Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο σε εμένα δεν άρεσε; :P Θέλω να δω MSI και GA. Αν η GA κρατήσει τη γραμμή των Ζ390 σε ποιότητα πιστεύω θα χτυπηθεί στα ίσα με την MSI εφόσον η πρώτη δεν έριξε την ποιότητα αλλά την βελτίωσε 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

58 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Μόνο σε εμένα δεν άρεσε; :P Θέλω να δω MSI και GA. Αν η GA κρατήσει τη γραμμή των Ζ390 σε ποιότητα πιστεύω θα χτυπηθεί στα ίσα με την MSI εφόσον η πρώτη δεν έριξε την ποιότητα αλλά την βελτίωσε 

Θα εβαζα λεφτα στο οτι η Gig παλι φολες θα δωσει :)

• Like 2

Δεν είναι απίθανο, αλλά πιστεύω θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ. Επίσης περιμένω τεράστια βελτίωση από πλευράς ASUS αν και δε το βλέπω προσωπικά μετά και το κάζο στις Ζ390 που δε τις επηρέασε βέβαια στο ελάχιστο νομίζω. 

• Like 1

4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δεν είναι απίθανο, αλλά πιστεύω θα κινηθεί σε υψηλά στάνταρ. Επίσης περιμένω τεράστια βελτίωση από πλευράς ASUS αν και δε το βλέπω προσωπικά μετά και το κάζο στις Ζ390 που δε τις επηρέασε βέβαια στο ελάχιστο νομίζω. 

Για την ASUS το εχω σιγουρακι. Ειναι μεχρι να φαει καμπανα μεγαλη απο MSI. Η gigabyte πιστευω πως απλως βλεπει το AM4 ως "παρακατιανο", γι αυτο δεν βγαζει καλα προιοντα.

Καλη προσθηκη και η Coloful k Biostar. Πειρσσοτερες επιλογες καλυτερες τιμες.

Asus Crosshair VII+I κλασσικα ο βασιλιας για Ryzen κατα την προσωπικη μου αποψη.

Η Gigabyte αν και ημουν τρελος fan για 15 χρονια με απογοητευσε με τα πολλαπλα προβληματα της.

Ψάξε λίγο ποιες μητρικές έχουν τις περισσότερες πωλήσεις  και θα καταλάβεις γιατί η asus Θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο ....... Ο λαός θέλει εμφάνιση, εξατμίσεις και λαμπάκια....  

• Like 3

17 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Για την ASUS το εχω σιγουρακι. Ειναι μεχρι να φαει καμπανα μεγαλη απο MSI. Η gigabyte πιστευω πως απλως βλεπει το AM4 ως "παρακατιανο", γι αυτο δεν βγαζει καλα προιοντα.

Πάντως σε κουβέντα που γινόταν στο reddit σχετικά με τις νέες μητρικές, ένας τύπος από την gigabyte έγραψε ότι και στις Χ570 δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Ψάξε λίγο ποιες μητρικές έχουν τις περισσότερες πωλήσεις  και θα καταλάβεις γιατί η asus Θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο ....... Ο λαός θέλει εμφάνιση, εξατμίσεις και λαμπάκια....  

Δε διαφώνησα, για αυτό είπα εξάλλου θα συνεχίσει στο ίδιο βιολί και ότι δεν την επηρέασε που ήταν μια μετριότητα ποιοτικά και στις Χ470 και στις Β450 και στις Ζ390

1 ώρα πριν, Azerothakis είπε

Καλη προσθηκη και η Coloful k Biostar. Πειρσσοτερες επιλογες καλυτερες τιμες.

Asus Crosshair VII+I κλασσικα ο βασιλιας για Ryzen κατα την προσωπικη μου αποψη.

Η Gigabyte αν και ημουν τρελος fan για 15 χρονια με απογοητευσε με τα πολλαπλα προβληματα της.

Θα έλεγα ότι η Μ7 είναι ο "βασιλιάς" στην Χ470 με επιφύλαξη βέβαια 

• Like 1

Παιδιά μια ερώτηση πήρα σήμερα τον ryzen 5 2600 και με Wraith Spire RGB για ψύκτρα και βλέπω σε idle 37 με 45 βαθμούς θερμοκρασία είναι νορμάλ ή έχει κάποιο θέμα ο επεξεργαστής γιατί πριν είχα τον ryzen 3 2200g και είχα θερμοκρασίες σε idle 29 με 33 η motherboard είναι η msi x470 gaming pro 

44 λεπτά πριν, xelidoni είπε

Παιδιά μια ερώτηση πήρα σήμερα τον ryzen 5 2600 και με Wraith Spire RGB για ψύκτρα και βλέπω σε idle 37 με 45 βαθμούς θερμοκρασία είναι νορμάλ ή έχει κάποιο θέμα ο επεξεργαστής γιατί πριν είχα τον ryzen 3 2200g και είχα θερμοκρασίες σε idle 29 με 33 η motherboard είναι η msi x470 gaming pro 

Mε ποιο πρόγραμμα διαβάζεις τη θερμοκρασία?

Με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι έχεις τις ίδιες θερμοκρασίες ? 

1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Mε ποιο πρόγραμμα διαβάζεις τη θερμοκρασία?

Με ανοιχτό το πλαϊνό καπάκι έχεις τις ίδιες θερμοκρασίες ? 

με το HWMonitor ναι έχω τις ίδιες στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι νορμάλ τι να πω

2 λεπτά πριν, xelidoni είπε

με το HWMonitor ναι έχω τις ίδιες στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι νορμάλ τι να πω

Το κουτί σου έχει σωστή κυκλοφορία αέρα και έχει τουλάχιστον 1 ανεμιστήρα εισαγωγής αέρα και έναν εξόδου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...