Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι ότι δεν "στίβει". Δίχως smt ανέβηκα από τα 40 στα 70fps για το ίδιο ακριβώς transcoding. Έκδοση handbrake 1.3.1. win 10 pro με ό΄τι update έχει βγει. Τελευταίοι chipset drivers. Με όλα τα power plans το ίδιο.

Επεξ/σία από nicksoti
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, eyw είπε

ποιό channel είναι?

Digital Foundry

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Eπειδή μετά από παρότρυνση του @ilos κάνω ξανά μια επίσκεψη σε όλο το franchise και με πετυχαίνεις στην φάση που έχω τελειώσει το Crysis και το Warhead και είμαι στην μέση του 2, θα σου πω ότι τα παινχίδια είναι τρομερά CPU demanding. Με τον 3700Χ έβλεπα κάτι ωραία 1% low και average στις μεγάλες πίστες, χάρμα οφθαλμών. Με πήγε πίσω στο 2010 κυριολεκτικά :P 

Για το 3, θα σου πω απλώς ότι αυτό και το KCD έχουν το καλύτερο scaling με πυρήνες που έχω δει. Ο λόγος που benchάρω KCD σε κάθε CPU video. 

Μήπως να βαρέσω και εγώ ένα re-release στο βιντεάκι που είχα κάνει πριν έναν χρόνο με ακριβώς αυτό το θέμα :P

Allmighty ascension map. 😁

Δεν είναι τυχαίο που κόπηκε από τις κονσόλες.

2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Αν περιμέναμε 100% accuracy από τους youtubers άστο καλύτερα. Ελάχιστοι κάνουν σωστή δουλειά (το GN, ένας τυπάκος Ιταλός δεν θυμάμαι το κανάλι, και το HW). Από τους υπόλοιπους οι περισσότεροι είναι φρου φρου, πρώτος και καλύτερος ο Jayz. O debrauer ενώ έχει γνώσεις, τα περισσότερα βίντεο του είναι με κάτι ακραίες μητρικές πανάκριβες και ln2 και τέτοια που λίγο κόσμο βοηθάει αυτό..

Υ.Γ. Και το DF είναι γενικά καλό αλλά κάποιες φορές τα ψειρίζουν υπερβολικά πολύ και καταντάει ολίγον βαρετό..

Ο Ιταλός είναι ο μόνος που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το GN. Τον έχω πιο πάνω σε αντικειμενικότητα από όλους. Δε χαϊδεύει αυτάκια ο τύπος και λέει τα πράγματα όπως είναι. Και επειδή σκαμπάζει και είναι extreme oc'er τεστάρει και settings/καταστάσεις που δε τις βρίσκεις αλλού. Όπως πχ το scaling στα 5Ghz στους zen2 και το hard bottleneck από το IF.

Το GN είναι το πληρέστερο, αλλά τρώει bashing και από τα 2 στρατόπεδα ανάλογα τι τεστάρει (που είναι άδικο). Πχ επειδή τεστάρει 1080p medium παλιότερους τίτλους τρώει bashing από τα amd fanboys, και επειδή τεστάρει τα locked sku's της intelάς και με b460 και 2666 μνήμες (όπως θα δουλεύουν λογικά στους περισσότερους) και όχι μόνο σε z490 με bdies όπως όλοι οι άλλοι γιαουρτιούμπερς του την πέφτουν οι στρουμφίτες.

Ο Steve του HWU είναι ok, αλλά κοκκινοφέρνει λίγο.😁 Τουλάχιστον δεν είναι shill και μια χαρά κράζει και την amd όταν κάνει παπάτζες, όπως με τους navi drivers τόσο καιρό.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, eyw είπε

ποιό channel είναι?

Άστο, δεν είναι για σένα αυτό. Εκεί έχουν το θράσος και δοκιμάζουν και με μνήμες στα 3600!!! 🤣😂

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.
4 minutes ago, kkatzos said:

Άστο, δεν είναι για σένα αυτό. Εκεί έχουν το θράσος και δοκιμάζουν και με μνήμες στα 3600!!! 🤣😂

μα δεν με διαβάζεις...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο Tech Jesus τρέχει Crysis στον 3300Χ @ 5GHz live τώρα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θαύμα, το φαν του PSU δεν γυρνάει.

Με liquid Helium θα ήταν καλύτερα. με άκουσε, είναι ακριβό το He. Μετανοείτε.

Επεξ/σία από eyw
Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το power reporting deviation τι παίζει; Εμένα είναι πάνω από 100%, 130-150%, εκεί γύρω..

Δημοσ.
Στις 19/6/2020 στις 11:26 ΜΜ, ilos είπε

Allmighty ascension map. 😁

Δεν είναι τυχαίο που κόπηκε από τις κονσόλες.

Ο Ιταλός είναι ο μόνος που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια το GN. Τον έχω πιο πάνω σε αντικειμενικότητα από όλους. Δε χαϊδεύει αυτάκια ο τύπος και λέει τα πράγματα όπως είναι. Και επειδή σκαμπάζει και είναι extreme oc'er τεστάρει και settings/καταστάσεις που δε τις βρίσκεις αλλού. Όπως πχ το scaling στα 5Ghz στους zen2 και το hard bottleneck από το IF.

Το GN είναι το πληρέστερο, αλλά τρώει bashing και από τα 2 στρατόπεδα ανάλογα τι τεστάρει (που είναι άδικο). Πχ επειδή τεστάρει 1080p medium παλιότερους τίτλους τρώει bashing από τα amd fanboys, και επειδή τεστάρει τα locked sku's της intelάς και με b460 και 2666 μνήμες (όπως θα δουλεύουν λογικά στους περισσότερους) και όχι μόνο σε z490 με bdies όπως όλοι οι άλλοι γιαουρτιούμπερς του την πέφτουν οι στρουμφίτες.

Ο Steve του HWU είναι ok, αλλά κοκκινοφέρνει λίγο.😁 Τουλάχιστον δεν είναι shill και μια χαρά κράζει και την amd όταν κάνει παπάτζες, όπως με τους navi drivers τόσο καιρό.

Σε ποιον ιταλό αναφέρεσαι?

Δημοσ.

στην τιμη που εχει η MSI B450 TOMAHAWK MAX στα 125 ευρω αξιζει ή καποια σαν την MSI B450M Pro-VDH θα εκανε δουλεια με λιγοτερα χρηματα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George b είπε

στην τιμη που εχει η MSI B450 TOMAHAWK MAX στα 125 ευρω αξιζει ή καποια σαν την MSI B450M Pro-VDH θα εκανε δουλεια με λιγοτερα χρηματα?

πάρε με λίγα παραπάνω μια b550 mortar καλύτερα. αντί για την tomahawk max.

Οποιαδήποτε μητρική και να πάρεις είναι μια χαρά για μέχρι 8 core πάντως.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...