leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, renaxan είπε Sorry, όλο απορίες είμαι και περίεργη.. 😅 Γυναίκα και με γάτα στη φωτό... που το περίεργο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, renaxan είπε Τι είχε πάθει τελικά?? Προσωρινά είχε τρελαθεί η μητρική? Έκανες κάποιο άλλου είδος reset? Sorry, όλο απορίες είμαι και περίεργη.. 😅 Ryzen DRAM Calculator Safe settings. Θα δοκιμάσω αργότερα με τα Fast. Ακόμη και με αυτά, παρόλο το μεγαλύτερο latency, βγάζουν μεγαλύτερες ταχύτητες από ότι όταν είχα 1 ζευγάρι μόνο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 minute ago, leros2004 said: Γυναίκα και με γάτα στη φωτό... που το περίεργο ? Μετά από 6 ώρες διάβασμα.. χωρίς να το θέλω φυσικά (ήταν απαραίτητο), βγήκα μια μικρή βόλτα. Γύρισα και τώρα είμαι μέσα στην ενέργεια.. xD 🤭 Πάει η Κυριακή μου.. Αλλά το επόμενο Σ/Κ... Θάλασσα all day long... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, STORM1978 είπε Ryzen DRAM Calculator Safe settings. Θα δοκιμάσω αργότερα με τα Fast. Ακόμη και με αυτά, παρόλο το μεγαλύτερο latency, βγάζουν μεγαλύτερες ταχύτητες από ότι όταν είχα 1 ζευγάρι μόνο! Αυτο εννοείται. Έχεις Dual Rank per Channel πλέον. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε Αυτο εννοείται. Έχεις Dual Rank per Channel πλέον. Παρόλο που είναι single rank οι μνήμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ερώτηση: ram θερμοκρασίες απο που βλέπεται ? Δοκίμασα με aida (έχω ενεργοποιημένο το DIMM-TS) αλλά δεν δείχνει κάτι. Μπάς και οι ραμ μου (Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MH) δεν έχουν σενσορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ερώτηση: ram θερμοκρασίες απο που βλέπεται ? Δοκίμασα με aida (έχω ενεργοποιημένο το DIMM-TS) αλλά δεν δείχνει κάτι. Μπάς και οι ραμ μου (Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MH) δεν έχουν σενσορα ? Δεν έχουν σενσορα αλλιώς θα σου έβγαζε τους σενσορες στο hwinfo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ερώτηση: ram θερμοκρασίες απο που βλέπεται ? Δοκίμασα με aida (έχω ενεργοποιημένο το DIMM-TS) αλλά δεν δείχνει κάτι. Μπάς και οι ραμ μου (Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MH) δεν έχουν σενσορα ? Στις δικές μου μόνο οι Corsair έχουν sensor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Πάντως μπορεί να το δει και από thaiphoon burner αν έχει σενσορα το ντιμακι. Αλλά για να μην τους βγάζει στο hwinfo μάλλον δεν έχει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ξεκίνησαν και οι 1ης γενιάς ASRock (AB350Pro) να παίρνουν BIOS με υποστήριξη 3χχχ επεξεργαστών. Λογικά στις επόμενες 15 ημέρες θα έχουν πάρει όλες (πιθανότατα και 1-2 beta επιπλέον, τα οποία θα διορθώνουν τα μισά που θα έχουν χαλάσει τα προηγούμενα και θα χαλάνε άλλα τόσα). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μπαίνω σε flash mode για να περάσω το καινούργιο stable bios και ενώ βλέπει το flashaki κανονικά, δεν βλέπει το αρχείο μέσα. Φυσικά το αρχείο υπάρχει και είναι ξεζιπαρισμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Μπαίνω σε flash mode για να περάσω το καινούργιο stable bios και ενώ βλέπει το flashaki κανονικά, δεν βλέπει το αρχείο μέσα. Φυσικά το αρχείο υπάρχει και είναι ξεζιπαρισμένο.. https://forum-en.msi.com/index.php?topic=302638.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @kostas_anes Γιατί όμως να μην δουλεύει με τον κανονικό τρόπο μέσα από το bios; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ξεκίνησαν και οι 1ης γενιάς ASRock (AB350Pro) να παίρνουν BIOS με υποστήριξη 3χχχ επεξεργαστών. Λογικά στις επόμενες 15 ημέρες θα έχουν πάρει όλες (πιθανότατα και 1-2 beta επιπλέον, τα οποία θα διορθώνουν τα μισά που θα έχουν χαλάσει τα προηγούμενα και θα χαλάνε άλλα τόσα). Μακάρι γιατί είχα αρχίσει να απελπιζομαι ωσάν στρουμφάκι την 7/7... Σοβαρά τώρα δεν ήλπιζα να πάρει η ab350 gaming fatality itx μου bios για τους 3xxx... Λες; Άντε γιατί ένας 3700x γράφει το όνομα μου επάνω! Τα καλά νέα της ημέρας... Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μακάρι γιατί είχα αρχίσει να απελπιζομαι ωσάν στρουμφάκι την 7/7... Σοβαρά τώρα δεν ήλπιζα να πάρει η ab350 gaming fatality itx μου bios για τους 3xxx... Λες; Άντε γιατί ένας 3700x γράφει το όνομα μου επάνω! Τα καλά νέα της ημέρας... εδω παιρνουν οι a320 δεν θα παρουν οι B350 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα