dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, NT1G είπε Αφού καλοκαίριασε. Είπα μήπως τα έχεις πάντα μαζεμένα... Θα ήταν θέμα... Καλά νέα η asrock έβγαλε νέο bios θα την 350 itx μου για συμβατότητα με τους 3xxx ryzen... Άντε μωρη ομαδααααα! Αχνοφαινεται ο 3700x... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Στις 2/7/2019 στις 8:01 ΜΜ, dimoskoutr είπε Καλά νέα η asrock έβγαλε νέο bios θα την 350 itx μου για συμβατότητα με τους 3xxx ryzen... Άντε μωρη ομαδααααα! Αχνοφαινεται ο 3700x... Έβγαλε σήμερα μαζικά για τις 1ης γενιάς μητρικές της επίσημα πλέον BIOSs, με AGESA 1.0.0.1. Τα 1.0.0.3/1.0.0.6 (θέλω να) υποθέτω θα ακολουθήσουν σχετικά σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Άντε να δω πως θα κάνω bios update στην master sli μου για 3χχχ τωρα που δεν έχω cpu !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε Άντε να δω πως θα κάνω bios update στην master sli μου για 3χχχ τωρα που δεν έχω cpu !!! Που κοντά είσαι; Περνάς καθολου από Ξανθη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε Άντε να δω πως θα κάνω bios update στην master sli μου για 3χχχ τωρα που δεν έχω cpu !!! Και Κομοτηνή να είσαι καθαρίζει ο 1600 μου για πάρτη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Πάντως η msi σήμερα κατέβασε τα beta bios για zen2 που είχε για b350/x370 τόσο καιρό.Από ότι είδα κυκλοφορούν/έχουν διαρρεύσει μερικά με agesa 1.0.0.4, οπότε υποπτεύομαι θα βγάλουν κάποιο stable με αυτό στις 7/7 λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Που κοντά είσαι; Περνάς καθολου από Ξανθη; Θεσσαλονίκη είμαι bro!! Αλλά όλο και κάποιον θα βρω που θα παει Ευχαριστώ πάντως!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 2/7/2019 στις 10:34 ΠΜ, NT1G είπε Καλά ότι πάει για κλείσιμο η intel είναι δεδομένο. 16 δις $ έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 19, 4 δις $ κέρδη, περιμένουν γύρω στα 15 δις $ έσοδα για το δεύτερο τρίμηνο, που πάει έτσι ξεβράκωτη στα αγγούρια... 😟 ασε κλεινει οριστικα. παντως στο steam τσιμπησε μιση μοναδα πανω. ηθελα να 'ξερα αφου οι 1600/2600 σπερνουν και ειναι τζαμπα γιατι δε τους αγοραζουν. https://www.techspot.com/news/80786-june-steam-hardware-survey-amd-losing-cpu-share.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Αυξηθηκαν τα σαπια τα dual cores απο εκει πηρε η intel , αν θες low end useless cpus η intel ειναι μονοδρομος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, james rod είπε ασε κλεινει οριστικα. παντως στο steam τσιμπησε μιση μοναδα πανω. ηθελα να 'ξερα αφου οι 1600/2600 σπερνουν και ειναι τζαμπα γιατι δε τους αγοραζουν. https://www.techspot.com/news/80786-june-steam-hardware-survey-amd-losing-cpu-share.html Δεν μας είπες τι επεξεργαστή έχεις... Και επίσης τώρα που τελείωσαν οι πανελλήνιες γιατί δεν χτυπάς τίποτα διακοπές με τους συμμαθητές σου να γλιτώσεις τις 7/7; Πες μας και για επεξεργαστή όμως... Γιατί προβλέπω τον 1600 να είναι όντως θηρίο μπροστά στο δικό σου... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, james rod είπε ασε κλεινει οριστικα. παντως στο steam τσιμπησε μιση μοναδα πανω. ηθελα να 'ξερα αφου οι 1600/2600 σπερνουν και ειναι τζαμπα γιατι δε τους αγοραζουν. https://www.techspot.com/news/80786-june-steam-hardware-survey-amd-losing-cpu-share.html Στα desktop τα πάει περίφημα η amd ,μάλλον η Ίντελ αύξησε τα ποσοστά της στα λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, james rod είπε ... Επίσης πήραν και σχεδόν μια μονάδα πάνω (0,78 %) οι high end επεξεργαστές με δύο (2) πυρήνες που σπέρνουν. Οπότε... ¯\_(ツ)_/¯ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Τώρα καθόμαστε και υπεραναλύουμε γιατί έπεσε μιση (!!!) μονάδα στο steam survey η amd.😂 Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το marketshare της΄ήταν ανύπαρκτο εδώ και 10 χρόνια. Το έφτασε πλέον στο 20%. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει σημασία που θα είναι.😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, ilos είπε Τώρα καθόμαστε και υπεραναλύουμε γιατί έπεσε μιση (!!!) μονάδα στο steam survey η amd.😂 Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το marketshare της΄ήταν ανύπαρκτο εδώ και 10 χρόνια. Το έφτασε πλέον στο 20%. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει σημασία που θα είναι.😎 Είμαι περίεργος να δω στατιστικα πωλήσεων cpu που βγάζει το mindfactory τον Δεκέμβρη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Είναι περίεργος να δω στατιστικα πωλήσεων cpu που βγάζει το caseking τον Δεκέμβρη, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Εγώ είμαι περίεργος τι θα είναι πιο ενδιαφέρον το og stranger things στις 4/7 ή αυτό του insomnia στις 7/7.😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα