kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κάτσε, τι να ξεψαχνίσεις, αφού δεν έχεις Tomahawk 😋 Η αλήθεια είναι οτι δε θέλω να γίνω beta tester, ξέρεις αν είχε κι αυτή ενεργοποιημένο το Pci-e v4? Μήπως την απέσυραν για να το βγάλουν? Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Έχω τους τρόπους μου Εχει επιλογες για Chipset Gen Switch αλλα και για PCI-E slot 1 Eπισης απο οτι φαινεται θα εχουμε ελεγχο και στα Core Chiplets, περαν των πυρηνων. CCD = Core Chiplet Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 14 minutes ago, kostas_anes said: Έχω τους τρόπους μου Εχει επιλογες για Chipset Gen Switch αλλα και για PCI-E slot 1 Eπισης απο οτι φαινεται θα εχουμε ελεγχο και στα Core Chiplets, περαν των πυρηνων. CCD = Core Chiplet Νο v4 gen όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε Νο v4 gen όμως Δεν νομιζω πως εχει σημασια μιας και μπορει να μην το εχουν βαλει επειδη δεν υπαρχει καποιο CPU για να υποστηριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ilos είπε Τρικυμία εν κρανίω πάλι. Έγραψε κανένας ότι ο 2600 είναι καλύτερο cpu από τον 8700k? Ούτε και από τον 8600k δεν είναι καλύτερο gaming cpu αυτή τη στιγμή. Άλλο αυτό και άλλο το να μου δηλώνεις απογοητευμένος και να αφήνεις υπονοούμενα ότι ο 2600 "κοβει¨την 1660! Γελάν και οι πέτρες δηλαδή. Οι καλές μνήμες και το subtimings tuning είναι μόνο για άτομα που έχουν high refresh monitors, μη ξαναλέμε τα ίδια πράγματα. Και αυτό ισχύει τόσο στην intel όσο και στην AMD (εκεί ακόμα περισσότερο λόγω iF). Επίσης γιατί συνεχίζεις να συγκρίνεις 2 cpu που ο ένας έχει κοντά τα διπλά λεφτά. Μόλις βγει ο 3600 θα πέσει ο 8700k κανένα 100ρικο (μήπως σωθεί η παρτίδα) και θα συγκρίνεις cpu επιτέλους με τα ίδια λεφτά.🤩 Σύγκρινα τον 2600 με τον 9400(όχι τον 8700K) και είδα ότι: 1) Σε εντελώς στοκ συνθήκες(δεκτό ότι τα 3000Mhz είναι στοκ για τους ryzen) υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αφού 9400~=7700K στοκ. 2) Με subtimings ο 2600 καλύπτει εν πολλοίς τη διαφορά αυτή, αλλά όχι πάντα. Το hw unboxed έτρεξε δοκιμές με subtimings του Stilt και δεν υπήρχε παντού σημαντικό όφελος(π.χ. στο Origins) ,το οποίο έφτανε μέχρι το 15% μαξ. Υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις στο youtube με χαμηλωμένα subs και δεν είναι τόσο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα(pcgameshardware.de). Αναφέρομαι στα subs του Stilt που υποτίθεται ότι είναι safe και δεν σε μπλέκουν σε μπελάδες. 3) Βλέπω ότι η νέα σειρά θα περάσει μάλλον μπροστά αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. υ.γ.: Παραθέτω τα αποτελέσματά μου με τον 6700Κ στα 4,5 με 3200 ram στο SOTTR της γνωστής έκδοσης. Αναμενόμενα(απέναντι στον 2600 tweaked) αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το bench τα πάει καλά με ryzen και low latency ram. Κάτι πάει στραβά με το σύστημα του 8700Κ που είδαμε προηγουμένως. Δεν ξέρω τι. Τα δικά μου είναι σε 1080p highest preset. CPU render 171 avg και 115 min. Μπορεί να το ανεβάσω και σαν βίντεο στο κανάλι μου. Spoiler Spoiler 20 ώρες πριν, Dragonitelvl100 είπε Τελικα εχεις προβληματα. Ολο το ιντερνετ προτεινει τον 2600 σε μπατζετ και ερχεσαι εσυ και μας λες τις φουντουκιες σου ,με τους αλλους τους μπλε. Πληρωσε εσυ την ιντελ και ο αλλος την amd. Δεν με νοιαζει. Συγκρινεις 125 ευρω cpu με ποιον; με αυτον π κανει 350; και συνεχιζεις. Έχω το ελάττωμα να κοιτάω επιδόσεις στην πράξη και όχι graphs με δύο τρία νούμερα από "επαγγελματίες". Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Σύγκρινα τον 2600 με τον 9400(όχι τον 8700K) και είδα ότι: 1) Σε εντελώς στοκ συνθήκες(δεκτό ότι τα 3000Mhz είναι στοκ για τους ryzen) υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αφού 9400~=7700K στοκ. 2) Με subtimings ο 2600 καλύπτει εν πολλοίς τη διαφορά αυτή, αλλά όχι πάντα. Το hw unboxed έτρεξε δοκιμές με subtimings του Stilt και δεν υπήρχε παντού σημαντικό όφελος(π.χ. στο Origins) ,το οποίο έφτανε μέχρι το 15% μαξ. Υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις στο youtube με χαμηλωμένα subs και δεν είναι τόσο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα(pcgameshardware.de). Αναφέρομαι στα subs του Stilt που υποτίθεται ότι είναι safe και δεν σε μπλέκουν σε μπελάδες. 3) Βλέπω ότι η νέα σειρά θα περάσει μάλλον μπροστά αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. υ.γ.: Παραθέτω τα αποτελέσματά μου με τον 6700Κ στα 4,5 με 3200 ram στο SOTTR της γνωστής έκδοσης. Αναμενόμενα(απέναντι στον 2600 tweaked) αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το bench τα πάει καλά με ryzen και low latency ram. Κάτι πάει στραβά με το σύστημα του 8700Κ που είδαμε προηγουμένως. Δεν ξέρω τι. Τα δικά μου είναι σε 1080p highest preset. CPU render 171 avg και 115 min. Μπορεί να το ανεβάσω και σαν βίντεο στο κανάλι μου. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω το ελάττωμα να κοιτάω επιδόσεις στην πράξη και όχι graphs με δύο τρία νούμερα από "επαγγελματίες". Σωστα εισαι ο πιρμεν56 απο το ινσομνια που συγκρινεις ενα τσιπ των 125 ευρω με ενα των 350 ! Εισαι υποψηφιος για νομπελ. Και σταματαω να γραφω γιατι το νημα θα κλεισει π ειναι αλλωστε και ο σκοπος σ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Dragonitelvl100 είπε Σωστα εισαι ο πιρμεν56 απο το ινσομνια που συγκρινεις ενα τσιπ των 125 ευρω με ενα των 350 ! Εισαι υποψηφιος για νομπελ. Και σταματαω να γραφω γιατι το νημα θα κλεισει π ειναι αλλωστε και ο σκοπος σ. Δεν έκανα τη σύγκριση που λες. Δεν χρειάζεται. Ακόμα και ο 9400f σε αντίθεση με όσα ακούμε και διαβάζουμε συνέχεια φαίνεται αρκετά καλύτερος. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι τέτοια CPU προτείνονται σε κόσμο με μικρή επαφή γενικότερα και καθόλου γνώσεις περί ειδικών ρυθμίσεων. Το λέω αυτό γιατί πολλοί προτείνουν 2600 έχοντας κατά νου δικά τους tweaked συστήματα. Αυτό που είδα από τον 2600 στοκ, να τρώει frame drops σε όχι και τόσο βαρια σημεία του Odyssey δεν είναι αποδεκτό όταν ο 9400f θα το κράταγε άνετα σε στοκ λειτουργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Σύγκρινα τον 2600 με τον 9400(όχι τον 8700K) και είδα ότι: 1) Σε εντελώς στοκ συνθήκες(δεκτό ότι τα 3000Mhz είναι στοκ για τους ryzen) υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αφού 9400~=7700K στοκ. 2) Με subtimings ο 2600 καλύπτει εν πολλοίς τη διαφορά αυτή, αλλά όχι πάντα. Το hw unboxed έτρεξε δοκιμές με subtimings του Stilt και δεν υπήρχε παντού σημαντικό όφελος(π.χ. στο Origins) ,το οποίο έφτανε μέχρι το 15% μαξ. Υπάρχουν και άλλες παρουσιάσεις στο youtube με χαμηλωμένα subs και δεν είναι τόσο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα(pcgameshardware.de). Αναφέρομαι στα subs του Stilt που υποτίθεται ότι είναι safe και δεν σε μπλέκουν σε μπελάδες. 3) Βλέπω ότι η νέα σειρά θα περάσει μάλλον μπροστά αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. υ.γ.: Παραθέτω τα αποτελέσματά μου με τον 6700Κ στα 4,5 με 3200 ram στο SOTTR της γνωστής έκδοσης. Αναμενόμενα(απέναντι στον 2600 tweaked) αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το bench τα πάει καλά με ryzen και low latency ram. Κάτι πάει στραβά με το σύστημα του 8700Κ που είδαμε προηγουμένως. Δεν ξέρω τι. Τα δικά μου είναι σε 1080p highest preset. CPU render 171 avg και 115 min. Μπορεί να το ανεβάσω και σαν βίντεο στο κανάλι μου. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω το ελάττωμα να κοιτάω επιδόσεις στην πράξη και όχι graphs με δύο τρία νούμερα από "επαγγελματίες". Ρε συ ειλικρινά, έρχομαι και σε ρωτάω για νέο υπολογιστή...τι θες να μάθεις πρώτα από μένα; Πόσα χρήματα και τι χρήση θα κάνω...Ε ρε φίλτατε δεν μου συγκρίνεις επεξεργαστή των 130 ευρώ με επεξεργαστή των 215!!! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι κοντά σε επιδόσεις, τιμολογιακά απέχουν έτη φωτός. Πως να το κάνουμε...αυτό το παιχνίδι παίζει η intel εκεί με τους φωστήρες που δεν ρίχνουν τιμές με τίποτα...ψάξε και σύγκρινε παρόμοιας τιμής επεξεργαστές για να δεις τι παίζει...ο 9400 έχει πάνω από 70% υψηλότερη τιμή...έχει ανάλογες επιδόσεις; Τσούκου...όσο για τα frame drops περίμενε λιγάκι έρχονται αυτά που θα θέλουν 12 νήματα και τότε θα δεις πανηγύρι...τα ίδια με 7600k και 1600 θα γίνουν απλά πολύ πιο σύντομα...μια χαρά επεξεργαστής είναι ο 2600 με σαφέστατα περισσότερη ισχύ από τον 9400 και 70% πιο φθηνός...έχει καβάτζα 6 threads ακόμη, μην λέμε τα ίδια κάθε φορά...μην με πας μια κρύο μια ζέστη με τις απόψεις σου...τουλάχιστον ο τρόπος σου είναι εντάξει. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Ρε συ ειλικρινά, έρχομαι και σε ρωτάω για νέο υπολογιστή...τι θες να μάθεις πρώτα από μένα; Πόσα χρήματα και τι χρήση θα κάνω...Ε ρε φίλτατε δεν μου συγκρίνεις επεξεργαστή των 130 ευρώ με επεξεργαστή των 215!!! Δεν με ενδιαφέρει αν είναι κοντά σε επιδόσεις, τιμολογιακά απέχουν έτη φωτός. Πως να το κάνουμε...αυτό το παιχνίδι παίζει η intel εκεί με τους φωστήρες που δεν ρίχνουν τιμές με τίποτα...ψάξε και σύγκρινε παρόμοιας τιμής επεξεργαστές για να δεις τι παίζει...ο 9400 έχει πάνω από 70% υψηλότερη τιμή...έχει ανάλογες επιδόσεις; Τσούκου... Αφού το ξέρεις ότι αυτές οι τιμές είναι της ιντελικής κρίσης με τα χαμηλά αποθέματα. Ο 9400f έχει παρόμοιο κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάγκες μου με αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/15564874/MSI-B450-Gaming-Pro-Carbon-AC.html θα μπορώ να παίξω μέχρι και 3700χ??? Δεν με ενδιαφέρουν οβερκλοκια και ιστορίες ( αν και έχω διαβάσει πολλά θετικά για αυτήν για vrms κλπ ). Έχει κάποιος κάτι καλύτερο να προτείνει? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από Manoleros95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε μια χαρά επεξεργαστής είναι ο 2600 με σαφέστατα περισσότερη ισχύ από τον 9400 και 70% πιο φθηνός... Ε δεν ισχύει και πολύ αυτό.. 2600, 125 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html) 9400f, 143 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/17125425/Intel-Core-i5-9400F-Box.html) Δηλαδή 14,3% πιο ακριβός, όχι 70%. Ή αλλιώς ο 2600 είναι 12,5% φθηνότερος. Συνεπώς δεν βλέπω λόγο να μην συγκρίνουμε 2600 με 9400f 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Αφού το ξέρεις ότι αυτές οι τιμές είναι της ιντελικής κρίσης με τα χαμηλά αποθέματα. Ο 9400f έχει παρόμοιο κόστος. Παρόλα αυτά αυτές είναι οι τιμές τους πως να το κάνουμε τώρα; Ακόμη και στις ίδιες τιμές ο 2600 είναι η σοφότερη επιλογή...είναι ισχυρότερος επεξεργαστής με αποθέματα που θα φανούν πολύ πολύ σύντομα και στα παιχνίδια... 3 λεπτά πριν, greg4 είπε Ε δεν ισχύει και πολύ αυτό.. 2600, 125 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html) 9400f, 143 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/17125425/Intel-Core-i5-9400F-Box.html) Δηλαδή 14,3% πιο ακριβός, όχι 70%. Ή αλλιώς ο 2600 είναι 12,5% φθηνότερος. Συνεπώς δεν βλέπω λόγο να μην συγκρίνουμε 2600 με 9400f κοιτούσα τον 9400 ο οποίος έχει 215, παρόλα αυτά και σε ίδιες τιμές όπως είπα είναι σαφώς σοφότερη επιλογή ο 2600. Έχει περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερα αποθέματα. Τα ίδια που περάσαμε με τον 7600k και τον 1600 θα συμβούν και πάλι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, greg4 είπε Ε δεν ισχύει και πολύ αυτό.. 2600, 125 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600-Box.html) 9400f, 143 ευρώ (https://www.skroutz.gr/s/17125425/Intel-Core-i5-9400F-Box.html) Δηλαδή 14,3% πιο ακριβός, όχι 70%. Ή αλλιώς ο 2600 είναι 12,5% φθηνότερος. Συνεπώς δεν βλέπω λόγο να μην συγκρίνουμε 2600 με 9400f Mπορούμε να βάλουμε στη σύγκριση και τον 2600Χ, που είναι 14% ακριβότερος του 9400f..... Δεν έχουν τελειωμό οι συγκρίσεις του είδους. Επίσης, γιατί να συγκρίνεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή σε stock με κλειδωμένο. Αφού μιλάς προφανώς για ενθουσιώδης αγοραστές που μετρούν τα frames σε χαμηλές αναλύσεις, δεν θα κάνουν έστω και έναν συντηρητικό OC στον 2600; Εϊναι γνωστό ότι όπου ο 9400 είναι καλύτερος, είναι σε παιχνίδια ή εφαρμογές που δεν είναι γραμμένα να εκμεταλεύονται όλα τα threads. Aν κάποιοι χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα (όπως πχ της Adobe), λογικό είναι να σκεφτούν να προτιμήσουν Intel για να έχουν επιδόσεις εδώ και τώρα. Δεκτόν. Ειναι κατάλοιπο του μεγάλου μεριδίου του desktop που κατείχε η intel τόσα χρόνια, λογικό είναι κάποιες εταιρίες να βελτιστοποιούσαν για Intel. Όμως, το πιθανότερο είναι σύντομα ακόμα κι εκεί οι Intel να χάνουν, μιας και οι Ryzen κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Σε λίγο καιρό το τοπ μοντέλο της mainstream σειράς της AMD θα έχει 32 threads. Ο Threadripper θα φτάσει τα 128. H Intel λογικά θα απαντήσει είτε με μείωση τιμών, είτε με περισσότερους πυρήνες. Θα ακολουθήσει και το software είναι σίγουρο, απλά κλασσικά αργεί. Εδώ η MS 2 χρόνια μετά βελτιστοποίησε τα win10 για Ryzen. Υπάρχουν όμως και εφαρμογές που εδώ και τώρα ακόμα και ο 9600Κ των 250€ χάνει από τον R5 1600 των 100€. Πχ cpu export στο Magix Vegas. Η αντίστοιχα, ένας Ryzen 2700X στα ίδια περίπου χρήματα καταπίνει αμάσητο τον 9600Κ. Διαφορές απτές πάνω από 50-60%, όχι λίγα frames εδώ κι εκεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, nicksoti είπε Θα ακολουθήσει και το software είναι σίγουρο, απλά κλασσικά αργεί Είδωμεν. Καταρχήν υπάρχει πλειάδα επαγγελματιών που χρησιμοποιεί laptop, δεν ξέρω αν και κατά πόσο κινείστε σε εργασιακά περιβάλλοντα αλλά σπάνια βλέπεις επαγγελματίες να δουλεύουν με desktop. Οι πιο πολλοί είναι με laptop, καθώς θέλουν να δουλεύουν και στο σπίτι, και στο γραφείο, και σε ενα ραντεβου, και στο πανεπιστήμιο αλλά και σε ένα συνέδριο. Στο δικό μου χώρο (advertising, creative design, web development) έχουν στο 95% laptop. Και εκεί κατά κόρων δεν πάμε πάνω από 4c (ακόμα και με amd, που δεν βρίσκεις σε laptop). Και όσοι θέλουν παραπάνω ισχύ πάνε σε 8750H. Για να μην βάλουμε μέσα τα macbook, όπου σε περιβάλλον επαγγελματικό έχουν εάν καλό ποσοστό. Γνωστός μου που βγάζει περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα, δουλεύει με laptop με 4700mq... Και ο 4c μια χαρά του κάνει για τις σουίτες της adobe.. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται με heavy video editing και θέλουν threads.. Τουλάχιστον για τώρα αυτό το trend, και οι εταιρείες με αυτή την λογική δουλεύουν. Σε 2 χρόνια? Είδωμεν. Αλλά δεν είναι ο κόσμος ο μικρόκοσμος του insomnia. Θέλουν ένα μηχάνημα να δουλεύει out of the box, για αυτό και τα mac έχουν τέτοια δημοφιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonitelvl100 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Αλλο ο 9400f.αυτος ναι συγκρινετε με τον 2600 και ναι ειναι καλυτερος gaming cpu σε αυτα τα λεφτα. Μονο για gaming. Εμενα π η βασικη μ ασχολια ειναι το gaming στο pc μιας και για το πανεπιστημιο ο ι5 3230m του λαπτοπ μ ειναι υπεραρκετος . Τωρα π βλεπω πως τα 4c της amd δεν φτανουν θα παω σε καποιο 6πυρηνο σιγουρα και εκει ο 9400f για τα παιχνιδια π παιζω ειναι ελκυστικοτατος. Αλλα δεν ειναι ξεκλειδωτος . Π αυτο με χαλαει καπως. Αυτη τη στιγμη οι 6 πυρηνες ειναι υπεραρκετοι του χρονου μπορει και οχι . Στο τελος ειναι γουστο και οχι κακα προιοντα οπως τα διαφημιζεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicksoti Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Το video editing είναι heavy από μόνο του. Δεν υπάρχει light. Kαι με 2c κάνεις δουλειά, αλλά χάνεις χρόνο. Πολύ χρόνο. Το mac vs PC είναι άλλη κουβέντα. Και Ryzen να έχει το μελλοντικό mac, πάλι mac θα είναι. Όπως άλλη κουβέντα είναι το λαπτοπ vs desktop. Αν τα αυριανά λαπτοπς έχουν ryzen και αγοράσει ο γνωστός σου θα πάψει να βγάζει 20000€ το μήνα; Ίσα ίσα που στο efficiency σε χαμηλά ρολόγια δεν υστερούν οι AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα