Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, Dragonitelvl100 said: Λοιπον η msi εβγαλε νεο agesa και στη prime ειμαι στο 1.003αββ. ασους φουτουγου... Και δεν ήταν καμια μητρικη της πλακας και αγορασαν και την είχε κοσμος... Aorus Extreme και Aorus Master (X570 both), είναι στο 1.0.0.4 Β, πάλι καλά να λέω. 😛 2
Dragonitelvl100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Aorus Extreme και Aorus Master (X570 both), είναι στο 1.0.0.4 Β, πάλι καλά να λέω. 😛 Ε εσενα θα παρει καποια στιγμή. Εμας ενα χρονο χωρις bios . Btw με gigabyte καλιο να αργησει λιγο το update ειχαν κανει αλλα κολπα παλια με τα bios αν δεν με απατα η μνημη μ. 1
nickk0kkav Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δε λέω , πολύ γρήγορη αντίδραση από την MSI αλλά εγώ θα προτιμουσα να το έβγαζε πχ μια βδομάδα μετά αλλά σε stable όχι σε beta. Το beta το ερμηνεύω "δεν το έχω τεσταρει αρκετά , αν δεν έχεις πρόβλημα με τα προηγούμενα μην ασχοληθεις "
godslayerxp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Thresh είπε Aorus Extreme και Aorus Master (X570 both), είναι στο 1.0.0.4 Β, πάλι καλά να λέω. 😛 Αφού πάει κομμάτια η μητρική, τι να το κάνουμε το νέο bios; Μόνο για να βάλω ryzen 4xxx αξίζει να αλλάξω 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, nickk0kkav είπε Δε λέω , πολύ γρήγορη αντίδραση από την MSI αλλά εγώ θα προτιμουσα να το έβγαζε πχ μια βδομάδα μετά αλλά σε stable όχι σε beta. Το beta το ερμηνεύω "δεν το έχω τεσταρει αρκετά , αν δεν έχεις πρόβλημα με τα προηγούμενα μην ασχοληθεις " Μα αυτός είναι ο σκοπός της beta. Να διατεθεί στους users για να τεσταριστει ευρέως. Το bios team στις εταιρείες είναι ελάχιστα άτομα..
elpenor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, dem είπε και τα πολλά vid (0-7) παραπάνω ζητάνε σε load όταν βάζω αρνητικό offset με auto vcore στο bios και όσο περισσότερο offset βάζω τόσο μεγαλώνουν για αυτό μου κάνει εντύπωση... Και εγώ δυσκολεύτηκα να το καταλάβω, τα συμπεράσματα μου με τον 3700X είναι ως τώρα είναι τα εξής: Το precision boost υπολογίζει την τάση που θα ζητήσει ο κάθε πυρήνας (VID) και τα Mhz που θα δουλέψει. Για να υπολογίσει αυτή την τάση λαμβάνει υπόψη του κάποια όρια που υπάρχουν στον αλγόριθμο του. Τρία από αυτά τα όρια μπορούμε να τα κάνουμε overide από το PBO (PPT, TDC, EDC), τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε ( hard limits όπως temperature, clock, core grade κα ). Α. Όταν τρέχεις CB20 χωρίς PBO και offset το voltage περιορίζεται από το PPT (Package Power Tracking ) που είναι η συνολική κατανάλωση του socket. Β. Όταν τρέχεις το CB20 χωρίς PBO με offset τότε αν το precision boost ζητήσει την ίδια τάση που ζητούσε χωρίς το offset (και ρυθμίζει τα ρολόγια να τρέχουν στα ίδια Mhz) δεν θα φτάσει το όριο PPT επειδή η μητρική δίνει λιγότερη τάση από όσο της ζητάει. Σαν αποτέλεσμα ζητάει παραπάνω τάση και ανεβάζει αντίστοιχα την ταχύτητα του κάθε πυρήνα. Λογικά θα περιμέναμε να ζητήσει τόσο παραπάνω όσο είναι το offset