Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ε εντάξει, άλλο αυτό. Εγώ είπα όταν κάνεις OC η τάση δεν πέφτει ποτέ σε idle, ενώ η συχνότητα πέφτει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 τι oc να κάνεις δλδ για 100mhz να κερδίσεις τι?πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργησεις παρα θα λυσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι εκεί το θέμα. Και κερδίζω 300MHz στο all-core αν κάνω OC στα 4GHz. Η τάση έπρεπε να πέφτει στο idle, όπως πέφτει και η συχνότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Φανταζομαι εχεις δοκιμασει και clear cmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ναι ναι εννοείται. Δεν πέφτει παιδιά, μην το ψάχνουμε, αφού μου απάντησε η ίδια η MSI στο ticket που άνοιξα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν είναι εκεί το θέμα. Και κερδίζω 300MHz στο all-core αν κάνω OC στα 4GHz. Η τάση έπρεπε να πέφτει στο idle, όπως πέφτει και η συχνότητα.. Σε καμία μητρική δεν πέφτει η τάση τσάμπα παιδευεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Ναι αυτό έχω καταλάβει. Πολύ περίεργο όμως. Στις intel δεν πέφτει; Και δεν λέω να βάλω καρφωτή override τάση, αλλά offset.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ναι αυτό έχω καταλάβει. Πολύ περίεργο όμως. Στις intel δεν πέφτει; Και δεν λέω να βάλω καρφωτή override τάση, αλλά offset.. Δεν ξέρω το γίνεται σε Intel αλλά εφόσον δεν τραβάει ampere η cpu όταν κάθεται κλαιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στο δικό μου μια χαρα πεφτει η core voltage σε idle. Και το Ryzen Master το ιδιο δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στην Asus X470 Pro που έχω με offset Vcore, η τάση πέφτει. Δεν το βλέπεις στο SVI2 TFN αλλά στον sensor των VRM (VDDCR voltage νομίζω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 @duffyduckΤην έχεις πειράξει την τάση ή είναι στο Auto; Μόλις τώρα, parsifal είπε Στην Asus X470 Pro που έχω με offset Vcore, η τάση πέφτει. Δεν το βλέπεις στο SVI2 TFN αλλά στον sensor των VRM (VDDCR voltage νομίζω). Εμένα πουθενά. Ούτε στο HWiNFO (σε κανέναν sensor), ούτε στο Ryzen Master, ούτε στο CPU-Z. Ίσως είναι θέμα των Β450.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στο Auto Απο το BIOS της Tomahawk MAX μονο A-XMP profile εβαλα και SVM mode Εχεις βαλει τους πιο προσφατους chipset drivers απο το site της amd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, duffyduck είπε Στο Auto Απο το BIOS της Tomahawk MAX μονο A-XMP profile εβαλα και SVM mode Εχεις βαλει τους πιο προσφατους chipset drivers απο το site της amd? Ε χαίρω πολύ Τόση ώρα λέω ότι δεν πέφτει σε offset ή override. Δηλαδή αν θέλεις να κάνεις OC τον ξεκλείδωτο Ryzen έχεις δύο επιλογές: Η τάση να είναι μόνιμα καρφωμένη ή κάνεις OC με Auto τάση που η μητρική δίνει 1.8 Volt ξέρω 'γω για 3.5 GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Είναι και μια άλλη ρύθμιση BIOS που παίζει ρόλο. Η ASUS την λέει Global C-state Control: Enabled. Η MSI, δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ε χαίρω πολύ Τόση ώρα λέω ότι δεν πέφτει σε offset ή override. Δηλαδή αν θέλεις να κάνεις OC τον ξεκλείδωτο Ryzen έχεις δύο επιλογές: Η τάση να είναι μόνιμα καρφωμένη ή κάνεις OC με Auto τάση που η μητρική δίνει 1.8 Volt ξέρω 'γω για 3.5 GHz Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι το offset στο cpu voltage αλλά το OC στο clock του. Εγώ σε 3 μητρικές που έχω B450/Χ470/Χ570 δουλεύω με offset αλλά όλα τα άλλα auto και το voltage πέφτει και στις 3. Αν τώρα κάνω manual OC στα 4 μετά το voltage δεν πέφτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα