την ASRock από το 2002 μάλλον η asrock θέλει πιο πολύ να καλύψει το "κενό" των budget μητρικών

Καλά η Asus στις budget μητρικές είναι χαλι  μαύρο...

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...