akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Ryzen 1600 τωρα Δεν ξερω εχω random system freeze και lockups με μαυρη οθονη σε ακυρες στιγμες. Μεμτεστ86 περασα 8ωρο . Ολα pass. Τη καρτα την εχω τρεξει στοκ την εχω τρεξει και u/v crash. Η cpu επαιζε 3.7 με 1.25 κατεβηκα στα 3600mhz και 1.28v. Παλι κρας στο ακυρο ενω περναει το prime κλπ. Και το event viewer δεν μ δειχνει κατι. Εκανα φορματ . Βαζω τσιπσετ και λοιπα . Δεν μ εμφανιζει τα ryzen balance . Λεω μπορει και να ειναι οκ. Τρεχω χθες παλι τα ιδια. Δεν ξερω . Παω και για αλλο φορματ. Καλημερα ,κανε uninstall τους chipset drivers και ασε τα windows να περασουν τους δικους τους. Επισης ψαξε στο google πως εμφανιζεις το Ultimate power plan και χρησιμοποιησε αυτο να δεις αν θα συνεχιζει να κανει τα ιδια Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Καλημερα φιλε. Ναι εχω περασει τους τελευταιους αλλα για καποιο λογο γινονται τα παραπανω. Πηγα στο system reliability και ν δειχνει πινακιδα θαυμαστικο στο installation του chipset. Τα παραγωγα τ λεει πως εγιναν κανονικα. Υπαρχει και ο φακελος amd στο c με αυτα π κανει ινσταλ το τσιπσετ 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Καλημερα ,κανε uninstall τους chipset drivers και ασε τα windows να περασουν τους δικους τους. Επισης ψαξε στο google πως εμφανιζεις το Ultimate power plan και χρησιμοποιησε αυτο να δεις αν θα συνεχιζει να κανει τα ιδια Πως να κανω uninstall το chopset driver? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Καλημερα φιλε. Ναι εχω περασει τους τελευταιους αλλα για καποιο λογο γινονται τα παραπανω. Πηγα στο system reliability και ν δειχνει πινακιδα θαυμαστικο στο installation του chipset. Τα παραγωγα τ λεει πως εγιναν κανονικα. Υπαρχει και ο φακελος amd στο c με αυτα π κανει ινσταλ το τσιπσετ Πως να κανω uninstall το chopset driver? απο την προσθαφαιρεση προγραμματων, αν δεν λυθει με αυτα δοκιμασε να περασεις chipset drivers απο την σελιδα της μητρικης Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Καλημερα επειδη καποιος με μουτζωσε η κατι παειστραβα και εκανα φορματ κλπ. Ξερει κανειςνγιατι δεν μ εμφανιζει το power plan των ryzen μετα απο install του chipset??? Το κατάργησαν νομίζω το balanced με τους νέους chipset drivers. Έτσι και αλλιώς τα default power plans των windows δουλεύουν μια χαρά πλέον για ryzen. 18 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Ryzen 1600 τωρα Δεν ξερω εχω random system freeze και lockups με μαυρη οθονη σε ακυρες στιγμες. Μεμτεστ86 περασα 8ωρο . Ολα pass. Τη καρτα την εχω τρεξει στοκ την εχω τρεξει και u/v crash. Η cpu επαιζε 3.7 με 1.25 κατεβηκα στα 3600mhz και 1.28v. Παλι κρας στο ακυρο ενω περναει το prime κλπ. Και το event viewer δεν μ δειχνει κατι. Εκανα φορματ . Βαζω τσιπσετ και λοιπα . Δεν μ εμφανιζει τα ryzen balance . Λεω μπορει και να ειναι οκ. Τρεχω χθες παλι τα ιδια. Δεν ξερω . Παω και για αλλο φορματ. Με τι bios είσαι? Ποια έκδοση των windows 10? Στα κάνει αυτά και με τον 1600 stock με auto ρεύματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο bios ειμαι 4207 1903 εκδοση windows Εχω περασει prime95 ωρα . Tm5 μεμτεστ ολα τα καλα. Θα γυρισω σε στοκ ρολοι το cpu με στο ρευματα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Dragonitelvl100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 25 minutes ago, Dragonitelvl100 said: Ryzen 1600 τωρα Δεν ξερω εχω random system freeze και lockups με μαυρη οθονη σε ακυρες στιγμες. Μεμτεστ86 περασα 8ωρο . Ολα pass. Τη καρτα την εχω τρεξει στοκ την εχω τρεξει και u/v crash. Η cpu επαιζε 3.7 με 1.25 κατεβηκα στα 3600mhz και 1.28v. Παλι κρας στο ακυρο ενω περναει το prime κλπ. Και το event viewer δεν μ δειχνει κατι. Εκανα φορματ . Βαζω τσιπσετ και λοιπα . Δεν μ εμφανιζει τα ryzen balance . Λεω μπορει και να ειναι οκ. Τρεχω χθες παλι τα ιδια. Δεν ξερω . Παω και για αλλο φορματ. Δεν είναι το πρόβλημά σου το Ryzen power plan, έχει καταργηθεί για τους series 1 και 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ομορφα οποτε παμε μετα σε hardware κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Ομορφα οποτε παμε μετα σε hardware κομματι. Δεν ειναι harware , το ειχαμε πολλοι με prime ,κανε αυτα που σου ειπα. Επισης δεν θυμαμαι αν γινεται ,αλλα αν γινεται περνα το προηγουμενο Bios το 4204. Εχεις περασει την 1903 των windows? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ναι εχω την 1903 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dragonitelvl100 είπε Ναι εχω την 1903 ΟΚ κανε uninstall chipset drivers και περνα τους drivers που εχει στην σελιδα της μητρικης ,και μετα βαλε το Ultimate power plan. Αν δεν κανω λαθος στο κανει οταν ο επεξεργαστης ειναι σε Low power καταστασεις ετσι? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μ το κανει random. Μπορει να ειμαι σε browsing . Μπορει να ειμαι και σε gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Σε 1600 έχει καταργηθεί το power plan των ryzen στα 2 τελευταία chipset driver Επιπλέον εγκαθίσταται σε ξεχωριστή διαδρομή σε σχέση με τους drivers της gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ωραια εβαλα το ultimate power plan κατεβαζω και τα chpset απο τη σελδα της μητρικης. Να γυρισω σε στοκ τον cpu και τις ραμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 12 minutes ago, akoinonitos said: ΟΚ κανε uninstall chipset drivers και περνα τους drivers που εχει στην σελιδα της μητρικης ,και μετα βαλε το Ultimate power plan. Αν δεν κανω λαθος στο κανει οταν ο επεξεργαστης ειναι σε Low power καταστασεις ετσι? Διαφωνώ. Καλύτερα να βάλει τους chipset drivers από το site της AMD. Δεν ξέρω αν ο κάθε κατασκευαστής μητρικών ανανεώνει τους drivers του με κάθε νέα έκδοση που βγάζει η AMD, πολύ αμφιβάλλω πάντως. 8 minutes ago, Dragonitelvl100 said: Μ το κανει random. Μπορει να ειμαι σε browsing . Μπορει να ειμαι και σε gaming. Έχεις δώσει αρνητικό offset μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Οχι σιγπυρα ειναι θετικο . Εχω και στο hardware info εικονα λεει 1.28v Με τους chipset drivers απο το site της μητρικης μ ξανα εμφανισε το ryzen balance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα