nicksoti Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 +0,002V πιθανόν ούτε που θα φανούν στο πρόγραμμα monitoring, άσε που δεν ξέρω καν αν έχει τόσο μικρό step ο controller των VRM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akoinonitos είπε Δες το hwinfo ,το ryzen master εκτος απο τις x570 σε ολες τις παλαιοτερες οτι και να βαλεις 1.1V διαβαζει στο soc Τα ίδια δείχνει και το Hwinfo ..... Κάτι δεν μου πάει καλα ....🤔 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, adtakhs said: Τα ίδια δείχνει και το Hwinfo ..... Κάτι δεν μου πάει καλα ....🤔 Μην βάζεις offset στο vsoc αφού έτσι κι αλλιώς είναι σταθερή τάση. Κάρφωσέ το. Αν και οι APU θέλουν τσιμπημένο γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Μην βάζεις offset στο vsoc αφού έτσι κι αλλιώς είναι σταθερή τάση. Κάρφωσέ το. Αν και οι APU θέλουν τσιμπημένο γενικά. Δεν δίνει καρφωτά η Biostar .... μόνο με offset. Ξέρεις μέχρι πόσο είναι το safe στις APU ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, adtakhs said: Δεν δίνει καρφωτά η Biostar .... μόνο με offset. Ξέρεις μέχρι πόσο είναι το safe στις APU ; Μην περάσεις το 1,15 καλύτερα. Βάλε τις ram στοκ και κατέβασέ το με offset, να δεις, "ακούει"? Μπορεί να είναι απλά broken και να βάζει κατά το δοκούν ανάλογα με το memory MHz που έχεις διαλέξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Μην περάσεις το 1,15 καλύτερα. Βάλε τις ram στοκ και κατέβασέ το με offset, να δεις, "ακούει"? Μπορεί να είναι απλά broken και να βάζει κατά το δοκούν ανάλογα με το memory MHz που έχεις διαλέξει. Λες να είναι τόσο χάλια ; Πάω να δω και επιστρέφω. Λοιπόν. Με default τάση στο SOC, 2133Mhz τις μνήμες αλλά με τάση σε αυτές 1,344v , έχουμε το παρακάτω. Με την συχνότητα στα 2133 αλλά με offset στο soc , παίζει στα 1,0 έως 1,019V. Αρα ακόμα και default η ρύθμιση είναι στο 1V . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) προς καθε ενδιαφερωμενο με μνημες 2Χ8 CORSAIR 3200 AFR asrock x470 sli master με τελευταιο βιος 3.50 σε win 7 ryzen 2600 stock οι μνημες και timmings με (xmp ρευμα 1.35/ vsoc 1.13 ) και εφθασα εως εδω οποιος εχει κατι αντιστοιχο μπορει να δοκιμασει τα timmings μου 3200 @ 3533 με ρευμα 1.39 και v soc 1.05 με αυτα τα timmings τον ετρεχα για σταθεροτητα μαζι με τις μνημες 3533 στα 4150 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από ultraex2003 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, ultraex2003 said: προς καθε ενδιαφερωμενο με μνημες 2Χ8 CORSAIR 3200 AFR asrock x470 sli master με τελευταιο βιος 3.50 σε win 7 ryzen 2600 stock οι μνημες και timmings με (xmp ρευμα 1.35/ vsoc 1.13 ) και εφθασα εως εδω 3200 @ 3533 με ρευμα 1.39 και v soc 1.05 Το trfc δεν κατεβαίνει στάλα πιο κάτω? Stability πώς τσεκάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Το trfc δεν κατεβαίνει στάλα πιο κάτω? Stability πώς τσεκάρεις; παιζω απο 500 εως 1000 %/single membench και μετα με τα γνωστα cinebench /corona/indigo /geekbench /asus realbench το trfc παει εως 442 ποιο κατω με τιποτα αλλα ειμαι και σε ποιο σφικτα timmings σε σχεση με αυτα που προτεινει to calculator σε fast και με αρκετα λιγοτερο ρευμα το σημαντικο επισης παραπανω στα 3600 δεν μου δινει καμμια ρυθμιση ο calculator μαλλον δεν υποστηριζει ρυθμιση για AFR θα το κοιταξω βεβαια εαν μπορω να ανεβω ποιο ψηλα αλλα οκ εως τωρα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 minute ago, ultraex2003 said: παιζω απο 500 εως 1000 %/single membench και μετα μετα τα γνωστα cinebench /corona/indigo /geekbench /asus realbench το trfc παει εως 442 ποιο κατω με τιποτα αλλα ειμαι και σε ποιο σφικτα timmings σε σχεση με αυτα που προτεινει to calculator σε fast και με αρκετα λιγοτερο ρευμα επισης παραπανω στα 3600 δεν δινει καμμια ρυθμιση ο calculator δεν υποστηριζει ρυθμιση θα το κοιταξω βεβαια εαν μπορω να ανεβω ποιο ψηλα αλλα οκ εως τωρα Γενικα εγώ προτιμώ TM5 με iusmus v3 config και τουλάχιστον 10 passes για να αφήσω κάποια ρύθμιση για 24/7 στο σύστημά μου. Αλλά και έστω με 3 passes είναι αρκετά ενδεικτικό αν είσαι σε πολύ καλό δρόμο για full stability από μεριάς RAM. Μια χαρά τα AFR σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να ειναι οντως AFR..... Τα timings σου ειναι σε επιπεδα b-die για τις τασεις που δινεις. Τι version λενε τα στικακια σου πανω στο heatsink? Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι ιδια η φαση με τo 2400MHz σε XMP """Μicron A-Die""" στικακι μου που κανει 3733/16 ενω το A-die με το ζορι παει πανω απο 3200... Τελικα Micron F-die ειναι το στικακι, αλλα η corsair εχει μπερδεψει τα μπουτια της με το SPD. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, adtakhs είπε Λες να είναι τόσο χάλια ; Πάω να δω και επιστρέφω. Λοιπόν. Με default τάση στο SOC, 2133Mhz τις μνήμες αλλά με τάση σε αυτές 1,344v , έχουμε το παρακάτω. Με την συχνότητα στα 2133 αλλά με offset στο soc , παίζει στα 1,0 έως 1,019V. Αρα ακόμα και default η ρύθμιση είναι στο 1V . Οι μνήμες τι xmp έχουν, αν ενεργοποιήσεις xmp λογικά σου βάζει το soc 1.1v αν το αφήσεις στο auto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 hour ago, ultraex2003 said: παιζω απο 500 εως 1000 %/single membench και μετα με τα γνωστα cinebench /corona/indigo /geekbench /asus realbench το trfc παει εως 442 ποιο κατω με τιποτα αλλα ειμαι και σε ποιο σφικτα timmings σε σχεση με αυτα που προτεινει to calculator σε fast και με αρκετα λιγοτερο ρευμα το σημαντικο επισης παραπανω στα 3600 δεν μου δινει καμμια ρυθμιση ο calculator μαλλον δεν υποστηριζει ρυθμιση για AFR θα το κοιταξω βεβαια εαν μπορω να ανεβω ποιο ψηλα αλλα οκ εως τωρα Τώρα που το ξαναβλέπω, 1,44 σε AFR? Σα πολύ δεν είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Τώρα που το ξαναβλέπω, 1,44 σε AFR? Σα πολύ δεν είναι? Eιναι. Γενικα το calculator ειναι οτι ναναι με τις τασεις του περα απο b-die. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Τώρα που το ξαναβλέπω, 1,44 σε AFR? Σα πολύ δεν είναι? ναι και εγω οταν το ειδα ειπα σαν πολυ ειναι στις δοκιμες αποδειχτηκε εντελως λαθος παραπανω απο 1.39 /1.40 δεν χρειαστηκα επισης και ηasrock εδινε 1.13 vsoc στο xmp για 3200 εκει ακομα και στα 3533 πανω απο 1.05 vsoc δεν χρειαστηκα για σταθεροτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα