sotirisxp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Ρε σεις δείτε τι συμβαίνει γύρω σας, δείτε με τι παίζει ο κόσμος. Πάνε και αγοράζουν κάτι τροφοδοτικά του κιλού και τις πιο φθηνές ram μπας και χωρέσει καμία 1660 ξέρω ΄γω, μέσα στο budget και μου λέτε για 2080Ti και 250 fps; Αυτόν τώρα θα τον νοιάξει αν η 1660 ή κάποια χαμηλότερη κιόλας, χάσει 5 fps (και αν) με amd αντί για intel; Μεχρι και οι κονσολες και τα κινητα πανε σε high framerate και εσυ αναλυεις την βιογραφια του ασχετου gamer.Aπο pc του κιλου, καλυτερα κονσολα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Μεχρι και οι κονσολες και τα κινητα πανε σε high framerate και εσυ αναλυεις την βιογραφια του ασχετου gamer.Aπο pc του κιλου, καλυτερα κονσολα Αν βάλεις settings κινητών και κονσολών στο pc θα δεις 300 φπς ξέρω ΄γω Αλλά δεν παίζουν όλοι plebG και fortnite με low να σου βγαίνουν τα μάτια. Αν παίζεις ΑΑΑ τίτλους με γραφικά του 2020 δεν σε νοιάζουν τα fps. Και αυτός που ανέφερα δεν είναι ο άσχετος gamer, αλλά η πλειοψηφία. Ρώτα συγγενείς και φίλους να δεις τι pc έχουν. Δες εδώ στα thread για νέα συστήματα τι budget και parts αγοράζει ο κόσμος..
sotirisxp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν βάλεις settings κινητών και κονσολών στο pc θα δεις 300 φπς ξέρω ΄γω Αλλά δεν παίζουν όλοι plebG και fortnite με low να σου βγαίνουν τα μάτια. Αν παίζεις ΑΑΑ τίτλους με γραφικά του 2020 δεν σε νοιάζουν τα fps. Και αυτός που ανέφερα δεν είναι ο άσχετος gamer, αλλά η πλειοψηφία. Ρώτα συγγενείς και φίλους να δεις τι pc έχουν. Δες εδώ στα thread για νέα συστήματα τι budget και parts αγοράζει ο κόσμος.. ενω με pc του κιλου θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα ε? εσυ πχ πηρες 75 αρι για να παιζεις στα 60 τι να συζηταμε?,,,,,
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sotirisxp είπε ενω με pc του κιλου θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα ε? εσυ πχ πηρες 75 αρι για να παιζεις στα 60 τι να συζηταμε?,,,,, Για να παίζω τουλάχιστον στα 60. Image quality πουσάρω, όχι fps. Τι να τα κάνω τα fps στο Odyssey ή στο RDR2; Στα περισσότερα games είμαι ~70fps average και σε κάποια παλιότερα (π.χ. Witcher 3) στα 75 και gpu bound εννοείται.. Υ.Γ. Με 800 ευρώ φτιάχνεις pc με 1660 Super + 3600 που δεν είναι καθόλου του κιλού. Τις εποχές που μεσουρανούσαν οι 6ης και 7ης γενιάς intel τι έφτιαχνες με 800 ευρώ; Κάτι σαπίλες με cpu 4/4 και κλειδωμένες μητρικές στα 2666 τις ram.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
CometRyzen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 49 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Τρέλα πράγματα πραγματικά ,από την άλλη οι ιντελαδες γκρινιάζουν πως δεν τους ενδιαφέρει το productivity που σίγουρα αντίστοιχη σε ένα 10% των χρηστών ενώ από την άλλη τους είναι πολύ σημαντικό το 1% που παίζουν και βγαζουν λεφτά από το competitive gaming 😀😃 Ρε πάτε καλά 😂 Γιατι ποιος σου ειπε οτι σε productivity ειναι πισω τα intelia? Δες το review του phoronix, 381 tests τρέχει. Θες να μαντεψεις ποιος ειναι πρωτος στα περισσοτερα μεταξυ 10900k και 3900x? Εκτος αν productivity ειναι μονο το rendering και που ακομα και εκει υπέργρηφορος ειναι ο 10900Κ. Το λεω συνέχεια αλλα δεν ακουτε, δεν ειμαστε σε εποχη kabialake με 4 πυρηνα σαραβαλακια. Πλεον η συνολικη ισχυς ενος 8c με ht και πανω ειναι υπεαρκετη. Να στο θεσω και αλλιως. Αν βγει ενα cpu με διπλασιο stp και τα μισα cores απο τον 10900k θα τον αγορασω, αξίζει η αναβαθμιση και ας εχει την ιδια συνολικη ισχύ. Αν βγει ενα cpu με το ιδιο stp αλλα με 20c θα το προσπεράσω. Ουτε το review δεν θα κανω τον κοπο να διαβασω. Ειναι εντελως αδιαφορώς. Και φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για σένα. Τα περισσοτερα tasks τρεχουν και θα τρέχουν για πάντα καλυτερα με stp. Το mtp ειναι κατι σαν το μεγεθος της ram. Δεν κανει απολύτως τιποτα μεχρι το σημειο που δεν ειναι αρκετη. Αν παρεις τα review θα διαπιστώσεις ακριβως αυτό. Απτο anandtech, απτα 31 tests στα 18 βγαινει μπροστα ο 10900k. Productivity ολα, χωρις τα gaming μεσα. Phoronix το ιδιο. 20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αν βάλεις settings κινητών και κονσολών στο pc θα δεις 300 φπς ξέρω ΄γω Αλλά δεν παίζουν όλοι plebG και fortnite με low να σου βγαίνουν τα μάτια. Αν παίζεις ΑΑΑ τίτλους με γραφικά του 2020 δεν σε νοιάζουν τα fps. Και αυτός που ανέφερα δεν είναι ο άσχετος gamer, αλλά η πλειοψηφία. Ρώτα συγγενείς και φίλους να δεις τι pc έχουν. Δες εδώ στα thread για νέα συστήματα τι budget και parts αγοράζει ο κόσμος.. Μαν εγω εδω σας βλεπω ολους να μου λετε οτι δεν σας νοιαζει το framerate αλλά μέχρι και ο τελευταιος ξυπολητος ειναι με bdie kits η σφιγμενα στο θεο cjr και λοιπα. Δηλαδη αυτα ποσα fps σου δινουν σε 1440p ultra και αξιζαν?
ilos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Εκτός από το flame bait και το versus που αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, μου φαίνεται διολισθαίνουμε σιγά σιγά ξανά στο 2017 meta. Τουλάχιστον τότε υπήρχε μετρήσιμη διαφορά στα τότε παιχνίδια και με πιο γήινες κάρτες (1080,vega64) στα 1080p high και όχι μόνο με την 2080ti όπως είναι τώρα η κατάσταση με τους zen2. Να θυμίσω ότι πάλι οι φωστήρες πρότειναν τότε 7600k/7700k σε dead platform και χειρότερη κάρτα στο ίδιο budget με 1600/b350, λόγω καλύτερου future proofness. Ακόμα γελάω. Αλλά ναι αυτός με τον 1600 έχει αλλάξει 3 cpu μέχρι τώρα, ενώ αυτός με τον 7600k θα είναι μια χαρά. Αν έχει αλλάξει 3 cpu και 3 mobo μέχρι τώρα. Τουλάχιστον σαν dedicated competitive farcry machine θα έκανε απόσβεση τόσο καιρό.😁😁😁 Όσο για τον 7700k κονταροχτυπιέται με τον 3300x των 120 ευρώ, και όπως πάντα είναι πίσω σε mtp από τον og 1600 σε productivity. Σε 1-2 χρονάκια θα έχει χαιρετήσει και αυτός και ενώ ο τυπάς με την b350 θα τσιμπήσει μτχ 3700x/3800x sub200, η περήφανη intel master race θα περιμένει έμβασμα για τους rocket lake. Dem fps dough. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Μαν εγω εδω σας βλεπω ολους να μου λετε οτι δεν σας νοιαζει το framerate αλλά μέχρι και ο τελευταιος ξυπολητος ειναι με bdie kits η σφιγμενα στο θεο cjr και λοιπα. Δηλαδη αυτα ποσα fps σου δινουν σε 1440p ultra και αξιζαν? Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Οι περισσότεροι βέβαια το κάνουμε απλά για την φάση του σφιξίματος Y.Γ. O τελευταίος ξυπόλυτος δεν έχει b-dies. Σιγά μη δώσει ο pleb 150άρια για ram..
narta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Το θεμα ειναι να ερθουν οι Ampere/Navi20, να βαρανε 250fps @1440p και να τεσταρουν παλι σε 720p low μπας και... 🤣 1
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, narta είπε Το θεμα ειναι να ερθουν οι Ampere/Navi20, να βαρανε 250fps @1440p και να τεσταρουν παλι σε 720p low μπας και... 🤣 160p ρε σε οθόνη νοκια 3310
nikos5800 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Γιατι ποιος σου ειπε οτι σε productivity ειναι πισω τα intelia? Δες το review του phoronix, 381 tests τρέχει. Θες να μαντεψεις ποιος ειναι πρωτος στα περισσοτερα μεταξυ 10900k και 3900x? Εκτος αν productivity ειναι μονο το rendering και που ακομα και εκει υπέργρηφορος ειναι ο 10900Κ. Το λεω συνέχεια αλλα δεν ακουτε, δεν ειμαστε σε εποχη kabialake με 4 πυρηνα σαραβαλακια. Πλεον η συνολικη ισχυς ενος 8c με ht και πανω ειναι υπεαρκετη. Να στο θεσω και αλλιως. Αν βγει ενα cpu με διπλασιο stp και τα μισα cores απο τον 10900k θα τον αγορασω, αξίζει η αναβαθμιση και ας εχει την ιδια συνολικη ισχύ. Αν βγει ενα cpu με το ιδιο stp αλλα με 20c θα το προσπεράσω. Ουτε το review δεν θα κανω τον κοπο να διαβασω. Ειναι εντελως αδιαφορώς. Και φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για σένα. Τα περισσοτερα tasks τρεχουν και θα τρέχουν για πάντα καλυτερα με stp. Το mtp ειναι κατι σαν το μεγεθος της ram. Δεν κανει απολύτως τιποτα μεχρι το σημειο που δεν ειναι αρκετη. Αν παρεις τα review θα διαπιστώσεις ακριβως αυτό. Απτο anandtech, απτα 31 tests στα 18 βγαινει μπροστα ο 10900k. Productivity ολα, χωρις τα gaming μεσα. Phoronix το ιδιο. Μαν εγω εδω σας βλεπω ολους να μου λετε οτι δεν σας νοιαζει το framerate αλλά μέχρι και ο τελευταιος ξυπολητος ειναι με bdie kits η σφιγμενα στο θεο cjr και λοιπα. Δηλαδη αυτα ποσα fps σου δινουν σε 1440p ultra και αξιζαν? Καλά σε αυτό σύμφωνο ότι δεκα με δωδεκα πυρήνες με smt είναι υπεραρκετές για την mainstream αγορά για μια δεκαετία τουλάχιστον και από εδώ και πέρα πρέπει να βελτιστοποιήσουν το single core ακόμα περισσότερο
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CometRyzen είπε Μαν εγω εδω σας βλεπω ολους να μου λετε οτι δεν σας νοιαζει το framerate αλλά μέχρι και ο τελευταιος ξυπολητος ειναι με bdie kits η σφιγμενα στο θεο cjr και λοιπα. Δηλαδη αυτα ποσα fps σου δινουν σε 1440p ultra και αξιζαν? Ναι αλλά δεν μιλάμε με τα δεδομένα του forum. Εδώ μέσα τι κόσμο περιμένεις να βρεις; Το 90% enthusiasts είμαστε που απλώς πετάμε λεφτά σε άχρηστα πράγματα γιατί είμαστε "PCκάγκουρες". Όπως και στον δρόμο δεν βλέπεις κάθε 10 μέτρα ακριβά αμάξια πειραγμένα (και όχι κάτι κωλοφτιαγμένα Smart, αντίστοιχα με custom loop σε R3 1200), έτσι και στα PC δεν βλέπεις καρα-tuned συστήματα σαν τα δικά μας. Βασικά δεν βλέπεις καν "χειροποίητα" PC. Τα OEM prebuilts κυριαρχούν και αυτά προτιμά κατά κύριο λόγο ο κόσμος. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από kostas_anes 5
ilos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Ναι αλλά δεν μιλάμε με τα δεδομένα του forum. Εδώ μέσα τι κόσμο περιμένεις να βρεις; Το 90% enthusiasts είμαστε που απλώς πετάμε λεφτά σε άχρηστα πράγματα γιατί είμαστε "PCκάκγουρες". Όπως και στον δρόμο δεν βλέπεις κάθε 10 μέτρα ακριβά αμάξια πειραγμένα (και όχι κάτι κωλοφτιαγμένα Smart, αντίστοιχα με custom loop σε R3 1200), έτσι και στα PC δεν βλέπεις καραtuned συστήματα σαν τα δικά μας. Βασικά δεν βλέπεις καν "χειροποίητα" PC. Τα OEM prebuilts κυριαρχούν και αυτά προτιμά κατά κύριο λόγο ο κόσμος. Για να τα βάλουμε τα πράγματα in perspecive. Το 80% των πωλήσεων παγκοσμίως είναι oem prebuilt (insert your locked intel sku + mobo της κακιάς ώρας + psu fire hazard), ένα 10-15% diy είναι στο απόλυτο vfm budget μέχρι 3600 και rtx 2060 δηλαδή, και το υπόλοιπο 5-10% το πολύ είναι οι enthusiasts. Από αυτούς και οι μισοί να πάνε intel κατόρθωμα θα είναι. Γιατί μιλάμε για πλατφόρμα χωρίς καν pciegen4 και μέχρι 10 cores. Οι competitive gamers με 10600k και 2080ti σε 1080p low esports games αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει τι ποσοστό θα είναι επί του συνόλου.😁
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 5700MHz, είναι καλά ? να το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε 5700MHz, είναι καλά ? να το τυλίξω ή θα το φάτε εδώ Θα σου πω όταν μου έρθει το κάνιστρο σε κανά δίμηνο 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα