kostas_anes Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 58 λεπτά πριν, nicksoti είπε Οκ αν δεν έχει σένσορα είναι θέμα, αλλά πρέπει να είναι η εξαίρεση. Είναι σίγουρο ότι θα κάνουν throttling όλες οι μητρικές αν ξεπεράσεις τα όρια Δεν θα το ελεγα. Δεν εβαλαν στην Χ470, θα βαλουν στις B450? Φυσικα αφορα τις ASRock αυτο, δεν εχω ακουσει κατι για αλλη εταιρεια. 59 λεπτά πριν, nicksoti είπε Εδώ τον FX 8350 κι εγώ τον είχα σε μητρική με 4 φάσεις. Μοιραζομαι την εμπειρια σου. Με M5A97 EVO R2.0 και FX 8320 στα 4.6GHz με γνωρισαν εδω μεσα για πρωτη φορα Στην συγκεκριμενη εχω και αρκετα hardware records με τον FX 4300 σε κατι 5.5GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καμία σχέση η δική μου, τι 5.5GHZ, των 50-60 ευρώ μια Gigabyte. Πάνω από 4.3GHZ στον 8πύρινο έκοβε. 5 ώρες πριν, kostas_anes είπε Δεν θα το ελεγα. Δεν εβαλαν στην Χ470, θα βαλουν στις B450? Φυσικα αφορα τις ASRock αυτο, δεν εχω ακουσει κατι για αλλη εταιρεια. Μισό εννοείς δεν έχει σένσορα θερμοκρασιών στα VRM, ή δεν έχει κύκλωμα προστασίας; Aν ισχύει το 1ο μου φάινεται λίγο κουλό για σύγχρονη μητρική. Μπορείς να βάλεις το παλιό καλό εξωτερικό πάνελ με τους σένσορες να βλέπεις θερμοκρασίες πάντως. Οι Gigabyte πάντως έχουν όλες οι ΑΜ4 νομίζω ανεξαρτήτως τιμής σε VRM chipset system cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Κοίτα πολύς κόσμος στους zen, zen+ είναι με τις stock ψύκτρες... Όλοι αυτοί βολεύονται και με 3 phase μητρικές που λέει ο λόγος σαν τις asrock b350. Θα πιάσει το cpu 80ρες με τη stock ψύκτρα πολύ πριν από τα vrm αν του βαρέσεις μπόλικο ρεύμα.😋 Επίσης τα vrm αντέχουν και 120+ βαθμούς και δε θα σκάσουν αν η μητρική συμπεριφερθεί normal και κάνει throttling ή thermal shutdown. Και θα περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να τα παίξουν εντελώς αν τα δουλεύεις στο extreme. Δε σκάνε από τη μία στιγμή στην άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, nicksoti είπε Μισό εννοείς δεν έχει σένσορα θερμοκρασιών στα VRM, ή δεν έχει κύκλωμα προστασίας; Aν ισχύει το 1ο μου φάινεται λίγο κουλό για σύγχρονη μητρική. Μπορείς να βάλεις το παλιό καλό εξωτερικό πάνελ με τους σένσορες να βλέπεις θερμοκρασίες πάντως. Οι Gigabyte πάντως έχουν όλες οι ΑΜ4 νομίζω ανεξαρτήτως τιμής σε VRM chipset system cpu. How about both ASrock our lord and saviour. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν πειράζει πατεντιάρα η Asrock. Αυτές δεν έχουν και pcie bifurcation; Αν ενεργοποιηθεί και το pcie 4 στην 16άρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Παιδιά να ρωτήσω. Επειδή μόλις κούμπωσα έναν R5 1600 πάνω (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούσα να περιμένω άλλο με τον Athlon μιας και έχω αρκετό μοντάζ αυτόν τον καιρό). 1 ερώτήση. Όλα stock μνήμες xmp, boost off, η cpu δεν κατεβάζει ρολόγια και τάση σε idle όπως έκανε ο Athlon. 3200, 1V. Εγκατέστησα και νέους chipset drivers. power plan δοκίμασα balanced και ryzen balanced. Βέβαια οι θερμοκρασίες idle είναι καλές. Kαμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, nicksoti είπε Παιδιά να ρωτήσω. Επειδή μόλις κούμπωσα έναν R5 1600 πάνω (δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούσα να περιμένω άλλο με τον Athlon μιας και έχω αρκετό μοντάζ αυτόν τον καιρό). 1 ερώτήση. Όλα stock μνήμες xmp, boost off, η cpu δεν κατεβάζει ρολόγια και τάση σε idle όπως έκανε ο Athlon. 3200, 1V. Εγκατέστησα και νέους chipset drivers. power plan δοκίμασα balanced και ryzen balanced. Βέβαια οι θερμοκρασίες idle είναι καλές. Kαμιά ιδέα; Mε το που εβαλα την 1903 εχω ιδια συμπεριφορα στον 1400. Μαλλον φταιει αυτο. Η οι νεοι chipset drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Χμ, λες ε; έχω την εντύπωση ότι και πριν τους βάλω ίδια συμπεριφορά είχα, απλά δεν είχα απενεργοποιήσει το core boost. Τέλος πάντων δεν βαριέσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Processor power minimum state ,δοκίμασες 5 η 20 %; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Nαι καμία διαφορά. Παίζει να είναι πρόβλημα στην cpu; Επίσης παρατηρώ ότι υπάρχει δυσαρμονία vcore μεταξύ σένσορα μητρικής(δηλ και bios και εφαρμογής της Gigabyte) και cpu στο hwinfo. με τον Athlon δεν υπήρχε αυτό... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από nicksoti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικά chipset driver είναι, αφού συμβαίνει και στου Κώστα. Βάλε chipset μητρικής που είναι λίγο ποιό παλιός από τον προχθεσινό της Αmd. Για σενσορες τώρα..ιστορία αμαρτία.. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Nαι ό'τι νά'ναι... υποτίθεται είχα default vcore 1V, με -0.15 offset έχει πάει στα.... 0.912V , και τρέχει prime εδώ και 10 λεπτά με θερμοκρασία 49 βαθμούς (και system 39). Σύμφωνα με την μητρική πάντα... edit: γράψτε λάθος για το cool n quiet😊... στο "performance and energy" η μπάρα ήταν για κάποιο ανεξήγητο λόγω δεξιά, στο "best performance"... οπότε τουλάχιστο σε μένα δεν φταίνε οι τελευταίοι chipset drivers! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από nicksoti 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3400G-Vega-Graphics-vs-AMD-Ryzen-5-2400G/m825156vsm433194 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Done... επιτέλους 3200 cl16 32GB με 2 διαφορετικά Hynix AFR κιτάκια. https://valid.x86.fr/acnn13 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaxan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 40 minutes ago, STORM1978 said: Done... επιτέλους 3200 cl16 32GB με 2 διαφορετικά Hynix AFR κιτάκια. https://valid.x86.fr/acnn13 Τι είχε πάθει τελικά?? Προσωρινά είχε τρελαθεί η μητρική? Έκανες κάποιο άλλου είδος reset? Sorry, όλο απορίες είμαι και περίεργη.. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα