Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, NT1G είπε

Αφού καλοκαίριασε.

Είπα μήπως τα έχεις πάντα μαζεμένα... Θα ήταν θέμα... :-)

Καλά νέα η asrock έβγαλε νέο bios θα την 350 itx μου για συμβατότητα με τους 3xxx ryzen... Άντε μωρη ομαδααααα! Αχνοφαινεται ο 3700x... :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 2/7/2019 στις 8:01 ΜΜ, dimoskoutr είπε

Καλά νέα η asrock έβγαλε νέο bios θα την 350 itx μου για συμβατότητα με τους 3xxx ryzen... Άντε μωρη ομαδααααα! Αχνοφαινεται ο 3700x... :-)

Έβγαλε σήμερα μαζικά για τις 1ης γενιάς μητρικές της επίσημα πλέον BIOSs, με AGESA 1.0.0.1.

Τα 1.0.0.3/1.0.0.6 (θέλω να) υποθέτω θα ακολουθήσουν σχετικά σύντομα.

28 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε

Άντε να δω πως θα κάνω bios update στην master sli μου για 3χχχ τωρα που δεν έχω cpu !!!

Που κοντά είσαι; Περνάς καθολου από Ξανθη;

• Like 1

1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

Άντε να δω πως θα κάνω bios update στην master sli μου για 3χχχ τωρα που δεν έχω cpu !!!

Και Κομοτηνή να είσαι καθαρίζει ο 1600 μου για πάρτη σου. :-)

• Like 2

Πάντως η msi σήμερα κατέβασε τα beta bios για zen2 που είχε για b350/x370 τόσο καιρό.Από ότι είδα κυκλοφορούν/έχουν διαρρεύσει μερικά με agesa 1.0.0.4, οπότε υποπτεύομαι θα βγάλουν κάποιο stable με αυτό στις 7/7 λογικά.

• Like 1

44 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Που κοντά είσαι; Περνάς καθολου από Ξανθη;

Θεσσαλονίκη είμαι bro!! Αλλά όλο και κάποιον θα βρω που θα παει

Ευχαριστώ πάντως!!

• Like 1

Στις 2/7/2019 στις 10:34 ΠΜ, NT1G είπε

Καλά ότι πάει για κλείσιμο η intel είναι δεδομένο.

16 δις $ έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 19, 4 δις $ κέρδη, περιμένουν γύρω στα 15 δις $ έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο, που πάει έτσι ξεβράκωτη στα αγγούρια... 😟

ασε κλεινει οριστικα. παντως στο steam τσιμπησε μιση μοναδα πανω. ηθελα να 'ξερα αφου οι 1600/2600 σπερνουν και ειναι τζαμπα γιατι δε τους αγοραζουν.:P

https://www.techspot.com/news/80786-june-steam-hardware-survey-amd-losing-cpu-share.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, james rod είπε

ασε κλεινει οριστικα. παντως στο steam τσιμπησε μιση μοναδα πανω. ηθελα να 'ξερα αφου οι 1600/2600 σπερνουν και ειναι τζαμπα γιατι δε τους αγοραζουν.:P

https://www.techspot.com/news/80786-june-steam-hardware-survey-amd-losing-cpu-share.html

Δεν μας είπες τι επεξεργαστή έχεις... Και επίσης τώρα που τελείωσαν οι πανελλήνιες γιατί δεν χτυπάς τίποτα διακοπές με τους συμμαθητές σου να γλιτώσεις τις 7/7; Πες μας και για επεξεργαστή όμως... Γιατί προβλέπω τον 1600 να είναι όντως θηρίο μπροστά στο δικό σου... :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1

55 λεπτά πριν, james rod είπε

Στα desktop τα πάει περίφημα η amd ,μάλλον η Ίντελ αύξησε τα ποσοστά της στα λάπτοπ 

2 ώρες πριν, james rod είπε

...

Επίσης πήραν και σχεδόν μια μονάδα πάνω (0,78 %) οι high end επεξεργαστές με δύο (2) πυρήνες που σπέρνουν. Οπότε...

¯\_(ツ)_/¯

Τώρα καθόμαστε και υπεραναλύουμε γιατί έπεσε μιση (!!!) μονάδα στο steam survey η amd.😂

Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το marketshare της΄ήταν ανύπαρκτο εδώ και 10 χρόνια. Το έφτασε πλέον στο 20%. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει σημασία που θα είναι.😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Τώρα καθόμαστε και υπεραναλύουμε γιατί έπεσε μιση (!!!) μονάδα στο steam survey η amd.😂

Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το marketshare της΄ήταν ανύπαρκτο εδώ και 10 χρόνια. Το έφτασε πλέον στο 20%. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει σημασία που θα είναι.😎

Είμαι περίεργος να δω στατιστικα  πωλήσεων cpu που βγάζει το mindfactory τον Δεκέμβρη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Είναι περίεργος να δω στατιστικα  πωλήσεων cpu που βγάζει το caseking τον Δεκέμβρη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ είμαι περίεργος τι θα είναι πιο ενδιαφέρον το og stranger things στις 4/7 ή αυτό του insomnia στις 7/7.😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...