μας, όμως όσο αυξάνονται τα Mhz τόσο αυξάνεται και η ένταση του ρεύματος που χρειάζεται το socket οπότε φτάνει το όριο της κατανάλωσης (PPT) πιο νωρίς [ Κατανάλωση (Watt) = ένταση (Ampère) * τάση (Volt) ]. Ταυτόχρονα παρατηρούμε ότι φτάνει και το όριο της έντασης του ρεύματος που επιτρέπεται να ζητήσει από τα VRM (EDC). Σημείωση ότι αυτό δεν θα το παρατηρήσουμε αν βάλουμε πολύ μικρό offset. Συμπέρασμα, όταν τρέχουμε χωρίς PBO ένα multicore ΑVX benchmark (όπως το CB20) το offset δεν μειώνει την κατανάλωση του συστήματος αλλά κάνει έμεσα το precision boost να ανεβάσει τα Mhz μέχρι να φτάσει το ίδιο όριο κατανάλωσης (PPT). Λόγω των αυξημένων Mhz (που αυξάνουν αντίστοιχα τα Ampère) φτάνει το PPT με λίγο μικρότερη τάση από ότι χωρίς offset. Όταν τρέχουμε ένα ST benchmark το σύστημα δεν φτάνει κανένα όριο του precision boost οπότε η μείωση της τάσης του ρεύματος είναι όση έχουμε ορίσει στο offset. ανάλογα με το binning του επεξεργαστή μπορεί να δούμε λίγο ή περισσότερο μειωμένες επιδόσεις γιατί δεν είναι σε θέση να τρέξει το ίδιο αποδοτικά στη μέγιστη ταχύτητα με μικρότερη τάση. Γ. Όταν τρέχεις το CB20 με PBO χωρίς limits τότε αυτό που περιορίζει την τάση είναι τα hard limits του precision boost. Στο δικό μου σύστημα περνάει τους 70 βαθμούς οπότε οι επιδόσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Ίσως και να υπάρχει hard limit στα 80Α CPU current. Δ. Όταν τρέχεις το CB20 με offset και PBO χωρίς limits τότε αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει θέμα θερμοκρασίας γιατί φτάνει πρώτα κάποια άλλα hard limits. Συγκεκριμένα VID 1.4V , 4200Mhz εμφανίζονται πάντα σαν στρογγυλά νούμερα που δεν τα έχει περάσει ποτέ. Λόγω αυτών των limits όταν τρέχω με -0.075V offset το σύστημα ζητάει αρκετά λιγότερη τάση από ότι χωρίς offset και καταναλώνει αρκετά λιγότερο, οι επιδόσεις είναι οριακά αυξημένες όμως εκτιμώ ότι αν είχα ένα αρκετά καλύτερο σύστημα ψύξης θα ήταν οι ίδιες. Οι παρατηρήσεις μου βέβαια μπορεί να μην ισχύουν γενικότερα γιατί δεν έχω τον εξοπλισμό να δω αν θα ανεβάσει τα ρολόγια πάνω από 4200 σε θερμοκρασίες κοντά στο 0 ούτε έχω άλλα chip να δω αν το grade/binning του CPU έχει σχέση με αυτά τα όρια και γενικά δεν έχω αφιερώσει τις ώρες που μπορούν να οδηγήσουν σε ασφαλή αποτελέσματα. Παρακάτω είναι οι σημειώσεις μου που με οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Τις τιμές τις έχω πάρει με το τελευταίο HWInfo κατά τη διάρκεια του CB20 (5 sec αφού ξεκινήσει να κάνει render μέχρι 5 sec πριν τελειώσει). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από elpenor 4 4
EddieObscurant Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 7/7 θα κυκλοφορησουν οι xt επεξεργαστες με reviews σε λιγες μερες λογικα με b550 motherboards 27/7 τα desktop apus renoir 5
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, elpenor είπε Και εγώ δυσκολεύτηκα να το καταλάβω, τα συμπεράσματα μου με τον 3700X είναι ως τώρα είναι τα εξής: Το precision boost υπολογίζει την τάση που θα ζητήσει ο κάθε πυρήνας (VID) και τα Mhz που θα δουλέψει. Για να υπολογίσει αυτή την τάση λαμβάνει υπόψη του κάποια όρια που υπάρχουν στον αλγόριθμο του. Τρία από αυτά τα όρια μπορούμε να τα κάνουμε overide από το PBO (PPT, TDC, EDC), τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε ( hard limits όπως temperature, clock, core grade κα ). Α. Όταν τρέχεις CB20 χωρίς PBO και offset το voltage περιορίζεται από το PPT (Package Power Tracking ) που είναι η συνολική κατανάλωση του socket. Β. Όταν τρέχεις το CB20 χωρίς PBO με offset τότε αν το precision boost ζητήσει την ίδια τάση που ζητούσε χωρίς το offset (και ρυθμίζει τα ρολόγια να τρέχουν στα ίδια Mhz) δεν θα φτάσει το όριο PPT επειδή η μητρική δίνει λιγότερη τάση από όσο της ζητάει. Σαν αποτέλεσμα ζητάει παραπάνω τάση και ανεβάζει αντίστοιχα την ταχύτητα του κάθε πυρήνα. Λογικά θα περιμέναμε να ζητήσει τόσο παραπάνω όσο είναι το offset μας, όμως όσο αυξάνονται τα Mhz τόσο αυξάνεται και η ένταση του ρεύματος που χρειάζεται το socket οπότε φτάνει το όριο της κατανάλωσης (PPT) πιο νωρίς [ Κατανάλωση (Watt) = ένταση (Ampère) * τάση (Volt) ]. Ταυτόχρονα παρατηρούμε ότι φτάνει και το όριο της έντασης του ρεύματος που επιτρέπεται να ζητήσει από τα VRM (EDC). Σημείωση ότι αυτό δεν θα το παρατηρήσουμε αν βάλουμε πολύ μικρό offset. Συμπέρασμα, όταν τρέχουμε χωρίς PBO ένα multicore ΑVX benchmark (όπως το CB20) το offset δεν μειώνει την κατανάλωση του συστήματος αλλά κάνει έμεσα το precision boost να ανεβάσει τα Mhz μέχρι να φτάσει το ίδιο όριο κατανάλωσης (PPT). Λόγω των αυξημένων Mhz (που αυξάνουν αντίστοιχα τα Ampère) φτάνει το PPT με λίγο μικρότερη τάση από ότι χωρίς offset. Όταν τρέχουμε ένα ST benchmark το σύστημα δεν φτάνει κανένα όριο του precision boost οπότε η μείωση της τάσης του ρεύματος είναι όση έχουμε ορίσει στο offset. ανάλογα με το binning του επεξεργαστή μπορεί να δούμε λίγο ή περισσότερο μειωμένες επιδόσεις γιατί δεν είναι σε θέση να τρέξει το ίδιο αποδοτικά στη μέγιστη ταχύτητα με μικρότερη τάση. Γ. Όταν τρέχεις το CB20 με PBO χωρίς limits τότε αυτό που περιορίζει την τάση είναι τα hard limits του precision boost. Στο δικό μου σύστημα περνάει τους 70 βαθμούς οπότε οι επιδόσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Ίσως και να υπάρχει hard limit στα 80Α CPU current. Δ. Όταν τρέχεις το CB20 με offset και PBO χωρίς limits τότε αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει θέμα θερμοκρασίας γιατί φτάνει πρώτα κάποια άλλα hard limits. Συγκεκριμένα VID 1.4V , 4200Mhz εμφανίζονται πάντα σαν στρογγυλά νούμερα που δεν τα έχει περάσει ποτέ. Λόγω αυτών των limits όταν τρέχω με -0.075V offset το σύστημα ζητάει αρκετά λιγότερη τάση από ότι χωρίς offset και καταναλώνει αρκετά λιγότερο, οι επιδόσεις είναι οριακά αυξημένες όμως εκτιμώ ότι αν είχα ένα αρκετά καλύτερο σύστημα ψύξης θα ήταν οι ίδιες. Οι παρατηρήσεις μου βέβαια μπορεί να μην ισχύουν γενικότερα γιατί δεν έχω τον εξοπλισμό να δω αν θα ανεβάσει τα ρολόγια πάνω από 4200 σε θερμοκρασίες κοντά στο 0 ούτε έχω άλλα chip να δω αν το grade/binning του CPU έχει σχέση με αυτά τα όρια και γενικά δεν έχω αφιερώσει τις ώρες που μπορούν να οδηγήσουν σε ασφαλή αποτελέσματα. Παρακάτω είναι οι σημειώσεις μου που με οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Τις τιμές τις έχω πάρει με το τελευταίο HWInfo κατά τη διάρκεια του CB20 (5 sec αφού ξεκινήσει να κάνει render μέχρι 5 sec πριν τελειώσει). Το ηθικό δίδαγμα? Μιλάμε για επιστήμη για ~50-100 Mhz παραπάνω.😁 Εγώ πάντως με -0.05 offset την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει περίπου το σύστημα. CB ΜΤ ίδια scores στα όρια του στατιστικού λάθους και clocks και σε ST να πιάνει νομίζω λιγότερες φορές τα 4.4 αλλά να βγάζει πάλι το ίδιο score λόγω καλύτερου frequency curve ίσως. Το binning είναι το νούμερο 1 και μετά η ψύξη για να εκμεταλλευτεί το pb2.Αν δε τα έχεις αυτά, τζάμπα κόπος. 3
dem Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elpenor είπε Και εγώ δυσκολεύτηκα να το καταλάβω, τα συμπεράσματα μου με τον 3700X είναι ως τώρα είναι τα εξής: Το precision boost υπολογίζει την τάση που θα ζητήσει ο κάθε πυρήνας (VID) και τα Mhz που θα δουλέψει. Για να υπολογίσει αυτή την τάση λαμβάνει υπόψη του κάποια όρια που υπάρχουν στον αλγόριθμο του. Τρία από αυτά τα όρια μπορούμε να τα κάνουμε overide από το PBO (PPT, TDC, EDC), τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε ( hard limits όπως temperature, clock, core grade κα ). Α. Όταν τρέχεις CB20 χωρίς PBO και offset το voltage περιορίζεται από το PPT (Package Power Tracking ) που είναι η συνολική κατανάλωση του socket. Β. Όταν τρέχεις το CB20 χωρίς PBO με offset τότε αν το precision boost ζητήσει την ίδια τάση που ζητούσε χωρίς το offset (και ρυθμίζει τα ρολόγια να τρέχουν στα ίδια Mhz) δεν θα φτάσει το όριο PPT επειδή η μητρική δίνει λιγότερη τάση από όσο της ζητάει. Σαν αποτέλεσμα ζητάει παραπάνω τάση και ανεβάζει αντίστοιχα την ταχύτητα του κάθε πυρήνα. Λογικά θα περιμέναμε να ζητήσει τόσο παραπάνω όσο είναι το offset μας, όμως όσο αυξάνονται τα Mhz τόσο αυξάνεται και η ένταση του ρεύματος που χρειάζεται το socket οπότε φτάνει το όριο της κατανάλωσης (PPT) πιο νωρίς [ Κατανάλωση (Watt) = ένταση (Ampère) * τάση (Volt) ]. Ταυτόχρονα παρατηρούμε ότι φτάνει και το όριο της έντασης του ρεύματος που επιτρέπεται να ζητήσει από τα VRM (EDC). Σημείωση ότι αυτό δεν θα το παρατηρήσουμε αν βάλουμε πολύ μικρό offset. Συμπέρασμα, όταν τρέχουμε χωρίς PBO ένα multicore ΑVX benchmark (όπως το CB20) το offset δεν μειώνει την κατανάλωση του συστήματος αλλά κάνει έμεσα το precision boost να ανεβάσει τα Mhz μέχρι να φτάσει το ίδιο όριο κατανάλωσης (PPT). Λόγω των αυξημένων Mhz (που αυξάνουν αντίστοιχα τα Ampère) φτάνει το PPT με λίγο μικρότερη τάση από ότι χωρίς offset. Όταν τρέχουμε ένα ST benchmark το σύστημα δεν φτάνει κανένα όριο του precision boost οπότε η μείωση της τάσης του ρεύματος είναι όση έχουμε ορίσει στο offset. ανάλογα με το binning του επεξεργαστή μπορεί να δούμε λίγο ή περισσότερο μειωμένες επιδόσεις γιατί δεν είναι σε θέση να τρέξει το ίδιο αποδοτικά στη μέγιστη ταχύτητα με μικρότερη τάση. Γ. Όταν τρέχεις το CB20 με PBO χωρίς limits τότε αυτό που περιορίζει την τάση είναι τα hard limits του precision boost. Στο δικό μου σύστημα περνάει τους 70 βαθμούς οπότε οι επιδόσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία. Ίσως και να υπάρχει hard limit στα 80Α CPU current. Δ. Όταν τρέχεις το CB20 με offset και PBO χωρίς limits τότε αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει θέμα θερμοκρασίας γιατί φτάνει πρώτα κάποια άλλα hard limits. Συγκεκριμένα VID 1.4V , 4200Mhz εμφανίζονται πάντα σαν στρογγυλά νούμερα που δεν τα έχει περάσει ποτέ. Λόγω αυτών των limits όταν τρέχω με -0.075V offset το σύστημα ζητάει αρκετά λιγότερη τάση από ότι χωρίς offset και καταναλώνει αρκετά λιγότερο, οι επιδόσεις είναι οριακά αυξημένες όμως εκτιμώ ότι αν είχα ένα αρκετά καλύτερο σύστημα ψύξης θα ήταν οι ίδιες. Οι παρατηρήσεις μου βέβαια μπορεί να μην ισχύουν γενικότερα γιατί δεν έχω τον εξοπλισμό να δω αν θα ανεβάσει τα ρολόγια πάνω από 4200 σε θερμοκρασίες κοντά στο 0 ούτε έχω άλλα chip να δω αν το grade/binning του CPU έχει σχέση με αυτά τα όρια και γενικά δεν έχω αφιερώσει τις ώρες που μπορούν να οδηγήσουν σε ασφαλή αποτελέσματα. Παρακάτω είναι οι σημειώσεις μου που με οδήγησαν σε αυτά τα συμπεράσματα. Τις τιμές τις έχω πάρει με το τελευταίο HWInfo κατά τη διάρκεια του CB20 (5 sec αφού ξεκινήσει να κάνει render μέχρι 5 sec πριν τελειώσει). και μένει ακόμα ένα case, auto vcore, -0.075 offset, override PPT, TDC, EDC , χωρίς PBO (θα βάλω motherboard limits με/χωρις scalar να δω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση) διότι στο case B, VID>SVI2, και VID case B > VID case A. Με την εξαιρετικά μεθοδική καταγραφή σου => Αν βγάλουμε τα όρια PPT,TDC,EDC με -0.075 offset θα πρέπει να δούμε VID = SVI2 ή VID > SVI2 (που δεν νιώθω ακόμα γιατί) , αλλά με SVI2 κοντά στο 1.3 και όχι στο 1.2 2 ώρες πριν, ilos είπε Το ηθικό δίδαγμα? Μιλάμε για επιστήμη για ~50-100 Mhz παραπάνω.😁 Εγώ πάντως με -0.05 offset την ίδια ακριβώς συμπεριφορά έχει περίπου το σύστημα. CB ΜΤ ίδια scores στα όρια του στατιστικού λάθους και clocks και σε ST να πιάνει νομίζω λιγότερες φορές τα 4.4 αλλά να βγάζει πάλι το ίδιο score λόγω καλύτερου frequency curve ίσως. Το binning είναι το νούμερο 1 και μετά η ψύξη για να εκμεταλλευτεί το pb2.Αν δε τα έχεις αυτά, τζάμπα κόπος. Έχεις δίκιο φυσικά δεν περιμένουμε κάτι παραπάνω από επιδόσεις, να καταλάβω λίγο πως λειτουργεί το σύστημα θέλω και έχω ένα μικρό μικρόβιο... το silent / temps Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από dem
elpenor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @dem Όταν έχεις offset -0.075V η μητρική δίνει 0.075V λιγότερο voltage από ότι της ζητάει ο επεξεργαστης (VID). Στο case B βλέπεις τον επεξεργαστή να ζητάει 1.275V, η μητρική του δίνει 0.075V λιγότερο δηλαδή 1.2V το οποίο λόγο του VDroop (20mv) καταλήγει να είναι 1.181V όπως και το μετράει το SVI2. Λογικά αν βγάλεις τα όρια στο case B θα δεις πάλι το VID = SVI2 + VDroop + offset. Ίσως το VID να ανέβει όσο είναι το offset σε σχέση με χωρίς offset ίσως να συναντήσεις κάποιο άλλο limit που αλλάζει με το scalar και το clock boost. Αν βρω χρόνο θα το τσεκάρω, όντως ενδιαφέρουσα πρόταση. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από elpenor
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, elpenor είπε @dem Όταν έχεις offset -0.075V η μητρική δίνει 0.075V λιγότερο voltage από ότι της ζητάει ο επεξεργαστης (VID). Στο case B βλέπεις τον επεξεργαστή να ζητάει 1.275V, η μητρική του δίνει 0.075V λιγότερο δηλαδή 1.2V το οποίο λόγο του VDroop (20mv) καταλήγει να είναι 1.181V όπως και το μετράει το SVI2. Λογικά αν βγάλεις τα όρια στο case B θα δεις πάλι το VID = SVI2 + VDroop + offset. Ίσως το VID να ανέβει όσο είναι το offset σε σχέση με χωρίς offset ίσως να συναντήσεις κάποιο άλλο limit που αλλάζει με το scalar και το clock boost. Αν βρω χρόνο θα το τσεκάρω, όντως ενδιαφέρουσα πρόταση. Ποιος ο λόγος να κοιτάτε το vid? Σε τι σας χρησιμεύει η ένδειξη του δεν κατάλαβα? 1
elpenor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ποιος ο λόγος να κοιτάτε το vid? Σε τι σας χρησιμεύει η ένδειξη του δεν κατάλαβα? Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Ο στόχος ο δικός μου είναι να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα και η κάθε τιμή του. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από elpenor 1
sakis han Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ποιος ο λόγος να κοιτάτε το vid? Σε τι σας χρησιμεύει η ένδειξη του δεν κατάλαβα? Δουλεια δεν ειχε ο διαολος......😉
dem Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sakis han είπε Δουλεια δεν ειχε ο διαολος......😉 αστόχησες εντελώς, προσωπικά η δουλειά μου τρώει πάνω από 12ώρες / μέρα 6/7 σίγουρα (δυστυχώς δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά είναι άλλη κουβέντα) και δεν έχει να κάνει καν με το desktop αν βγάλεις και τις καθημερινές υποχρεώσεις για το desktop μένουν ελάχιστα λεπτά την βδομαδα. εγώ όπως πιστεύω και ο @elpenor ήθελα να μάθω όπως προ είπα πως δουλεύει το σύστημα χομπίστικα, από "μικρόβιο" και έχει βοηθήσει ο elpenor όπως και ο @akoinonitos που τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του και τις απαντήσεις του με έβαλε πολύ γρήγορα στο "παιχνίδι" από την αρχή παρά τον λίγο χρόνο on topic 19 ώρες πριν, elpenor είπε Αν βρω χρόνο θα το τσεκάρω, όντως ενδιαφέρουσα πρόταση. Το προσπάθησα χθες , ψάχνοντας στο bios δεν κατάφερα χωρίς PBO να αυξήσω τα limits PPT, TDC, EDC, γιατί σε αυτά έχω πρόσβαση από ότι κατάλαβα μόνο με PBO enabled. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από dem 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Αν πάρω zen 2 θα μπορώ να τρέξω τις FlareX που έχω στα 3600 ή πρέπει να πάρω άλλες ram;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα