Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, adtakhs είπε

Για να είναι σε πλήρη κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο που ξεκινά η σχολική σεζόν.

Μα, τα στρουμφάκια προτιμούν την intel🤣....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τον ryzen 3 2200g. Εχτες περναγα αρχεια backup απο τον ενα σκληρο σε εναν εξωτερικο (πηρε καμια ωρα περιπου). Αφου τελειωσα ανοιγω το speccy κ βλεπω θςρμοκρασια επεξεργαστη 45 βαθμους αλλα επεσε σχεδον αμεσως (μεσα σε 3 δευτερολεπτα χοντρικα) στους 29. Ηταν σκαλωμα του speccy να υποθεσω?

Άμα δεν ερχόταν DDR5 στον ορίζοντα θα το σκεφτόμουν να το γυρίσω και στο main build σε AMD, 12/24 κατά προτίμηση γιατι το 16/32 θα είναι και απλησίαστο και overkill

2 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τα ποιο μεγάλα cpu έχουν καλύτερο bining, όπως ο 2600x δεν φτάνει τα Ρολόγια του 2700x και οι tr με την σειρά τους εχουν ακόμα καλύτερο bining το ίδιο πιστεύω θα ισχύει και στους νέους. Θα δείξει πως θα πάει αλλά η πολιτική της amd είναι αυτή μέχρι στιγμής. Από τα leaks φαίνεται κιόλας.

Όποτε τον ξεχνάμε τον 8c/16t???Ειναι το ιδανικό ίσως και υπερβολικό για σημερινή χρήση...αυτό περίμενα από την amd...Ένα cpu να πατάει τον 9900k apples to apples(8c vs 8c)...Δεν ξέρω αρχίζει να ξεθωριάζει το hype...Και μην μου πείτε στα λεφτά του 9900k θα παίρνεις 12-16c...IF latency κτλ...

27 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Όποτε τον ξεχνάμε τον 8c/16t???Ειναι το ιδανικό ίσως και υπερβολικό για σημερινή χρήση...αυτό περίμενα από την amd...Ένα cpu να πατάει τον 9900k apples to apples(8c vs 8c)...Δεν ξέρω αρχίζει να ξεθωριάζει το hype...Και μην μου πείτε στα λεφτά του 9900k θα παίρνεις 12-16c...IF latency κτλ...

συμφωνα μετα early sample τον παταει ιδη 

38 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Γιατί να τον ξεχάσεις;

14 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

συμφωνα μετα early sample τον παταει ιδη 

Σε όλα όμως εε..CB single ,ipc κτλ...

5 λεπτά πριν, NT1G είπε

Γιατί να τον ξεχάσεις;

Λόγω χαμηλών ρολογιών...

1 λεπτό πριν, NT1G είπε

Καλύτερα από τον 16C θα είναι μάλλον.

H λογική αυτό λέει/έλεγε..Το binning που κάνει η amd όπως λένε και τα παιδιά εδώ είναι διαφορετικό...

Μόλις τώρα, ShooterX είπε

H λογική αυτό λέει/έλεγε..Το binning που κάνει η amd όπως λένε και τα παιδιά εδώ είναι διαφορετικό...

Ο 8C είναι πλήρες chiplet, γιατί να είναι σκάρτο;

Ίσως τα καλύτερα να πάνε στον 16C, αλλά δεν πρέπει να ρίξουν κάπως τις συχνότητες για να είναι η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες λογικές;

• Like 2

25 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Nαι, κοίτα, όταν λέμε ότι οι 12πύρηνοι θα είναι καλύτερα τσιπάκια μιλάμε για 0.1 με 0.2GHz διαφορά στην χειρότερη, αν υπάρχει κι ολας. Δεν θα πιάνει ο 12πυρηνος 5 και ο 8πύρηνος θα είναι στα 4.5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε

δεν νμζ οτι θα περασει την ιντελ σε games η amd . απλα θα κλεισει την ψαλιδα.

την εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο την διαφορα στα games οπως εχω ξανα πει η διαφορα τους ειναι ενα 15% υπερ της ιντελ στο gaming 

o σκοπος ειναι να τους περασει τωρα με τους zen 2

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...