akoinonitos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ είμαι περίεργος τι θα είναι πιο ενδιαφέρον το og stranger things στις 4/7 ή αυτό του insomnia στις 7/7.😎 Χαχαχα Μάιος 2019-ιούνιος 2019 https://m.imgur.com/a/zbn2ttw
kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Θα πρότεινα να αποφύγετε αγορά MSI μητρικής 3ΧΧ/4ΧΧ έως τις 7/7 αν θέλετε να βάλετε Ryzen 3rd Gen πάνω....
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Το raid όπως και το cool and quiet είναι σπασμένο όντως μετά τα τελευταία beta τους, με αυτά που είχαν βγάλει από τον Μάη (και τώρα τα ξηλώσαν) δούλευε κανονικά. Όπως και να έχει θα βγάλουν stable για όλες στις 7/7 λογικά.
kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, ilos είπε Το raid όπως και το cool and quiet είναι σπασμένο όντως μετά τα τελευταία beta τους, με αυτά που είχαν βγάλει από τον Μάη (και τώρα τα ξηλώσαν) δούλευε κανονικά. Όπως και να έχει θα βγάλουν stable για όλες στις 7/7 λογικά. Oχι δεν καταλαβες! Το interface κατα 90% οπως το βλεπω τουλαχιστον, θα μεινει σε αυτο το πραγμα που ξεπηδησε απο το 2010 γιατι οι τυποι δεν εχουν χωρο για το update
james rod Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ είμαι περίεργος τι θα είναι πιο ενδιαφέρον το og stranger things στις 4/7 ή αυτό του insomnia στις 7/7.😎 7/7 θα μονοπωλησει το ενδιαφερον ο κουλης. μια συνεντευξη του πηραν και τον επιασε κοψιμο, φαντασου να παει να συναντηθει και με τους αλλους εξω.
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, kostas_anes είπε Oχι δεν καταλαβες! Το interface κατα 90% οπως το βλεπω τουλαχιστον, θα μεινει σε αυτο το πραγμα που ξεπηδησε απο το 2010 γιατι οι τυποι δεν εχουν χωρο για το update Α ok.😎 Ναι έχουν 16Mb bios chips. Στην αρχή λέγαν δε 8α υποστηρίζουν καν zen 2 για αυτόν τον λόγο.
kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε Α ok.😎 Ναι έχουν 16Mb bios chips. Στην αρχή λέγαν δε 8α υποστηρίζουν καν zen 2 για αυτόν τον λόγο. Η πλακα ειναι οτι ειναι η μονη εταιρεια που το κανει. Περαν αυτου τα 4ΧΧ υποτιθεται οτι εχουν μεγαλυτερη ROM των 32Mb.....
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Θα πρότεινα να αποφύγετε αγορά MSI μητρικής 3ΧΧ/4ΧΧ έως τις 7/7 αν θέλετε να βάλετε Ryzen 3rd Gen πάνω.... Γτ μέχρι τώρα δεν είχαν bios που υποστήριζε τους νέους επεξεργαστές?
kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Γτ μέχρι τώρα δεν είχαν bios που υποστήριζε τους νέους επεξεργαστές? Απο οτι φαινεται τα AGESA 0.0.7.2 εως 1.0.0.1 δεν εχουν πληρη υποστηριξη για τους 3rd gen. Απο την αποψη οτι ναι, πιθανοτατα θα δουλευουν τα περισσοτερα (αν οχι ολα τα μοντελα), αλλα περαν αυτου πολυ limited επιλογες. Μην ξεχνας πως το 1.0.0.3 εβαλε πολλα νεα πραγματα που δεν ειχαμε ξαναδει (FCLK/UCLK, νεο PBO κτλ). Γιατι τα CPUID και τα σχετικα υπαρχουν στα προηγουμενα BIOS. Οποτε υποθετω πως ειναι θεμα λειτουργικοτητας ολων τον features που υποστηριζουν. 1
james rod Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Δεν μας είπες τι επεξεργαστή έχεις... Και επίσης τώρα που τελείωσαν οι πανελλήνιες γιατί δεν χτυπάς τίποτα διακοπές με τους συμμαθητές σου να γλιτώσεις τις 7/7; Πες μας και για επεξεργαστή όμως... Γιατί προβλέπω τον 1600 να είναι όντως θηρίο μπροστά στο δικό σου... εχω εναν 8180 γιατι μ' αρεσει να βλεπω τυς πυρηνες να τεμπελιαζουν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 hour ago, kostas_anes said: Θα πρότεινα να αποφύγετε αγορά MSI μητρικής 3ΧΧ/4ΧΧ έως τις 7/7 αν θέλετε να βάλετε Ryzen 3rd Gen πάνω.... Γιατί το γενικεύεις; Πχ εγώ δεν βλέπω κάποιο παρόμοιο warning στην Tomahawk. https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-bios 1
nikpoth Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Έτσι και σε mortat. https://www.msi.com/Motherboard/support/B450M-MORTAR
leros2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε Χαχαχα Μάιος 2019-ιούνιος 2019 https://m.imgur.com/a/zbn2ttw June 2019: o 2600 μόνος του, παίζει να εχει πουλησει όσο όλη η intel συνολικά Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από leros2004
kostas_anes Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Γιατί το γενικεύεις; Πχ εγώ δεν βλέπω κάποιο παρόμοιο warning στην Tomahawk. https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-bios Γιατι το warning δεν ειναι μονο για την Carbon
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 minute ago, kostas_anes said: Γιατι το warning δεν ειναι μονο για την Carbon Κάτι δεν πάει καλά. Η Mortar δεν είναι μέσα, αλλά η Mortar Ti είναι. Η Bazooka αναφέρεται 2 φορές με 2 διαφορετικά bios versions. Καλά προσωπικά χ€στηκα ακόμα και αν το bios δεν έχει υποστήριξη για ποντίκι και είναι δίχρωμο, τη δουλειά του να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα