Πέτρος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Είσαι χαλαρός, λειτουργούν τα πάντα (γενικά), έχεις να μπεις στο BIOS 15+ ημέρες... Τσααακκκ...βγάζει η Asrock beta εκδόσεις με AGESA 1004 για όλα τα Χχ70 της. Διαβάζεις σχόλια...κυμαίνονται μεταξύ "δεν λειτουργεί τίποτα, έχει γμθει ό Δίας" και "είναι το δώρο του Πανάγαθου σε εμάς τους καημένους πελάτες της κατηραμένης εταιρίας". Αυτό που φαίνεται πάντως, είναι πως ρίχνει λίγο το lat, γενικότερα. What do u do...που θα έλεγε κι ο Keanu?
VIRUSD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/14722753/Gigabyte-X470-Aorus-Ultra-Gaming.html αξίζει καλύτερα από την tomahawk max Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από VIRUSD
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/14722753/Gigabyte-X470-Aorus-Ultra-Gaming.html αξίζει καλύτερα από την tomahawk max Μακρυά... 2
elpenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Κάνω έρευνα αρκετές βδομάδες για μητρική και τώρα είμαι έτοιμος να αγοράσω μία Aorus Master (ενώ στην αρχή της έρευνας δεν ήθελα να ακούσω για GB). Αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με Ace/CH8 που την κάνει κακή επιλογή θα εκτιμούσα πολύ αν με ενημερώνατε.
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, elpenor είπε Κάνω έρευνα αρκετές βδομάδες για μητρική και τώρα είμαι έτοιμος να αγοράσω μία Aorus Master (ενώ στην αρχή της έρευνας δεν ήθελα να ακούσω για GB). Αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε σχέση με Ace/CH8 που την κάνει κακή επιλογή θα εκτιμούσα πολύ αν με ενημερώνατε. Imo καμία από αυτές δεν αξίζει τα λεφτά τους σε σχέση με αυτές που παίζουν στα 200, εκτός αν κοιτάς για συγκεκριμένα πράγματα (gigabit ethernet, AX wifi κλπ). Οι elite,tuf και η prime x570-p είναι αυτή τη στιγμή τα πιο vfm vrm wise. To κακό είναι ότι οι asus δεν έχουν bios flashback. Επίσης και asus και giga έχουν το pch fan σε άθλια θέση. Ετοιμάσου για 60 βαθμούς idle αν βάλεις 2σλοτή κάρτα. H asus κιόλας δεν έχει και ρύθμιση για τα pch fan rpm μέχρι και το last bios που έχω περάσει. Πάντως και εγώ θα διάλεγα ace,unify αντί για aorus master, ch8 μόνο και μόνο για το pch fan placement.😁 1
elpenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μία RTX2060 έχω, οπότε θα έχω το πρόβλημα που αναφέρεις με το chipset fan, θα πάρω Ace ή Unify τώρα που το έμαθα, ευχαριστώ!
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Imo καμία από αυτές δεν αξίζει τα λεφτά τους σε σχέση με αυτές που παίζουν στα 200, εκτός αν κοιτάς για συγκεκριμένα πράγματα (gigabit ethernet, AX wifi κλπ). Οι elite,tuf και η prime x570-p είναι αυτή τη στιγμή τα πιο vfm vrm wise. To κακό είναι ότι οι asus δεν έχουν bios flashback. Επίσης και asus και giga έχουν το pch fan σε άθλια θέση. Ετοιμάσου για 60 βαθμούς idle αν βάλεις 2σλοτή κάρτα. H asus κιόλας δεν έχει και ρύθμιση για τα pch fan rpm μέχρι και το last bios που έχω περάσει. Πάντως και εγώ θα διάλεγα ace,unify αντί για aorus master, ch8 μόνο και μόνο για το pch fan placement.😁 Εγώ θα το ξαναπώ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, μην περιμένει κανένας να δει κάτω από 50-55 βαθμούς με τις τωρινες θερμοκρασίες περιβαλοντως στο chipset. Το φαν στις πιο πολλές μητρικές αρχίζει και δουλεύει πάνω από τους 50+ βαθμούς. Στην msi ξεκινάει στους 60. Εμένα στην δική μου αυτόν τον καιρό το chipset είναι γύρω στους 55-58 ανάλογα και το ζορισμα με τον φαν σταματημένο. Μην περιμένει δλδ κάποιος να πάρει την ace και να έχει θερμοκρασίες κάτω από 50 στο chipset,εκτός βέβαια αν βάλει το φαν να δουλεύει από πιο χαμηλά. Και κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον είναι ότι το φαν στην ace σπρώχνει την ζέστη προς τις ram Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos 3
alldaynews Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Στο Chipset και στα Vrm στην Crosshair X470 εχω σύμφωνα με το Hwinfo64 41 βαθμούς!
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, alldaynews είπε Στο Chipset και στα Vrm στην Crosshair X470 εχω σύμφωνα με το Hwinfo64 41 βαθμούς! Καλά ο vrm sensor στις asus δείχνει λίγο ότι να ναι. Στο chipset των x470 πάνω κάτω εκεί παίζουν ολες 1
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Και κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον είναι ότι το φαν στην ace σπρώχνει την ζέστη προς τις ram
Sheogorath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Καλά ο vrm sensor στις asus δείχνει λίγο ότι να ναι. Στο chipset των x470 πάνω κάτω εκεί παίζουν ολες Και στις ROG; Ξέρουμε τι offset χρειάζεται; 55 λεπτά πριν, ilos είπε The airflow path, mate!
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και στις ROG; Ξέρουμε τι offset χρειάζεται; The airflow path, mate! Τι εννοείς τι offset, για τα vrm temps? Αν ναι δεν έχω ιδέα. 1 ώρα πριν, ilos είπε Οι παραγωγοί είναι προς τα πάνω και ο ανεμιστήρας από κάτω οπότε ο ζεστός αέρας φεύγει προς τα πάνω ,τουλάχιστον βάζοντας το χέρι μου αυτό καταλαβαινω Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos 1 1
elpenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Και στις ROG; Ξέρουμε τι offset χρειάζεται; Νομίζω ότι μία ιδέα για το offset μπορείς να πάρεις από εδώ: 1
akoinonitos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι εννοείς τι offset, για τα vrm temps? Αν ναι δεν έχω ιδέα. Οι παραγωγοί είναι προς τα πάνω και ο ανεμιστήρας από κάτω οπότε ο ζεστός αέρας φεύγει προς τα πάνω ,τουλάχιστον βάζοντας το χέρι μου αυτό καταλαβαινω Ποια παραγωγοί μωρέ γ...μω την αυτόματη διόρθωση.... αεραγωγοι 38 λεπτά πριν, elpenor είπε Νομίζω ότι μία ιδέα για το offset μπορείς να πάρεις από εδώ: Κλασική asus δεν αλλάζει... Πάντως στις x570 δεν πρέπει να σας απασχολούν τα vrm ειδικά σε αυτές που είναι από 200 ευρω και πάνω. Μια χαρά την βγάζουν και με 3900x Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα