renaxan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, nicksoti said: agesa 1.0.0.2 Εάν δεν απατώμαι 1.0.0.3 θα είναι το νέο bios. Μπράβο όμως που πάει καλά σε εσένα. Εγώ πριν αλλάξω bios, πάω στο forum του κατασκευαστή της μητρικής και διαβάζω "νεκρολογία" 🤣. Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα προχωράω προς το update. Δεν το κάνω γιατί φοβάμαι τα τυχών προβλήματα με ένα νέο bios. Απλά δεν έχω χρόνο.. 🤭 Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από renaxan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Εγώ αρχικά το κατέβασα να το έχω σε περίπτωση που η Gigabyte καραργήσει την επιλογή pcie 4. Όχι ότι είναι πολύ πιθανόν να μου χρειαστεί ποτέ, αλλά just in case... Ε μετά το εγκατέστησα κιόλας, έτσι κι αλλιώς και το 0.0.7.2 ψιλο-beta ήταν στην Gigabyte.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 21 ώρες πριν, Dantε είπε Η asrock ειχε γραψει ποιες θα παρουν υποστηριξη. Η ΑΒ350 σειρα ειναι μεσα παντως.Αναμενω και εγω ...Εχουν καιρο ακομα. Έχουμε πουθενά κανένα link ποιες από την σειρά ab350 της asrock θα πάρουν; Γιατί εγώ που είμαι με itx ab350 με βλέπω να παίρνω μην πω τι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Έχουμε πουθενά κανένα link ποιες από την σειρά ab350 της asrock θα πάρουν; Γιατί εγώ που είμαι με itx ab350 με βλέπω να παίρνω μην πω τι... Google... https://wccftech.com/amd-ryzen-3000-series-support-on-existing-am4-boards-confirmed-by-asrock/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, Dantε είπε Google... https://wccftech.com/amd-ryzen-3000-series-support-on-existing-am4-boards-confirmed-by-asrock/ Ωπ θεωρητικά θα δώσει και σε εμάς τους περίεργους που θέλουμε μικρές μητρικές. για να δούμε...αχνοφενεται εκεί μακριά ένας 3700x... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/5_2ghz_ryzen_9_3950x_benchmarks_blitzes_the_competition/1?fbclid=IwAR3wxnQ-IwbFn4ih-gtf22JWLPJpjh3yi1pZvd2p3Nm1Ujly9W-Bs5MEndE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/5_2ghz_ryzen_9_3950x_benchmarks_blitzes_the_competition/1?fbclid=IwAR3wxnQ-IwbFn4ih-gtf22JWLPJpjh3yi1pZvd2p3Nm1Ujly9W-Bs5MEndE Aφήνω αυτό εδώ https://hwbot.org/submission/4086170_slovak_killer_geekbench4___multi_core_core_i9_9980xe_64573_points 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δεν ξέρω που να το τοποθετήσω, για να μην γίνει VS θέμα . Δεν είναι το point μου για αυτό.. Δεν συμπαθώ το κανάλι, καμιά φορά το βλέπω. Απλά θα έπρεπε πριν κάνει αυτό το build, να ρωτούσε πως γίνεται το επαγγελματικό video production σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. 'Η καλύτερα να απευθυνόταν σε video production εταιρείες (πριν κάνει το δικό του ή να αγοράσει κάποιο έτοιμο μαζί με το λογισμικό).. Το όλο video είναι wow σκορπίσαμε τόσα $$$$ (100.000 $) για 6 editors in one.. Προφανώς για να τραβήξει viewers. Όταν όμως έτρεξε το Cinebench.. Το αποτέλεσμα ήταν Seven Thousands 7000.. Έλιωσα στο γέλιο.. (δείτε πως αντέδρασε και τι είπε μετά...) 🤭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Το 1 cpu που κολλάει; 2 δεν έχει πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, renaxan είπε Δεν ξέρω που να το τοποθετήσω, για να μην γίνει VS θέμα . Δεν είναι το point μου για αυτό.. Δεν συμπαθώ το κανάλι, καμιά φορά το βλέπω. Απλά θα έπρεπε πριν κάνει αυτό το build, να ρωτούσε πως γίνεται το επαγγελματικό video production σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. 'Η καλύτερα να απευθυνόταν σε video production εταιρείες (πριν κάνει το δικό του ή να αγοράσει κάποιο έτοιμο μαζί με το λογισμικό).. Το όλο video είναι wow σκορπίσαμε τόσα $$$$ (100.000 $) για 6 editors in one.. Προφανώς για να τραβήξει viewers. Όταν όμως έτρεξε το Cinebench.. Το αποτέλεσμα ήταν Seven Thousands 7000.. Έλιωσα στο γέλιο.. (δείτε πως αντέδρασε και τι είπε μετά...) 🤭 Το πρωι με τον καφε ,αυτο εβλεπα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, NT1G είπε Το 1 cpu που κολλάει; 2 δεν έχει πάνω; Δυστυχως εβαλε Xeon Μονο με EPYC 2nd gen βασικα γινεται με ενα CPU. Αλλα και παλι θα προτιμουσα 2 EPYC 7601 αντι των 2 8180. Spoiler Aλλα να μου πεις δεν θα εβγαινε 100.000 το build μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Ο task manager έδειξε όλα τα cores up (πάνω αριστερά στην οθόνη). Το σκορ 7000 ήταν χαμηλό.. Το όλο project είναι λάθος. Θα πρέπει να δείτε πως δουλεύει ένα σύγχρονο τηλεοπτικό κανάλι με servers, video production και on air. Σκεφτείτε εάν του χαλάσει αυτό το μηχάνημα?? Χάνει μόνο μιας 6 σταθμούς εργασίας ταυτόχρονα!! Απλά είπα μέσα μου, κρίμα τα 100.000 $.. Βέβαια δεν νομίζω να ήταν δικά του. Sponsors & τα μαζεύει κάμποσο καιρό.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, renaxan είπε Ο task manager έδειξε όλα τα cores up (πάνω αριστερά στην οθόνη). Το σκορ 7000 ήταν χαμηλό.. Το όλο project είναι λάθος. Θα πρέπει να δείτε πως δουλεύει ένα σύγχρονο τηλεοπτικό κανάλι με servers, video production και on air. Σκεφτείτε εάν του χαλάσει αυτό το μηχάνημα?? Χάνει μόνο μιας 6 σταθμούς εργασίας ταυτόχρονα!! Απλά είπα μέσα μου, κρίμα τα 100.000 $.. Βέβαια δεν νομίζω να ήταν δικά του. Sponsors & τα μαζεύει κάμποσο καιρό.. Νομίζω ότι το point ήταν vs τα Mac Pros.. και <6 editor stations of a single tower> Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από ShooterX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Just now, ShooterX said: Νομίζω ότι το point ήταν vs τα Mac Pros.. Ναι ,το είπε αρκετές φορές για το τυρί με τις τρύπες.. 😅 Τέσπα, είπα να σας φτιάξω την διάθεση με τις βλακιούλες του Linus.. 🤭 9 minutes ago, akoinonitos said: Το πρωι με τον καφε ,αυτο εβλεπα Με τον καφέ εε!!?? Και δεν με φώναξες στο ωραίο μπαλκόνι, με την θέα.. 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Δυστυχως εβαλε Xeon Μονο με EPYC 2nd gen βασικα γινεται με ενα CPU. Αλλα και παλι θα προτιμουσα 2 EPYC 7601 αντι των 2 8180. Απόκρυψη περιεχομένων Aλλα να μου πεις δεν θα εβγαινε 100.000 το build μετα Ναι αυτό λέω, έβαλε δύο 8180. Αλλά ο τίτλος λέει 1 CPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα