dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εδω παιρνουν οι a320 δεν θα παρουν οι B350 Ρε συ έβλεπα τις asus, msi πρώτης γενιάς 350/370, asrock 370, όλες της δεύτερης γενιάς να έχουν ήδη πάρει... Και η σκ@τι@ρ@η asrock να έχει γραμμένες τις 350 της... Μάλιστα μιας και εγώ είμαι με itx πίστευα ποτέ... Ποτέ όμως και είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω κανένα 470 itx της asus που είναι θηρίο για itx (και σε χρήματα)... Μακάρι να πάρουμε και εμείς η μειοψηφία των itx πρώτης γενιάς ryzen... ... Αν και ακόμη πιστεύω ότι δεν... Ποιος νοιάζεται για τις itx της asrock μωρέ κλπ κλπ... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Ρε συ έβλεπα τις asus, msi πρώτης γενιάς 350/370, asrock 370, όλες της δεύτερης γενιάς να έχουν ήδη πάρει... Και η σκ@τι@ρ@η asrock να έχει γραμμένες τις 350 της... Μάλιστα μιας και εγώ είμαι με itx πίστευα ποτέ... Ποτέ όμως και είχα αρχίσει να γλυκοκοιτάζω κανένα 470 itx της asus που είναι θηρίο για itx (και σε χρήματα)... Μακάρι να πάρουμε και εμείς η μειοψηφία των itx πρώτης γενιάς ryzen... εχουν ακομα 2 εβδομαδες μπροστα τους να βγαλουν bios ,παντως κατι σαπακια A320 Asus εχουν παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχουν ακομα 2 εβδομαδες μπροστα τους να βγαλουν bios ,παντως κατι σαπακια A320 Asus εχουν παρει Βρε τα asus τα έχω δει, τα asrock φοβάμαι... Και είπα να δώσω τότε μια ευκαιρία στην asrock σαν εταιρεία μιας και είχα ακούσει θετικά... Ήδη 2 μητρικές από τον Αύγουστο του 17 τις έχω asrock... Από την υποστήριξη της μιας έχω τα χειρότερα να πω (asrock j5005)... Μακάρι να με διαψεύσει με την υποστήριξη στην am4... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Βρε τα asus τα έχω δει, τα asrock φοβάμαι... Και είπα να δώσω τότε μια ευκαιρία στην asrock σαν εταιρεία μιας και είχα ακούσει θετικά... Ήδη 2 μητρικές από τον Αύγουστο του 17 τις έχω asrock... Από την υποστήριξη της μιας έχω τα χειρότερα να πω (asrock j5005)... Μακάρι να με διαψεύσει με την υποστήριξη στην am4... Και εγώ με το f5 στο χερι είμαι, για αυτή: https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M Pro4/index.asp#BIOS Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι με τον 2200g θα μείνει Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Και εγώ με το f5 στο χερι είμαι, για αυτή: https://www.asrock.com/mb/AMD/AB350M Pro4/index.asp#BIOS Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι με τον 2200g θα μείνει Εμ εγώ δεν έχω σκοπό να την αφήσω με τον παππουλη μου τον 1600... Θέλω να της δώσω καινούργιο παρτενέρ...3700x... Κάθε μέρα μπαίνω αλλά ως τώρα δεν... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εμ εγώ δεν έχω σκοπό να την αφήσω με τον παππουλη μου τον 1600... Θέλω να της δώσω καινούργιο παρτενέρ...3700x... Κάθε μέρα μπαίνω αλλά ως τώρα δεν... Είχαμε πόσον καιρό που μας ειχες ζαλίσει με το " δώστε itx στον λαό ρε!" κτλ κτλ κτλ και τώρα θα έχουμε το " δώστε bios update ρε asrockέοι για την ITX μου να μπεί ο 3700X λέμε!!!"🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Είχαμε πόσον καιρό που μας ειχες ζαλίσει με το " δώστε itx στον λαό ρε!" κτλ κτλ κτλ και τώρα θα έχουμε το " δώστε bios update ρε asrockέοι για την ITX μου να μπεί ο 3700X λέμε!!!"🤣 Θεουλη το θυμήθηκες!!! Σε αγαπάω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Για τις MSI είχαν εμφανίσει νέα Bios, άλλα τα εξαφάνισαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Η asrock ειχε γραψει ποιες θα παρουν υποστηριξη. Η ΑΒ350 σειρα ειναι μεσα παντως.Αναμενω και εγω ...Εχουν καιρο ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, renaxan είπε Για τις MSI είχαν εμφανίσει νέα Bios, άλλα τα εξαφάνισαν... Nαι το ειχα αναφερει και εγω, μεσα σε ενα βραδυ τα εβγαλαν. Εχω ακομα σωσμενο το 1.0.0.3 AGESA για την B450 Tomahawk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, kostas_anes said: Nαι το ειχα αναφερει και εγω, μεσα σε ενα βραδυ τα εβγαλαν. Εχω ακομα σωσμενο το 1.0.0.3 AGESA για την B450 Tomahawk. Δεν σε προλαβαίνω!! 😘 Ναι. θυμάμαι ότι το είχες κατεβάσει. Είχες γράψει για όποιον το χρειάζεται, θέλει κτλ.. Θα συνιστούσα να μην το εγκαταστήσει κανένας ένα από τα νέα bios, παρά μόνο πριν τοποθετήσει (από 07/07) κάποια CPU από την νέα σειρά. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από renaxan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Έχει βγει v18 stable για την Tomahawk.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Έχει βγει v18 stable για την Tomahawk.. Eχεις επιλογες UCLK/FCLK clock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, yiannis1991 said: Έχει βγει v18 stable για την Tomahawk.. Όντως, έβγαλαν! Χτες που κοίταζα δεν είχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 18 ώρες πριν, renaxan είπε Θα συνιστούσα να μην το εγκαταστήσει κανένας ένα από τα νέα bios, παρά μόνο πριν τοποθετήσει (από 07/07) κάποια CPU από την νέα σειρά. Εμένα πάντως ο 1600 λειτουργεί μια χαρά με agesa 1.0.0.2 σε Giagbyte. Μόνο το offset voltage θέλει λίγο πειραματισμό, μειώνει λιγότερο από ότι του βάζεις, αλλά με ψιλοσταθερή διαφορά, σαν... offset στο offset. Λειτουργεί το cool n quiet πάντως και στοκ και με PBO ενεργοποιημένο, δίνει και τα 100MHZ του XFR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα