DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Για να είναι σε πλήρη κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο που ξεκινά η σχολική σεζόν. Μα, τα στρουμφάκια προτιμούν την intel🤣.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Εχω τον ryzen 3 2200g. Εχτες περναγα αρχεια backup απο τον ενα σκληρο σε εναν εξωτερικο (πηρε καμια ωρα περιπου). Αφου τελειωσα ανοιγω το speccy κ βλεπω θςρμοκρασια επεξεργαστη 45 βαθμους αλλα επεσε σχεδον αμεσως (μεσα σε 3 δευτερολεπτα χοντρικα) στους 29. Ηταν σκαλωμα του speccy να υποθεσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 CPU Mafia ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Άμα δεν ερχόταν DDR5 στον ορίζοντα θα το σκεφτόμουν να το γυρίσω και στο main build σε AMD, 12/24 κατά προτίμηση γιατι το 16/32 θα είναι και απλησίαστο και overkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τα ποιο μεγάλα cpu έχουν καλύτερο bining, όπως ο 2600x δεν φτάνει τα Ρολόγια του 2700x και οι tr με την σειρά τους εχουν ακόμα καλύτερο bining το ίδιο πιστεύω θα ισχύει και στους νέους. Θα δείξει πως θα πάει αλλά η πολιτική της amd είναι αυτή μέχρι στιγμής. Από τα leaks φαίνεται κιόλας. Όποτε τον ξεχνάμε τον 8c/16t???Ειναι το ιδανικό ίσως και υπερβολικό για σημερινή χρήση...αυτό περίμενα από την amd...Ένα cpu να πατάει τον 9900k apples to apples(8c vs 8c)...Δεν ξέρω αρχίζει να ξεθωριάζει το hype...Και μην μου πείτε στα λεφτά του 9900k θα παίρνεις 12-16c...IF latency κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, ShooterX είπε Όποτε τον ξεχνάμε τον 8c/16t???Ειναι το ιδανικό ίσως και υπερβολικό για σημερινή χρήση...αυτό περίμενα από την amd...Ένα cpu να πατάει τον 9900k apples to apples(8c vs 8c)...Δεν ξέρω αρχίζει να ξεθωριάζει το hype...Και μην μου πείτε στα λεφτά του 9900k θα παίρνεις 12-16c...IF latency κτλ... συμφωνα μετα early sample τον παταει ιδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, ShooterX είπε Όποτε τον ξεχνάμε τον 8c/16t???Ειναι το ιδανικό ίσως και υπερβολικό για σημερινή χρήση...αυτό περίμενα από την amd...Ένα cpu να πατάει τον 9900k apples to apples(8c vs 8c)...Δεν ξέρω αρχίζει να ξεθωριάζει το hype...Και μην μου πείτε στα λεφτά του 9900k θα παίρνεις 12-16c...IF latency κτλ... Γιατί να τον ξεχάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, nikos5800 είπε συμφωνα μετα early sample τον παταει ιδη Σε όλα όμως εε..CB single ,ipc κτλ... 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Γιατί να τον ξεχάσεις; Λόγω χαμηλών ρολογιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, ShooterX είπε ... Λόγω χαμηλών ρολογιών... Καλύτερα από τον 16C θα είναι μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 δεν νμζ οτι θα περασει την ιντελ σε games η amd . απλα θα κλεισει την ψαλιδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Καλύτερα από τον 16C θα είναι μάλλον. H λογική αυτό λέει/έλεγε..Το binning που κάνει η amd όπως λένε και τα παιδιά εδώ είναι διαφορετικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ShooterX είπε H λογική αυτό λέει/έλεγε..Το binning που κάνει η amd όπως λένε και τα παιδιά εδώ είναι διαφορετικό... Ο 8C είναι πλήρες chiplet, γιατί να είναι σκάρτο; Ίσως τα καλύτερα να πάνε στον 16C, αλλά δεν πρέπει να ρίξουν κάπως τις συχνότητες για να είναι η κατανάλωση και οι θερμοκρασίες λογικές; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, ShooterX είπε H λογική αυτό λέει/έλεγε..Το binning που κάνει η amd όπως λένε και τα παιδιά εδώ είναι διαφορετικό... Nαι, κοίτα, όταν λέμε ότι οι 12πύρηνοι θα είναι καλύτερα τσιπάκια μιλάμε για 0.1 με 0.2GHz διαφορά στην χειρότερη, αν υπάρχει κι ολας. Δεν θα πιάνει ο 12πυρηνος 5 και ο 8πύρηνος θα είναι στα 4.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε δεν νμζ οτι θα περασει την ιντελ σε games η amd . απλα θα κλεισει την ψαλιδα. την εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο την διαφορα στα games οπως εχω ξανα πει η διαφορα τους ειναι ενα 15% υπερ της ιντελ στο gaming o σκοπος ειναι να τους περασει τωρα με τους zen 2 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα