Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Και ξερω αρκετους ιντελαδες που τρεχουν 3800-4266 RAM σε μητρικες του 140αρικου.

Μιλώντας για daily και safe vdimm  αλλά και safe vccio &  vccsa ? 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Πιστεύω οι καλές X470 (MSI, Prime Pro, Crosshair κτλ) θα σηκώνουν. Κυρίως θέμα IMC είναι όπως έχω καταλάβει απο εμπειρία μου. Γιατι daisy chain είναι και στην Intel.

Και στις x370 daisy chain ήταν Κωσταρα αλλά τζίφος... Μην μπλεκεις τους Intel στο παιχνίδι, δεν έχουν if ,και όπως καταλαβαίνεις από το uclk/2 το if είναι αυτό που κόβει δεν είναι ο imc. Όσο για τις μητρικές παίζουν και αυτές το ρόλο τους όταν βλέπεις υποστήριξη έως x mhz μην τρέφεις πολλές ελπίδες για παραπάνω για 24/7.

2 ώρες πριν, renaxan είπε

Ότι έχει ζήτηση ανεβαίνει, δυστυχώς. Οι μνήμες πριν κάποιο καιρό, ειδικά λίγο μετά την εμφάνιση τον Ryzen (με τον infinity fabric μηχανισμό) είχαν πάει οι τιμές στα ύψη.. Ευτυχώς για εμάς, έστρωσε λίγο η τιμή τους, αλλά πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε.

Απλά φοβάμαι ότι θα ξανά επαναληφθεί.

Τι ζητήση να έχει ένα κιτ από 4000mhz και πάνω εδώ με το ζόρι αγοράζουν 3200mhz 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Μιλώντας για daily και safe vdimm  αλλά και safe vccio &  vccsa ? 

Vdimm ειναι στα 1.4 η 1.45 δεν θυμαμαι τι XMP εχουν. Τα αλλα με βρισκεις αδιαβαστο, δεν εχω ασχοληθει με Intel :P

Επεξ/σία από kostas_anes
Δημοσ.

Εγώ Πάντος που έσκασα 300φεύγα για ι7 τετραπύρηνο νιώθω περίεργα τώρα που οι πυρήνες πάνε με το κιλό... δλδ εννοώ ότι είχα πάρει τον 7700κ και λέω θα γαμάει για πάντα τρελά γρήγορος κτλ. και τώρα με τέσσερις πυρίνες σου λένε κάνε άκρη με το σαράβαλο λολ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Χρήστος1986 είπε

Εγώ Πάντος που έσκασα 300φεύγα για ι7 τετραπύρηνο νιώθω περίεργα τώρα που οι πυρήνες πάνε με το κιλό... δλδ εννοώ ότι είχα πάρει τον 7700κ και λέω θα γαμάει για πάντα τρελά γρήγορος κτλ. και τώρα με τέσσερις πυρίνες σου λένε κάνε άκρη με το σαράβαλο λολ.

Ανάλογα τι χρήση κάνεις ρε συ, αν σε καλύπτει σε αυτά που κάνεις είσαι οκ.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ανάλογα τη χρήση κάνεις ρε συ, αν σε καλύπτει σε αυτά που κάνεις είσαι οκ.

Ναι η αλήθεια είναι πως με καλύπτει για πολύ καιρό ακόμα. Πιστεύω θα αργήσουν ακόμα τα προγράμματα και τα παιχνίδια να ζητάνε 4 πυρήνες το λιγότερο.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Γιατί? Τα APU έχουν νόημα σε ΙΤΧ, αν πάρεις κανονικό σύστημα (ATX) πλέον βρίσκεις GTX 1060 με 115€ μτχ (πήρα εγώ) που τα κάνει σκόνη όλα τα APU (και τα μελλοντικά). Ή πχ GTX1050 με λιγότερα από 100€.

Στήνω τώρα ένα με Fractal Design Node 202 + SFX PSU + GT1030 (την έχω ήδη) + μεταχειρισμένο Ryzen 1200 (40€), με σκοπό όταν πάρω 3700X να πάει ο 2700X στο δεύτερο και ο 2600 σε αυτό, όπως και η GTX 1060 του δεύτερου σε αυτό. ;) 

Καλά τα λες, το θέμα είναι να μη αρχίζω και παίζω πάλι παιχνίδια, τα έχω βάλει στην blacklist, ευτυχώς έχουν μείνει ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα ζωντανά.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Nikosmile said:

Καλά τα λες, το θέμα είναι να μη αρχίζω και παίζω πάλι παιχνίδια, τα έχω βάλει στην blacklist, ευτυχώς έχουν μείνει ακόμα κάποια εγκεφαλικά κύτταρα ζωντανά.

Η amd δουλεύει για σένα. Παίρνεις 3700x και μια radeon r7 240 και τελειώνεις για μια ζωή 😛

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Η amd δουλεύει για σένα. Παίρνεις 3700x και μια radeon r7 240 και τελειώνεις για μια ζωή 😛

Ποτέ αναχρονισμός σε νέο σύστημα, r7 240... α πα πα, μπλιαχ, καλύτερα να αναβληθεί η αγορά. Κάνουμε που κάνουμε όνειρα, καινούριο συστηματάκι ας δώσουμε κάτι παραπάνω και ας μπει μια GT 2030 ή μια low-end Navi, θα κόψω από το τροφοδοτικό, περιμένει στην ντουλάπα το Force των 600W καιρό τώρα :P.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού οι καινούριες κονσόλες θα έχουν 8πύρινο για να είσαι οκ σε PC θα χρειάζεσαι παραπάνω.και λογικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου οι κονσόλες να αποδίδουν καλύτερα από τα PC.

Επεξ/σία από Ouranium
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα έχουν 8πύρινους ψόφιους σε σχέση με τους 8πύρινους σε PC.

Δημοσ.
5 hours ago, STORM1978 said:

Χεχε, θα το κάνει επειδή με ''αγαπαει'' και θέλει να με βοηθήσει 😂

Έτσι δεν είναι @renaxan?

Sorry για την καθυστέρηση της απάντησης. 

Σε αγαπάω, ναι αλλά προς το παρόν και για αρκετό καιρό δεν τον αλλάζω τον TR. Έχει γίνει ο "κολλητός" μου :wub:

Τον άλλο θα αλλάξω για να παίξω λιγάκι με την τεχνολογία. Άτιμο μικρόβιο... 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Ποτέ αναχρονισμός σε νέο σύστημα, r7 240... α πα πα, μπλιαχ, καλύτερα να αναβληθεί η αγορά. Κάνουμε που κάνουμε όνειρα, καινούριο συστηματάκι ας δώσουμε κάτι παραπάνω και ας μπει μια GT 2030 ή μια low-end Navi, θα κόψω από το τροφοδοτικό, περιμένει στην ντουλάπα το Force των 600W καιρό τώρα :P.

Το Force δεν αποδίδει τα 600 watt που λες! Μην είσαι κορόιδο και διακινδυνεύεις το νέο σου σύστημα!

Deer να πάρεις να είσαι σίγουρος!🙂

7 λεπτά πριν, renaxan είπε

Sorry για την καθυστέρηση της απάντησης. 

Σε αγαπάω, ναι αλλά προς το παρόν και για αρκετό καιρό δεν τον αλλάζω τον TR. Έχει γίνει ο "κολλητός" μου :wub:

Τον άλλο θα αλλάξω για να παίξω λιγάκι με την τεχνολογία. Άτιμο μικρόβιο... 

Δηλαδή....με απατάς??? Αααααααατιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!😈

ΥΓ.

4.6-4.8 max  πιστευω θα φτάνουν τα νεα τσιπάκια και στο refresh μετά απο λίγους μήνες,  θα χτυπήσουν και 5ghz.. 🙂

Δημοσ.
5 minutes ago, ZELOMOTH said:

Το Force δεν αποδίδει τα 600 watt που λες! Μην είσαι κορόιδο και διακινδυνεύεις το νέο σου σύστημα!

Deer να πάρεις να είσαι σίγουρος!🙂

Δηλαδή....με απατάς??? Αααααααατιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!😈

ΥΓ.

4.6-4.8 max  πιστευω θα φτάνουν τα νεα τσιπάκια και στο refresh μετά απο λίγους μήνες,  θα χτυπήσουν και 5ghz.. 🙂

Δεν σε απατάω... Σε αγαπάω πιο πολύ, εσένα :wub: ---- :D

P.S: Μακάρι να φτάσουν τα 5 GHz. Αλλά δεν το νομίζω. Θα δούμε τέλος Μαΐου, τι θα μας πει η κα. Liza Su. 

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, renaxan είπε

Δεν σε απατάω... Σε αγαπάω πιο πολύ, εσένα :wub: ---- :D

P.S: Μακάρι να φτάσουν τα 5 GHz. Αλλά δεν το νομίζω. Θα δούμε τέλος Μαΐου, τι θα μας πει η κα. Liza Su. 

Οκ τώρα χαλάρωσα.... Παω μια στιγμή να αφήσω το μαχαίρι πάλι στην κουζίνα και γυρνάω..😋

Κοίτα λογικά απαξ και πεσαμε στα 7nm , και 4.5-4.6ghz  να είναι (στην χειρότερη, που δεν νομίζω), αυτομάτως στο refresh θα είναι για πλάκα 300-400 mhz πάνω..

Βλέπε πχ τον 1700Χ που ήταν 3.4/3.8boost και ο refresh 2700Χ 3.7/4.35... Αρα θα γίνει χαμός...👍

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...