Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν μπορω να καταλαβω που κολλας. Το παραπανω δειχνει τις ολικες πωλησεις που κανουν οι δυο εταιριες. Φυσικα αυτο στο mindfactory αλλου μπορει να πουλαει παραπανω η ιντελ. 

Δεν ξεχωριζει μεταξυ hedt και mainstream . Λογικο δεν ειναι να φεγουν πιο πολλα mainstream τσιπακια απο οτι hedt ? αυτο ισχυει και στις δυο εταιριες. 

Δε κατάλαβα τι είπες στο πρώτο post. Προσπαθείς να μας εξηγήσεις γιατί η Intel έριξε τις τιμές στην HEDT και βάζεις ένα γράφημα που δε δίνει καμία ουσιαστική πληροφορία για την HEDT.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sir ImPeCaBlE είπε

Δε κατάλαβα τι είπες στο πρώτο post. Προσπαθείς να μας εξηγήσεις γιατί η Intel έριξε τις τιμές στην HEDT και βάζεις ένα γράφημα που δε δίνει καμία ουσιαστική πληροφορία για την HEDT.

Aν το δεις ως συνολικη εικονα, βγαζει νοημα ;)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Aν το δεις ως συνολικη εικονα, βγαζει νοημα ;)

Αν το δούμε ως συνολική εικόνα, η μείωση τιμών πρέπει να γίνει στη mainstream. Πέρυσι.

Επεξ/σία από sir ImPeCaBlE
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Αν το δούμε ως συνολική εικόνα, η μείωση τιμών πρέπει να γίνει στη mainstream. Πέρυσι.

Ε τωρα κανεις λες και δεν εχεις δει τα αποτυχημενα damage control της Intel xD

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε

Αφού δεν έγινε με τους zen 2, που η διαφορά στο STP είναι πραγματικά ψείρες δε θα γίνει ποτέ.

Ο κόσμος θα συνεχίσει να παίρνει έτοιμα oem intel σαπάκια και οι κατασκευαστές θα συνεχίσουν να παίρνουν και αυτοί τις προμήθειές τους.

Στο DIY market θα υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό χρηστών που θα κοιτάξει τη τσέπη του και κυρίως το MTP, οι υπόλοιποι όμως θα πληρώσουν τα +100-200 ευρω του bining  toy 9900ks για να έχουν απλά την ευχαρίστηση ότι έχουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή. Το γελοίο είναι ότι αυτοί που παραπονιούνται συνήθως για τις τιμές το λένε για να δημιουργήσουν ρεύμα μήπως αγοράσουν intel φτηνότερα, γιατί κατά τα άλλα η amd κάνει dominate στο χαμηλό price range με 1600,2600,3600 αν και ο 9400f στα 150 είναι αρκετά τίμιος πλέον. Αν δηλαδή τους ένοιαζε να φτιάξουν φτηνό pc θα είχαν πάρει ήδη ryzen.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Ε τωρα κανεις λες και δεν εχεις δει τα αποτυχημενα damage control της Intel xD

Δε το έπιασα. Σε τι αναφέρεσαι?

15 λεπτά πριν, ilos είπε

Αφού δεν έγινε με τους zen 2, που η διαφορά στο STP είναι πραγματικά ψείρες δε θα γίνει ποτέ.

Ο κόσμος θα συνεχίσει να παίρνει έτοιμα oem intel σαπάκια και οι κατασκευαστές θα συνεχίσουν να παίρνουν και αυτοί τις προμήθειές τους.

Στο DIY market θα υπάρχει πάντα ένα μικρό ποσοστό χρηστών που θα κοιτάξει τη τσέπη του και κυρίως το MTP, οι υπόλοιποι όμως θα πληρώσουν τα +100-200 ευρω του bining  toy 9900ks για να έχουν απλά την ευχαρίστηση ότι έχουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή. Το γελοίο είναι ότι αυτοί που παραπονιούνται συνήθως για τις τιμές το λένε για να δημιουργήσουν ρεύμα μήπως αγοράσουν intel φτηνότερα, γιατί κατά τα άλλα η amd κάνει dominate στο χαμηλό price range με 1600,2600,3600 αν και ο 9400f στα 150 είναι αρκετά τίμιος πλέον. Αν δηλαδή τους ένοιαζε να φτιάξουν φτηνό pc θα είχαν πάρει ήδη ryzen.

Έγινε ήδη μια φορά με την 8η γενιά. Λογικά θα ξαναγίνει αν οι προτάσεις της AMD είναι ξανά τόσο ελκυστικές. Αυτό δεν εξαρτάται ούτε από τους καταναλωτές ούτε από τους OEM.

Δημοσ.

Καλημερα πιπολ.Ενω ειχα αποφασισει να παρω τηνasus tuf X570 μετα απο τοσες μερες καθυστερηση την ακυρωσα και πηρα την asus crosshair  VII hero.Εβαλα τα παντα επεξεργαστες,μνημες,νερα και οταν παω να κανω boot μου βγαζει

Q-code 8 το οποίο ειναι System Agent initilization after microcode loading

Εκανα clear cmos,περασαννεο bios αλλαξα θεση στις μνημες τζιφος.Το υπολοιπο setup ειναι Ryzen 3600X μνημες Ballistic με κωδικο bl82k8g4d32ae8bk.

Εχει συμβει σε καποιον κατι αναλογο αν εχει ακουσει κατι γι'αυτό.Στο net δεν βρηκα και πολλα.

Δημοσ.

Πηγαίνετε στο mindfactory και δείτε τα νούμερα, ο 3600 λένε έχει πουλήσει 11500 κομμάτια από τότε που βγήκε και ο 3700X, 10500.

Στο HEDT socket 2066 ο πιο πουλημένος της intel είναι ο 7820x με ... 1500 κομμάτια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Καλημερα πιπολ.Ενω ειχα αποφασισει να παρω τηνasus tuf X570 μετα απο τοσες μερες καθυστερηση την ακυρωσα και πηρα την asus crosshair  VII hero.Εβαλα τα παντα επεξεργαστες,μνημες,νερα και οταν παω να κανω boot μου βγαζει

Q-code 8 το οποίο ειναι System Agent initilization after microcode loading

Εκανα clear cmos,περασαννεο bios αλλαξα θεση στις μνημες τζιφος.Το υπολοιπο setup ειναι Ryzen 3600X μνημες Ballistic με κωδικο bl82k8g4d32ae8bk.

Εχει συμβει σε καποιον κατι αναλογο αν εχει ακουσει κατι γι'αυτό.Στο net δεν βρηκα και πολλα.

Καλημέρα, είναι Ryzen 3000 ready η μητρική, έχει το τελευταιο bios;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NT1G είπε

Πηγαίνετε στο mindfactory και δείτε τα νούμερα, ο 3600 λένε έχει πουλήσει 11500 κομμάτια από τότε που βγήκε και ο 3700X, 10500.

Στο HEDT socket 2066 ο πιο πουλημένος της intel είναι ο 7820x με ... 1500 κομμάτια.

One of us και εγώ πλέον.

WIN-20191003-11-56-39-Pro.jpg

Σε αναμονή παραλαβής h500-p mesh και τροφοδοτικού.

akoinonhtos, kostas_anes μη χαθούμε bdies need your lights.😋

• Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

One of us και εγώ πλέον.

Με γειες!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilos είπε

One of us και εγώ πλέον.

Με γεια! Βάλτα πάνω γρήγορα! Θέλω να δω την prime μαζί με flarex. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikpoth είπε

Με γεια! Βάλτα πάνω γρήγορα! Θέλω να δω την prime μαζί με flarex. 

Χεχε δε ξηλώνω τροφοδοτικό από άλλο μηχάνημα βαριέμαι τώρα έχω και άλλες δουλειές.😁

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ilos είπε

Αγρατζούνιστα και καλοδούλευτα
Τι ψύξη θα έχεις για τον cpu;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Αγρατζούνιστα και καλοδούλευτα
Τι ψύξη θα έχεις για τον cpu;

Θέλω να αφήσω την stock για αρχή 6 μήνες από περιέργεια. Για να δω αν θα κολλήσει η πάστα. 😂

Μετά που θα καλοκαιριάσει μάλλον για dark rock εκτός αν έχει βγει τίποτα καλύτερο μέχρι τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...