Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δεν γράφει beta νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Δεν γράφει beta νομίζω.. Update AMD ComboPI1.0.0.4 Patch B (SMU v46.54) Το B στο τέλος αυτό σημαίνει και εγώ το stable περιμένω αλλά το ui θα παραμείνει άσχημο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Το Β δεν παίζει να σημαίνει beta. Σε άλλες εκδόσεις έγραφε beta ξεκάθαρα. Το "καλό" UI δεν χωράει στην rom, αλλά δεν πειράζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το Β δεν παίζει να σημαίνει beta. Σε άλλες εκδόσεις έγραφε beta ξεκάθαρα. Το "καλό" UI δεν χωράει στην rom, αλλά δεν πειράζει.. Μπήκα με το teamviewer να δω αλλά μάλλον άλλαξαν το αρχείο γιατί δεν μου δείχνει τα προηγούμενα Download καιβδεν θυμάμαι αν υπήρχε έκδοση 4/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 δεν αναφερετε σε βετα εκδοση ουτε στην asrock μολις εβαλα την 3.70 αλλα παιζει θεμα με τις μνημες σε xmp δεν βλεπει σωστα τις crusial μνημες μου στα δευτερα -timmings ειδικα το trfc ειναι αλλου νταλου τι να πω γυρισα στην 3.50 ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε δεν αναφερετε σε βετα εκδοση ουτε στην asrock μολις εβαλα την 3.70 αλλα παιζει θεμα με τις μνημες σε xmp δεν βλεπει σωστα τις crusial μνημες μου στα δευτερα -timmings ειδικα το trfc ειναι αλλου νταλου τι να πω γυρισα στην 3.50 ολα οκ Να βγουν οι Χ670-B650 με τους zen 4 να γίνει κανα σωστό upgrade εκτός και αν η ιντελ κάνει καμιά σωστή εμφάνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Το Β δεν παίζει να σημαίνει beta. Σε άλλες εκδόσεις έγραφε beta ξεκάθαρα. Το "καλό" UI δεν χωράει στην rom, αλλά δεν πειράζει.. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=320889.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Λετέ να μας κάνει την χάρη η AMD να δώσει τους Ryzen 4000 για τα laptops ξεχωριστά να φτιάξω ένα mini-itx htpc με τον Ryzen 9 4900H ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Για τα λαπτοπ οι 4ΧΧΧ ειναι Ζεν 2 νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, nick0lis είπε Λετέ να μας κάνει την χάρη η AMD να δώσει τους Ryzen 4000 για τα laptops ξεχωριστά να φτιάξω ένα mini-itx htpc με τον Ryzen 9 4900H ; Πολύ χλωμό να βρεις: 1. Πρόσφατο laptop CPU να πωλείται λιανική 2. MiniITX μητρική με socket FP5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros Delta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τώρα με τις γιορτές αναρωτιώμουν τι δώρο να κάνω στον εαυτό μου, και σκεφτόμουν πως μια αναβάθμιση θα ήταν καλή. Έχω δει τον 2700χ να πουλιέται σε τιμές κάτω των 200ε, και μου χει μπει στο μάτι. Από μητρικές έχω μια μικρή αμφιβολία αλλά μιας και θέλω κάτι mid range νομίζω πως το b450 είναι καλό chipset ? Τα 470 & 570 μου φαίνονται πολύ ακριβά, ενώ τα 3ΧΧ παλιά / μπατήρικα. Υπάρχει κάποιος πίνακας σύγκρισης μεταξύ τους ? Δε με ενδιαφέρει το crossfire, και oc αν κάνω ελάχιστα θα κάνω κάποια στιγμή. υ.γ. το πισι που έχω τώρα έχει fx8320 Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από Stavros Delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε Τώρα με τις γιορτές αναρωτιώμουν τι δώρο να κάνω στον εαυτό μου, και σκεφτόμουν πως μια αναβάθμιση θα ήταν καλή. Έχω δει τον 2700χ να πουλιέται σε τιμές κάτω των 200ε, και μου χει μπει στο μάτι. Από μητρικές έχω μια μικρή αμφιβολία αλλά μιας και θέλω κάτι mid range νομίζω πως το b450 είναι καλό chipset ? Τα 470 & 570 μου φαίνονται πολύ ακριβά, ενώ τα 3ΧΧ παλιά / μπατήρικα. Υπάρχει κάποιος πίνακας σύγκρισης μεταξύ τους ? Δε με ενδιαφέρει το crossfire, και oc αν κάνω ελάχιστα θα κάνω κάποια στιγμή. υ.γ. το πισι που έχω τώρα έχει fx8320 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-cw7A2MDHPvA-oB3OKXivdUo9BbTcsss1Rzy3J4hRyA/edit#gid=2112472504 https://www.reddit.com/r/Amd/comments/c7qj5e/am4_vcore_vrm_ratings_to_help_you_decide_on_a/ To B450 είναι πολύ καλό chipset. To X470 προσφέρει SLI και οι μητρικές του συνήθως είναι πιο φροντισμένες και ακριβές. Το Χ570 έχει PCI Gen4 (δεν είναι πολύ χρήσιμο) και πιο καινούργιες μητρικές. Αν δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις NVME gen4 ή να έχεις το καινούργιο chip της realtek για ήχο ή wifi/bluetooth το B450 είναι το best value for money. Από επιδόσεις είναι όλα ίδια. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από elpenor 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Stavros Delta είπε Τώρα με τις γιορτές αναρωτιώμουν τι δώρο να κάνω στον εαυτό μου, και σκεφτόμουν πως μια αναβάθμιση θα ήταν καλή. Έχω δει τον 2700χ να πουλιέται σε τιμές κάτω των 200ε, και μου χει μπει στο μάτι. Από μητρικές έχω μια μικρή αμφιβολία αλλά μιας και θέλω κάτι mid range νομίζω πως το b450 είναι καλό chipset ? Τα 470 & 570 μου φαίνονται πολύ ακριβά, ενώ τα 3ΧΧ παλιά / μπατήρικα. Υπάρχει κάποιος πίνακας σύγκρισης μεταξύ τους ? Δε με ενδιαφέρει το crossfire, και oc αν κάνω ελάχιστα θα κάνω κάποια στιγμή. υ.γ. το πισι που έχω τώρα έχει fx8320 B450 Tomahawk max 114 άμεση παράδοση. Β450 gaming plus max 95 άμεση παράδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάπου υπάρχει ένα tool για να κάνεις flash το bios από usb. Έψαξα στο google χωρίς επιτυχία. Μήπως έχει κάποιος το link; Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Για τη tomahawk? Μεσω του bios το κανει και απο usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα