Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, akoinonitos said:

Up to 4000mhz ,ωραιότατο.

m.2 pci-e x4 gen4 και επιπλέον η biostar έχει τραγικότατο mem oc, δες μόνο πόσο γράφει στην top flagship x470 της (3200). :D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, kostas_anes said:

Koπιπαστα απο σχετικο ποστ που εκανα στο fb page των TechLads για να μην τα ξαναγραφω....

Πολύ γρήγορος στο reply για join group.. Σε ευχαριστώ!! :) 

40 minutes ago, akoinonitos said:

Κάτι μου λέει ότι θα είσαι από τους πρώτους με 4000 MHz  στις μνήμες σου (G.Skill TridentZ F4 4000C18D 16GTZKW) με τα νέα καλούδια που θα βγουν.. Με το καλό!!  

Άντε Lisa ανυπομονούμε!! :D

Επεξ/σία από renaxan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω κάποιοι έχετε πάθει φρενίτιδα με τα υποτιθέμενα DDR4 oveclocks των νέων Ryzen. Τι να κάνει κάποιος τα 4,5 και τα 5Ghz αν έχει timings 23-26-26-69.

Μικρό ως ανύπαρκτο το όφελος πάνω από κάποια συχνότητα. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, κυρίως σε Intel που σηκώνουν υψηλές συχνότητες ότι ένα καλό B-Die κιτ στα 3500-3600 με χαμηλά timings είναι στην πράξη πιο γρήγορο από ένα στα 4200+ με ανεβασμένα timings. Δε μιλάμε για το AIDA και τις synthetic μετρήσεις του.

Εκτός αν κάποιος είναι τρελαμένος και τα σκάσει για κανένα 4000C17 ή 4600C18. Αλλά ποιος πάει να δώσει 300€+ για μόλις 16GB RAM. Τα 32GB kits είναι το μέλλον και πιστεύω εκεί θα δώσει βάση η AMD. Και τα SR 4x8 και τα DR 2x16. Εκεί που πάσχουν οι Zen/Zen+.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Βλέπω κάποιοι έχετε πάθει φρενίτιδα με τα υποτιθέμενα DDR4 oveclocks των νέων Ryzen. Τι να κάνει κάποιος τα 4,5 και τα 5Ghz αν έχει timings 23-26-26-69.

Μικρό ως ανύπαρκτο το όφελος πάνω από κάποια συχνότητα. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές, κυρίως σε Intel που σηκώνουν υψηλές συχνότητες ότι ένα καλό B-Die κιτ στα 3500-3600 με χαμηλά timings είναι στην πράξη πιο γρήγορο από ένα στα 4200+ με ανεβασμένα timings. Δε μιλάμε για το AIDA και τις synthetic μετρήσεις του.

Εκτός αν κάποιος είναι τρελαμένος και τα σκάσει για κανένα 4000C17 ή 4600C18. Αλλά ποιος πάει να δώσει 300€+ για μόλις 16GB RAM. Τα 32GB kits είναι το μέλλον και πιστεύω εκεί θα δώσει βάση η AMD. Και τα SR 4x8 και τα DR 2x16. Εκεί που πάσχουν οι Zen/Zen+.

Θα συμφωνήσω εν μέρη, εγώ χαίρομαι γτ έχω το κιτ και θα μου άρεσε να το εκμεταλλευτώ πλήρως σε 4000cl17 ας πούμε, επίσης υπάρχουν κάτι διαμαντάκια 3200cl14 που με 1.45v βαράνε και 4000cl16/17. Κατά τα άλλα καλά τα λες. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
2 ώρες πριν, renaxan είπε

Πολύ γρήγορος στο reply για join group.. Σε ευχαριστώ!! :) 

Τον @Νικηφόρος Μπαντούνας να ευχαριστεις :P . Εγω τωρα επιασα PC για σημερα. 

8 ώρες πριν, akoinonitos είπε

το cache latency οπως και το memory latency εξαρταται απο την συχνοτητα του cpu οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις με διαφορετικα ρολογια

Να και κατι που δεν ηξερα. Παλι καλα που ειπα "η τα clockspeeds" δηλαδη :P 

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Το πολυ εως 4% αυξηση να εχουμε απο τις 3200Mhz-3400Mhz.

Το θεμα ειναι το ποτε θα δουμε Quad Channel η DDR5 ρε γαμωτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Θα συμφωνήσω εν μέρη, εγώ χαίρομαι γτ έχω το κιτ και θα μου άρεσε να το εκμεταλλευτώ πλήρως σε 4000cl17 ας πούμε, επίσης υπάρχουν κάτι διαμαντάκια 3200cl14 που με 1.45v βαράνε και 4000cl16/17. Κατά τα άλλα καλά τα λες. 

Μην μου θυμίζεις το παλιό μου κίτ....4000/c16.....1.42v.......:mad:

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Philip023 είπε

Ολοι οι ryzen 3ης γενιας θα ειναι 7nm?

Οι πυρηνες τους τουλαχιστον ναι. Το I/O chip στα 14nm.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...