Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
27 minutes ago, yiannis1991 said:

https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-bios

Για την Tomahawk, συμπλήρωσαν το changelog. AGESA 1.0.0.3 είναι..

Και έβαλαν στην περιγραφή ευκρινώς ότι είναι το lite interface. 

Είσαι κι εσύ απ τους τρελούς που κοιτάνε κάθε μέρα ε; 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Βάλε το μαύρο theme ρε συ!

Το πρωι το μαυρο theme μου ψοφαει τα ματια. Στο λαπτοπ που εχω το βραδυ, μαυρο ειναι ;)

4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Είσαι κι εσύ απ τους τρελούς που κοιτάνε κάθε μέρα ε; 😁

εδω κοιτάμε εμείς που δεν την έχουμε καν 

• Like 1

5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ερώτηση, τι διαφορά έχει η μαμά ψύκτρα του 2600 με του 2700Χ σε απόδοση; 

https://www.techspot.com/review/1635-amd-wraith-coolers-compared/

By the way, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές για να πάρετε aftermarket cpu cooler και μια καλύτερη πάστα που θα πετύχετε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. 
Δείτε το σαν επένδυση vfm , αυτά δεν τα κλαίτε και να περάσουν 5 χρόνια και τα χρησιμοποιείται πιθανότατα σε μελλοντικές cpu. 
(Ενώ π.χ αν τα φράγκα 30-40e τα δώσετε για να πάρετε μια λίγο καλύτερη  vga / ssd / cpu / mobo , σε έναν χρόνο+  έχουν εξατμιστεί. 

Πληροφοριακά το πλαίσιο φέρνει αυτή τη τετάρτη τους 3700X , αυτή τη στιγμή έχει 3600 .  

1 λεπτό πριν, Vasilius είπε

https://www.techspot.com/review/1635-amd-wraith-coolers-compared/

By the way, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές για να πάρετε aftermarket cpu cooler και μια καλύτερη πάστα που θα πετύχετε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. 
Δείτε το σαν επένδυση vfm , αυτά δεν τα κλαίτε και να περάσουν 5 χρόνια και τα χρησιμοποιείται πιθανότατα σε μελλοντικές cpu. 
(Ενώ π.χ αν τα φράγκα 30-40e τα δώσετε για να πάρετε μια λίγο καλύτερη  vga / ssd / cpu / mobo , σε έναν χρόνο+  έχουν εξατμιστεί. 

Πληροφοριακά το πλαίσιο φέρνει αυτή τη τετάρτη τους 3700X , αυτή τη στιγμή έχει 3600 .  

Χρησιμοποιώ ήδη μια Η100i V2 με την Kryonaut, εγκυκλοπαιδική ήταν η ερώτηση σε περίπτωση που το γυρίσω σε mini ITX από ATX

Κυκλοφόρησε πλέον και ένα "ανεπίσημο" AGESA 1.0.0.3AB BIOS για τις Χ370/Χ470 Taichi, με πλήρη σχεδόν συμβατότητα για τους 3χχχ καιτα θέματα με τις μνήμες και το fabric τους.

Επειδή δεν συνοδεύεται από release notes, δεν το έχω βάλει ακόμα, μην σπάει τπτ στους 1χχχ και τρέχω για αναβάθμιση CPU από το πουθενά.

Καλημερα επειδη καποιος με μουτζωσε η κατι παειστραβα και εκανα φορματ κλπ. Ξερει κανειςνγιατι δεν μ εμφανιζει το power plan των ryzen μετα απο install του chipset???

• Moderators
6 minutes ago, Dragonitelvl100 said:

Καλημερα επειδη καποιος με μουτζωσε η κατι παειστραβα και εκανα φορματ κλπ. Ξερει κανειςνγιατι δεν μ εμφανιζει το power plan των ryzen μετα απο install του chipset???

CPU Ryzen 1200 per signature?

Ryzen 1600 τωρα

Δεν ξερω εχω random system freeze και lockups με μαυρη οθονη σε ακυρες στιγμες. Μεμτεστ86 περασα 8ωρο . Ολα pass. Τη καρτα την εχω τρεξει στοκ την εχω τρεξει και u/v crash. Η cpu επαιζε 3.7 με 1.25 κατεβηκα στα 3600mhz και 1.28v. Παλι κρας στο ακυρο ενω περναει το prime κλπ. Και το event viewer δεν μ δειχνει κατι. Εκανα φορματ . Βαζω τσιπσετ και λοιπα . Δεν μ εμφανιζει τα ryzen balance . Λεω μπορει και να ειναι οκ. Τρεχω χθες παλι τα ιδια. Δεν ξερω . Παω και για αλλο φορματ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...