Προς το περιεχόμενο

AMD επεξεργαστές & AM4 socket (The End Game Part4)

nikos5800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εδω παιρνουν οι a320 δεν θα παρουν οι B350

Ρε συ έβλεπα τις asus, msi πρώτης γενιάς 350/370, asrock 370, όλες της δεύτερης γενιάς να έχουν ήδη πάρει... Και η σκ@τι@ρ@η asrock να έχει γραμμένες τις 350 της... Μάλιστα μιας και εγώ είμαι με itx πίστευα ποτέ... Ποτέ όμως και είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω κανένα 470 itx της asus που είναι θηρίο για itx (και σε χρήματα)... Μακάρι να πάρουμε και εμείς η μειοψηφία των itx πρώτης γενιάς ryzen... :-)... Αν και ακόμη πιστεύω ότι δεν... Ποιος νοιάζεται για τις itx της asrock μωρέ κλπ κλπ...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Ρε συ έβλεπα τις asus, msi πρώτης γενιάς 350/370, asrock 370, όλες της δεύτερης γενιάς να έχουν ήδη πάρει... Και η σκ@τι@ρ@η asrock να έχει γραμμένες τις 350 της... Μάλιστα μιας και εγώ είμαι με itx πίστευα ποτέ... Ποτέ όμως και είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω κανένα 470 itx της asus που είναι θηρίο για itx (και σε χρήματα)... Μακάρι να πάρουμε και εμείς η μειοψηφία των itx πρώτης γενιάς ryzen... :-)

εχουν ακομα 2 εβδομαδες μπροστα τους να βγαλουν bios ,παντως κατι σαπακια A320 Asus εχουν παρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εχουν ακομα 2 εβδομαδες μπροστα τους να βγαλουν bios ,παντως κατι σαπακια A320 Asus εχουν παρει

Βρε τα asus τα έχω δει, τα asrock φοβάμαι... Και είπα να δώσω τότε μια ευκαιρία στην asrock σαν εταιρεία μιας και είχα ακούσει θετικά... Ήδη 2 μητρικές από τον Αύγουστο του 17 τις έχω asrock... Από την υποστήριξη της μιας έχω τα χειρότερα να πω (asrock j5005)... Μακάρι να με διαψεύσει με την υποστήριξη στην am4...

Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Βρε τα asus τα έχω δει, τα asrock φοβάμαι... Και είπα να δώσω τότε μια ευκαιρία στην asrock σαν εταιρεία μιας και είχα ακούσει θετικά... Ήδη 2 μητρικές από τον Αύγουστο του 17 τις έχω asrock... Από την υποστήριξη της μιας έχω τα χειρότερα να πω (asrock j5005)... Μακάρι να με διαψεύσει με την υποστήριξη στην am4...

Και εγώ με το f5 στο χερι είμαι, για αυτή: https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M Pro4/index.asp#BIOS

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι με τον 2200g θα μείνει :P 

Επεξ/σία από leros2004

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Και εγώ με το f5 στο χερι είμαι, για αυτή: https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M Pro4/index.asp#BIOS

Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι με τον 2200g θα μείνει :P 

Εμ εγώ δεν έχω σκοπό να την αφήσω με τον παππουλη μου τον 1600... Θέλω να της δώσω καινούργιο παρτενέρ...3700x... Κάθε μέρα μπαίνω αλλά ως τώρα δεν...

Επεξ/σία από dimoskoutr

5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εμ εγώ δεν έχω σκοπό να την αφήσω με τον παππουλη μου τον 1600... Θέλω να της δώσω καινούργιο παρτενέρ...3700x... Κάθε μέρα μπαίνω αλλά ως τώρα δεν...

Είχαμε πόσον καιρό που μας ειχες ζαλίσει με το " δώστε itx στον λαό ρε!" κτλ κτλ κτλ και τώρα

θα έχουμε το " δώστε bios update ρε asrockέοι για την ITX μου να μπεί ο  3700X λέμε!!!"🤣

• Like 1

21 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Είχαμε πόσον καιρό που μας ειχες ζαλίσει με το " δώστε itx στον λαό ρε!" κτλ κτλ κτλ και τώρα

θα έχουμε το " δώστε bios update ρε asrockέοι για την ITX μου να μπεί ο  3700X λέμε!!!"🤣

Θεουλη το θυμήθηκες!!! Σε αγαπάω!!!!

1 ώρα πριν, renaxan είπε

Για τις MSI είχαν εμφανίσει νέα Bios, άλλα τα εξαφάνισαν... 

12313.PNG.0f9aa6544da2afbcfc014274d12615ae.PNG

Nαι το ειχα αναφερει και εγω, μεσα σε ενα βραδυ τα εβγαλαν. Εχω ακομα σωσμενο το 1.0.0.3 AGESA για την B450 Tomahawk. :P
image.png.9b70854976f9ad0bf27e693241556527.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, kostas_anes said:

Nαι το ειχα αναφερει και εγω, μεσα σε ενα βραδυ τα εβγαλαν. Εχω ακομα σωσμενο το 1.0.0.3 AGESA για την B450 Tomahawk. :P
image.png.9b70854976f9ad0bf27e693241556527.png

Δεν σε προλαβαίνω!! 😘

Ναι. θυμάμαι ότι το είχες κατεβάσει. Είχες γράψει για όποιον το χρειάζεται, θέλει κτλ.. 

Θα συνιστούσα να μην το εγκαταστήσει κανένας ένα από τα νέα bios, παρά μόνο πριν τοποθετήσει (από 07/07) κάποια CPU από την νέα σειρά.

Επεξ/σία από renaxan

18 ώρες πριν, renaxan είπε

Θα συνιστούσα να μην το εγκαταστήσει κανένας ένα από τα νέα bios, παρά μόνο πριν τοποθετήσει (από 07/07) κάποια CPU από την νέα σειρά.

Εμένα πάντως ο 1600 λειτουργεί μια χαρά με agesa 1.0.0.2 σε Giagbyte.  Μόνο το offset voltage θέλει λίγο πειραματισμό, μειώνει λιγότερο από ότι του βάζεις, αλλά με ψιλοσταθερή διαφορά, σαν... offset στο offset. Λειτουργεί το cool n quiet πάντως και στοκ και με PBO ενεργοποιημένο, δίνει και τα 100MHZ του XFR.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...